|

Østjyllands Politi: ​Flot resultat for Østjyllands Politi i årets omdømmeanalyse

Politiets omdømme er bedre end nogensinde, og samlet set har Dansk Politi fået det bedste resultat siden 2010 i Reputation Institutes årlige omdømmemåling af offentlig institutioner.

 

Med en samlet score på 79,5 ud af 100 indtager politiet en samlet 4. plads blandt de 40 mest kendte offentlige institutioner i Danmark – kun overgået af Danmarks Domstole, Folketingets Ombudsmand og Forbrugerombudsmanden.

Også Østjyllands Politis omdømme er blandt de bedste med en score på 81,8 ud af 100, og det resultat betegnes i målingen som fremragende. Østjyllands Politi scorer især højt på områder som pålidelighed, service og gode resultater.

– 2015 har været et år med rigtig mange opgaver i hele dansk politi og også for Østjyllands Politi, hvor der har været stor fokus på vores arbejde og vores måde at prioritere opgaverne på. Derfor er jeg selvfølgelig glad for, at borgerne synes, vi gør det godt på så væsentlige områder. Befolkningens opbakning er vigtig for os, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Borgerne giver også udtryk for, at politikredsen, efter deres opfattelse, er drevet af kompetente medarbejdere og dygtige ledere.

– Der kan jeg jo ikke være mere enig. Vi har nogle enormt dygtige medarbejdere i Østjyllands Politi, der hver eneste dag gør et stort og godt stykke arbejde, så det gør mig stolt at se, at det også er borgernes oplevelse, siger Helle Kyndesen.

Tættere dialog med borgerne
Generelt har Østjyllands Politi et flot omdømme på alle seks områder, der måles på – ledelse, ansvarlighed, services, udvikling, arbejdsplads og etik – og der er fremgang på alle seks områder sammenlignet med sidste år.

Et skulderklap som der kan arbejdes videre med, mener politidirektøren.

– Vi vil gerne i endnu tættere dialog med befolkningen om, hvordan vi bedst muligt løser vores opgaver. Vi er sat i verden for borgernes skyld, og vi skal imødekomme de behov og forventninger, borgerne har til os. Det kan vi så konstatere, at borgerne i høj grad synes, vi gør, men vi kan altid blive bedre, lyder det fra Helle Kyndesen.

Om undersøgelsen
Oplysningerne i Reputation Institutes undersøgelse er indsamlet fra 18. juni til 14. august 2015. Resultaterne for hele politiet er baseret på 3411 repræsentativt udvalgte besvarelser, mens der samlet indgår ca. 9150 svar i Reputation Institutes undersøgelse. Undersøgelsen er gennemført som online interview.

Du kan se hovedkonklusionerne fra Reputation Institutes omdømmeanalyse 2015 herunder.

Pressehenvendelser til kommunikationsrådgiver Janni Lundager på telefon 7258 2302.

Østjyllands Politikreds er en af 12 politikredse i Danmark og dækker Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Aarhus, Odder og Samsø kommuner.

Del på sociale medier

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gærvækst i økologisk skyr ... læs mere
Frokostjazz i Café Sløjfen

Frokostjazz i Café Sløjfen

Lørdag d. 26. maj kl. 12 er der frokostjazz med ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, nemlig The Spirit of New Orleans ... læs mere
MOTORSPORT

MOTORSPORT

Esben Hegelund: ”Dejligt med et hattrick” ... læs mere
Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildet i Hadsten havde traditionen tro inviteret Ældre Sagens besøgsmodtagere og besøgsvenner på den årlige forårstur ud i naturen omkring Hadsten ... læs mere
Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Selv om Danmark i særklasse bryster sig af at være et foreningsland, så bliver vi overhalet af en række europæiske lande, når det gælder medlemmernes vilje til at yde en frivillig indsats ... læs mere
Hadsten-opgøret i Formel 5

Hadsten-opgøret i Formel 5

2. afd af Danmarksmesterskabet er kørt på Jyllandsringen ... læs mere
Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
Loading...