|

Østjyllands Politi: ​Flot resultat for Østjyllands Politi i årets omdømmeanalyse

Politiets omdømme er bedre end nogensinde, og samlet set har Dansk Politi fået det bedste resultat siden 2010 i Reputation Institutes årlige omdømmemåling af offentlig institutioner.

 

Med en samlet score på 79,5 ud af 100 indtager politiet en samlet 4. plads blandt de 40 mest kendte offentlige institutioner i Danmark – kun overgået af Danmarks Domstole, Folketingets Ombudsmand og Forbrugerombudsmanden.

Også Østjyllands Politis omdømme er blandt de bedste med en score på 81,8 ud af 100, og det resultat betegnes i målingen som fremragende. Østjyllands Politi scorer især højt på områder som pålidelighed, service og gode resultater.

– 2015 har været et år med rigtig mange opgaver i hele dansk politi og også for Østjyllands Politi, hvor der har været stor fokus på vores arbejde og vores måde at prioritere opgaverne på. Derfor er jeg selvfølgelig glad for, at borgerne synes, vi gør det godt på så væsentlige områder. Befolkningens opbakning er vigtig for os, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Borgerne giver også udtryk for, at politikredsen, efter deres opfattelse, er drevet af kompetente medarbejdere og dygtige ledere.

– Der kan jeg jo ikke være mere enig. Vi har nogle enormt dygtige medarbejdere i Østjyllands Politi, der hver eneste dag gør et stort og godt stykke arbejde, så det gør mig stolt at se, at det også er borgernes oplevelse, siger Helle Kyndesen.

Tættere dialog med borgerne
Generelt har Østjyllands Politi et flot omdømme på alle seks områder, der måles på – ledelse, ansvarlighed, services, udvikling, arbejdsplads og etik – og der er fremgang på alle seks områder sammenlignet med sidste år.

Et skulderklap som der kan arbejdes videre med, mener politidirektøren.

– Vi vil gerne i endnu tættere dialog med befolkningen om, hvordan vi bedst muligt løser vores opgaver. Vi er sat i verden for borgernes skyld, og vi skal imødekomme de behov og forventninger, borgerne har til os. Det kan vi så konstatere, at borgerne i høj grad synes, vi gør, men vi kan altid blive bedre, lyder det fra Helle Kyndesen.

Om undersøgelsen
Oplysningerne i Reputation Institutes undersøgelse er indsamlet fra 18. juni til 14. august 2015. Resultaterne for hele politiet er baseret på 3411 repræsentativt udvalgte besvarelser, mens der samlet indgår ca. 9150 svar i Reputation Institutes undersøgelse. Undersøgelsen er gennemført som online interview.

Du kan se hovedkonklusionerne fra Reputation Institutes omdømmeanalyse 2015 herunder.

Pressehenvendelser til kommunikationsrådgiver Janni Lundager på telefon 7258 2302.

Østjyllands Politikreds er en af 12 politikredse i Danmark og dækker Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Aarhus, Odder og Samsø kommuner.

Del på sociale medier

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

Forleden oplevede jeg i Favrskov Revyen et Leonard Cohen-inspireret nummer. Det fik mig til at genlæse denne fremragende klumme af Ole Juul. Uanset hvor sort det ser ud, må man tro på fremtiden. På at lyset slipper ind ... læs mere
Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Set i lyset af den beskidte møgsag i Region Syd, hvor Falck blev taget med bukserne nede, er det ubegribeligt, at de vil behandle trofaste kunder som jaget vildt for aggressive telefonsælgere ... læs mere
Afrimning af køleskab gik galt

Afrimning af køleskab gik galt

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
9.april 1940 og 9. april 1945

9.april 1940 og 9. april 1945

Af Herluf Nydam , Lokalarkivet ... læs mere
Barndommen har en værdi i sig selv

Barndommen har en værdi i sig selv

Af byrådsmedlem Birgit Liin (V), medlem af Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Gasolin Auktion på Værket i Randers

Gasolin Auktion på Værket i Randers

PingvinNyts fotograf Rudi Daugsch besøgte auktionen og fortæller derfra ... læs mere
Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?   

Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?  

Der stor forskel på hvor tit danskere vasker deres vinduer ... læs mere
Revyen favnede langt bredere i år

Revyen favnede langt bredere i år

Anmeldelse af Fvh. redaktør Sven Erik Ginge ... læs mere
Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Flere af Favrskovs virksomheder inviterer indenfor i Klimaugerne 2019. Se her hvor og hvornår ... læs mere
Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Søgningen til erhvervsuddannelserne har i Favrskov taget et flot hop til knap 23 procent. Favrskov er dermed tæt på at opfylde 2020-målet om, at hver fjerde elev skal vælge en erhvervsuddannelse ... læs mere
Loading...