|

Over 300 til årsmøde i Ældre Sagen Hinnerup

Læs referatet fra årsmødet her

Formanden takkede af efter 10 år på posten.

Sidste år var der rekorddeltagelse med 260 medlemmer i årsmødet. 6. marts i år var tilmeldt 321 af lokalafdelingens nu 1.968 medlemmer. En stigning på 67 medlemmer på et år.

Det er en meget aktiv lokalafdeling, Ældre Sagen har i Hinnerup, kunne formand Hans Kjær Christensen berette om i årsberetningen. Rejser til Holland og Cirkusrevyen, bowling, krolf, bowls, begyndergolf, traveture, fisketure, motorcykelture, foruden læsegrupper, socialt samvær, mad for mænd 60+, slægtsforskning, forårskoncert, spis sammen arrangementer, vildtaften og fiskeaften.

Demenscaféen sammen med Menighedsplejen og café for pårørende til demente har også god tilslutning. De næste arrangementer er Havfisketur, pizza aften, forårskoncert og “spis sammen” arrangement, – alt sammen i april og maj.

Herefter takkede formanden Winni Hansen med vin og blomster for sit store arbejde som medlem af lokalbestyrelsen gennem de 22 år, lokalafdelingen har eksisteret, heraf de 21 år som kasserer.

Derefter var det næstformand Niels Peder Mols Jensen, der takkede Hans Kjær Christensen for hans store arbejde som lokalbestyrelsens formand gennem 10 år, hvor lokalafdelingens medlemstal og aktiviteter er vokset meget. De fleste år har han også været næstformand i koordinationsudvalget.

“Du har altid været en velforberedt formand, altid vidst, hvor og hvornår og hvordan, og du er også den der passede på bestyrelsen, hver gang vi satte nye ting på banen”, sagde næstformanden bl.a., og han supplerede med: “Som lokal forening er Hinnerup kendt, både som den meget aktive, men også den der samler det højeste antal medlemmer ved Årsmøderne, historien er gået over det ganske land. Vi takker for det gode samarbejde og bestyrelsen med ægtefæller tænker tilbage på de mange gode og sjove timer -og hold da kæft, hvor har vi fået mange gode grin.”

Herefter var der stående applaus til den afgående formand som supplement til blomster og vin.
Nyvalgt blev Troels Lund og Lisbeth Christensen. Bestyrelsen konstituerer sig onsdag, den 13. marts.

Efter årsmødet var der underholdning ved duoen SpilLEVENDE, der gav et repertoire overvejende med viser. Herefter var Ældre Sagen vært ved det traditionelle ostebord.

Afdelingen sender også jævnligt nyhedsmails til de medlemmer, der har tilmeldt sig via hjemmesiden, og der er nu 437 mailadresser på listen (sidste år 304) – svarende til  en dækning på over 600 medlemmer.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
SOMMERKIRKE

SOMMERKIRKE

Torsdag d. 13. juni kl. 19.30 i Nr. Galten Kirke ... læs mere
Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø bryder lørdag den 22. de sædvanlige rammer og rykker ud på gaden til markedsdag ... læs mere
Det er sommer og tid for Rose` vin

Det er sommer og tid for Rose` vin

Hos Skjold Burne skyder vi rosé-sæsonen i gang med et kanontilbud på vores pivlækre "LAVENDETTE ROSÉ (2018)" fortæller Vinhandler Peter Aschelund fra butikken i Søndergade i Hadsten ... læs mere
Sparekniven truer de ældre

Sparekniven truer de ældre

af Charlotte Green byrådsmedlem og folketingskanda for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
VI MARKERER EN  SKÆBNEDAG  FOR VORES FRIHED

VI MARKERER EN SKÆBNEDAG FOR VORES FRIHED

HJEMMMEVÆRNSESKADRILLE 265, HVIDSTEN, MARKERER 75 ÅRS DAGEN FOR HVIDSTENGRUPPENS HENRETTELSE DEN 29. juni 1944 ... læs mere
En manipulerende kirkeklumme

En manipulerende kirkeklumme

Af Eva Damsgaard Næstformand  i Dansk Folkeparti ... læs mere
Nyt på Lilleåmarked 2019

Nyt på Lilleåmarked 2019

PingvinNyt har talt med formanden for Lilleåmarked Henning Bertelsen fra Lions Clubben ... læs mere
Anholdt for spirituskørsel

Anholdt for spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bus endte i husmur

Bus endte i husmur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vi hjælper hianden

Vi hjælper hianden

Af PET Petersen fra partiet Alternativet ... læs mere
Loading...