|

Østjyllands Politi: ​Flot resultat for Østjyllands Politi i årets omdømmeanalyse

Politiets omdømme er bedre end nogensinde, og samlet set har Dansk Politi fået det bedste resultat siden 2010 i Reputation Institutes årlige omdømmemåling af offentlig institutioner.

 

Med en samlet score på 79,5 ud af 100 indtager politiet en samlet 4. plads blandt de 40 mest kendte offentlige institutioner i Danmark – kun overgået af Danmarks Domstole, Folketingets Ombudsmand og Forbrugerombudsmanden.

Også Østjyllands Politis omdømme er blandt de bedste med en score på 81,8 ud af 100, og det resultat betegnes i målingen som fremragende. Østjyllands Politi scorer især højt på områder som pålidelighed, service og gode resultater.

– 2015 har været et år med rigtig mange opgaver i hele dansk politi og også for Østjyllands Politi, hvor der har været stor fokus på vores arbejde og vores måde at prioritere opgaverne på. Derfor er jeg selvfølgelig glad for, at borgerne synes, vi gør det godt på så væsentlige områder. Befolkningens opbakning er vigtig for os, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Borgerne giver også udtryk for, at politikredsen, efter deres opfattelse, er drevet af kompetente medarbejdere og dygtige ledere.

– Der kan jeg jo ikke være mere enig. Vi har nogle enormt dygtige medarbejdere i Østjyllands Politi, der hver eneste dag gør et stort og godt stykke arbejde, så det gør mig stolt at se, at det også er borgernes oplevelse, siger Helle Kyndesen.

Tættere dialog med borgerne
Generelt har Østjyllands Politi et flot omdømme på alle seks områder, der måles på – ledelse, ansvarlighed, services, udvikling, arbejdsplads og etik – og der er fremgang på alle seks områder sammenlignet med sidste år.

Et skulderklap som der kan arbejdes videre med, mener politidirektøren.

– Vi vil gerne i endnu tættere dialog med befolkningen om, hvordan vi bedst muligt løser vores opgaver. Vi er sat i verden for borgernes skyld, og vi skal imødekomme de behov og forventninger, borgerne har til os. Det kan vi så konstatere, at borgerne i høj grad synes, vi gør, men vi kan altid blive bedre, lyder det fra Helle Kyndesen.

Om undersøgelsen
Oplysningerne i Reputation Institutes undersøgelse er indsamlet fra 18. juni til 14. august 2015. Resultaterne for hele politiet er baseret på 3411 repræsentativt udvalgte besvarelser, mens der samlet indgår ca. 9150 svar i Reputation Institutes undersøgelse. Undersøgelsen er gennemført som online interview.

Du kan se hovedkonklusionerne fra Reputation Institutes omdømmeanalyse 2015 herunder.

Pressehenvendelser til kommunikationsrådgiver Janni Lundager på telefon 7258 2302.

Østjyllands Politikreds er en af 12 politikredse i Danmark og dækker Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Aarhus, Odder og Samsø kommuner.

Del på sociale medier

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Indbrud i Thorsø

Indbrud i Thorsø

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Stor interesse for at blive domsmand

Stor interesse for at blive domsmand

Kommunen har allerede fået langt flere ansøgere, der vil være domsmænd, end der er behov for. Dog mangler der nogle personer for at gøre listen repræsentativ ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Udeklarerede allergener i Blomsterbergs citronfromage ... læs mere
Er kørerutinerne lidt rustne?

Er kørerutinerne lidt rustne?

Ældre Sagen tilbyder opfriskningskursus for erfarne (læs ældre) bilister ... læs mere
Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

I fremtiden kan det blive vanskeligere at finde en elektriker, der har tid til at ordne ledningerne i huset ... læs mere
Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Politiet i hele Danmark har gennem de seneste dage fået flere anmeldelser om personer, der deler en video af et drab på en kvinde i Marokko ... læs mere
Efterlysning

Efterlysning

Østjyllands Politi efterlyser den 67-årige Peder Madsen Høgh, der er forsvundet fra sit hjem i Randers midtby ... læs mere
Litterær lørdagsquiz

Litterær lørdagsquiz

Quiz-tid på Hadsten Bibliotek ... læs mere
NYT fra Ældre Sagen

NYT fra Ældre Sagen

Mødested for mænd ... læs mere
Statsministeren har udskrevet valg!

Statsministeren har udskrevet valg!

Valgrygterne har længe floreret på Christiansborg. I søndags trykkede statsministeren på valgknappen ... læs mere
Rejser i Norden

Rejser i Norden

Det østjyske rejsebureau Rejs og oplev udbyder i år to rejser til vores nordiske nabolande. Anne Hansen Aamand, Hadsten, der er rejseleder fortæller, at der er store forskelle men og så lighedspunkter på Gotland og Island, der er to af ... læs mere
Loading...