|

Omstrukturering af de lokale Natteravne foreninger

Ansvarlige voksne søges til frivilligt arbejde

Den nye bestyrelse i Natteravnene Favrskov tæller ud over formand Heidi Hagen Siem (formand) og Marianne Tind (Turplanlægger) fra den tidligere bestyrelse, også Niels Peter Elgaard, Michael Svendlund og Karin Poulsen.

  Grethe Andersen

Nyvalgte suppleanter er Grethe Andersen (kasser) samt  Irma Møller og Annette Nielsen  – herunder.

Irma Møller og Annette Nielsen
I  slutningen af januar var der i en af lokalaviserne et læserbrev vedrørende de udfordringer, som Natteravnene i Hammel har med at lokalisere de unges samlingssteder i Hammel.

Der er i mellemtiden ikke dukket nye ideer op, hvorfor foreningen på den ordinære generalforsamling mandag d. 14. marts besluttede at nedlægge foreningen Natteravnene i Hammel og i stedet forsøge at oprette en ”gå-gruppe” under Natteravnene i Hadsten.

Natteravnene i Hadsten afholdte tirsdag d. 22. marts generalforsamling, og ud over at ændre navn til Natteravnene Favrskov, besluttede man at oprette gå-grupper i Hammel, på lige fod med de gå-grupper foreningen i forvejen har der dækker Hinnerup og Søften-området. Det betyder at Natteravnene Favrskov nu dækker store dele af kommunen, til stor tilfredshed for den nye bestyrelse.

For fremover at få Natteravne på gaderne i Hammel, Hinnerup og Søften, er der dog stadig behov for flere frivillige ansvarlige voksne, der vil gøre en indsats for de unge og deres lokalområder. Du bestemmer selv hvor ofte og hvor du ønsker at gå, men kontakt formand for Natteravnene Favrskov, Heidi Hagen Siem (hhs.natteravnene@hotmail.com, tlf. 7128 4630) for yderligere oplysninger.

For at vi kan være med til at skabe et trygt natteliv for de unge, kræver det at vi ved hvornår de er på gaden. Fx når der er sidste skoledag, gymnasiefest, halbal eller lign. Så har du kendskab til et arrangement, så send en mail til Marianne Tind (tur.natteravnene@gmail.com), der planlægger Natteravnenes gåture i hele distriktet.

Med Venlig Hilsen

Heidi Hagen Siem, Formand for Natteravnene Favrskov
Bent Vistisen, tidl. Formand for Natteravnene Hammel

Natteravnene

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Skal du til fodbold i Århus ? - Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Skal du til fodbold i Århus ? – Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Østjyllands Politi opretter fem nye midlertidige hot spots for at modvirke større sammenstimlen i byen i forbindelse med superligakamp på søndag ... læs mere
Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Geia Food A/S tilbagekalder pitabrød grundet risiko for mug. Risiko for mug gør produktet uegnet til menneskeføde ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens cocktail består af motiver fra Julsø i Ry, gråænder, dådyr og sommerfugle, krydret med lidt blomster ... læs mere
Efterlyst for knivstikkeri

Efterlyst for knivstikkeri

Midt og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til af finde en mistænkt. Den 20-årige mand mistænkes for at være gerningsmand til grov vold ... læs mere
Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vis flaget for alle ramt af kræft

Vis flaget for alle ramt af kræft

Det er sommer, det er sol, og det er måske ferie for dig? ... læs mere
Fremlysning af Siberian Husky

Fremlysning af Siberian Husky

Østjyllands Politi søger ejeren af en hund ... læs mere
Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Aflyser og udskyder busture og andre aktiviteter ... læs mere
Loading...