|

Over 300 til årsmøde i Ældre Sagen Hinnerup

Læs referatet fra årsmødet her

Formanden takkede af efter 10 år på posten.

Sidste år var der rekorddeltagelse med 260 medlemmer i årsmødet. 6. marts i år var tilmeldt 321 af lokalafdelingens nu 1.968 medlemmer. En stigning på 67 medlemmer på et år.

Det er en meget aktiv lokalafdeling, Ældre Sagen har i Hinnerup, kunne formand Hans Kjær Christensen berette om i årsberetningen. Rejser til Holland og Cirkusrevyen, bowling, krolf, bowls, begyndergolf, traveture, fisketure, motorcykelture, foruden læsegrupper, socialt samvær, mad for mænd 60+, slægtsforskning, forårskoncert, spis sammen arrangementer, vildtaften og fiskeaften.

Demenscaféen sammen med Menighedsplejen og café for pårørende til demente har også god tilslutning. De næste arrangementer er Havfisketur, pizza aften, forårskoncert og “spis sammen” arrangement, – alt sammen i april og maj.

Herefter takkede formanden Winni Hansen med vin og blomster for sit store arbejde som medlem af lokalbestyrelsen gennem de 22 år, lokalafdelingen har eksisteret, heraf de 21 år som kasserer.

Derefter var det næstformand Niels Peder Mols Jensen, der takkede Hans Kjær Christensen for hans store arbejde som lokalbestyrelsens formand gennem 10 år, hvor lokalafdelingens medlemstal og aktiviteter er vokset meget. De fleste år har han også været næstformand i koordinationsudvalget.

“Du har altid været en velforberedt formand, altid vidst, hvor og hvornår og hvordan, og du er også den der passede på bestyrelsen, hver gang vi satte nye ting på banen”, sagde næstformanden bl.a., og han supplerede med: “Som lokal forening er Hinnerup kendt, både som den meget aktive, men også den der samler det højeste antal medlemmer ved Årsmøderne, historien er gået over det ganske land. Vi takker for det gode samarbejde og bestyrelsen med ægtefæller tænker tilbage på de mange gode og sjove timer -og hold da kæft, hvor har vi fået mange gode grin.”

Herefter var der stående applaus til den afgående formand som supplement til blomster og vin.
Nyvalgt blev Troels Lund og Lisbeth Christensen. Bestyrelsen konstituerer sig onsdag, den 13. marts.

Efter årsmødet var der underholdning ved duoen SpilLEVENDE, der gav et repertoire overvejende med viser. Herefter var Ældre Sagen vært ved det traditionelle ostebord.

Afdelingen sender også jævnligt nyhedsmails til de medlemmer, der har tilmeldt sig via hjemmesiden, og der er nu 437 mailadresser på listen (sidste år 304) – svarende til  en dækning på over 600 medlemmer.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Er der en voksen til stede?

Er der en voksen til stede?

”Hensyn-sygen” på Københavns Universitet er atter brudt ud ... læs mere
Ny storparcel i Hadsten i udbud

Ny storparcel i Hadsten i udbud

Storparcellen på Gl. Sellingvej 12 i Hadsten bliver udbudt til tæt-lav bebyggelse i to etager ... læs mere
ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

En mejeriejer, en boghandler, en førstelærer. Alle medvirkende til en aktiv og levende stationsby, og alle bidrog de til dette fine postkort fra Hadsten ... læs mere
Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

 Den 21. - 22. september  kl. 10 - 17 i Søften ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK samarbejder med anden fodboldklub

HSK samarbejder med anden fodboldklub

Holdsamarbejder er ikke altid "lutter lagkage", men jeg er glad for, at jeg kan berette om en god historie fra pigefodboldens verden ... læs mere
Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Kom til en hyggelig aften i den lokale biograf med læseinspiration og film ... læs mere
Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi opretter to nye borgerråd, hvor frivillige borgere får mulighed for både at dele deres oplevelser med politiet og drøfte nye tiltag. Målet er at sikre en tæt dialog og inddragelse af borgernes perspektiv ... læs mere
Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Til Alle Patient foreninger – Pensionist foreninger – Ældresagen i Favrskov Kommune ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...