|

Over 300 til årsmøde i Ældre Sagen Hinnerup

Læs referatet fra årsmødet her

Formanden takkede af efter 10 år på posten.

Sidste år var der rekorddeltagelse med 260 medlemmer i årsmødet. 6. marts i år var tilmeldt 321 af lokalafdelingens nu 1.968 medlemmer. En stigning på 67 medlemmer på et år.

Det er en meget aktiv lokalafdeling, Ældre Sagen har i Hinnerup, kunne formand Hans Kjær Christensen berette om i årsberetningen. Rejser til Holland og Cirkusrevyen, bowling, krolf, bowls, begyndergolf, traveture, fisketure, motorcykelture, foruden læsegrupper, socialt samvær, mad for mænd 60+, slægtsforskning, forårskoncert, spis sammen arrangementer, vildtaften og fiskeaften.

Demenscaféen sammen med Menighedsplejen og café for pårørende til demente har også god tilslutning. De næste arrangementer er Havfisketur, pizza aften, forårskoncert og “spis sammen” arrangement, – alt sammen i april og maj.

Herefter takkede formanden Winni Hansen med vin og blomster for sit store arbejde som medlem af lokalbestyrelsen gennem de 22 år, lokalafdelingen har eksisteret, heraf de 21 år som kasserer.

Derefter var det næstformand Niels Peder Mols Jensen, der takkede Hans Kjær Christensen for hans store arbejde som lokalbestyrelsens formand gennem 10 år, hvor lokalafdelingens medlemstal og aktiviteter er vokset meget. De fleste år har han også været næstformand i koordinationsudvalget.

“Du har altid været en velforberedt formand, altid vidst, hvor og hvornår og hvordan, og du er også den der passede på bestyrelsen, hver gang vi satte nye ting på banen”, sagde næstformanden bl.a., og han supplerede med: “Som lokal forening er Hinnerup kendt, både som den meget aktive, men også den der samler det højeste antal medlemmer ved Årsmøderne, historien er gået over det ganske land. Vi takker for det gode samarbejde og bestyrelsen med ægtefæller tænker tilbage på de mange gode og sjove timer -og hold da kæft, hvor har vi fået mange gode grin.”

Herefter var der stående applaus til den afgående formand som supplement til blomster og vin.
Nyvalgt blev Troels Lund og Lisbeth Christensen. Bestyrelsen konstituerer sig onsdag, den 13. marts.

Efter årsmødet var der underholdning ved duoen SpilLEVENDE, der gav et repertoire overvejende med viser. Herefter var Ældre Sagen vært ved det traditionelle ostebord.

Afdelingen sender også jævnligt nyhedsmails til de medlemmer, der har tilmeldt sig via hjemmesiden, og der er nu 437 mailadresser på listen (sidste år 304) – svarende til  en dækning på over 600 medlemmer.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

Forleden oplevede jeg i Favrskov Revyen et Leonard Cohen-inspireret nummer. Det fik mig til at genlæse denne fremragende klumme af Ole Juul. Uanset hvor sort det ser ud, må man tro på fremtiden. På at lyset slipper ind ... læs mere
Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Set i lyset af den beskidte møgsag i Region Syd, hvor Falck blev taget med bukserne nede, er det ubegribeligt, at de vil behandle trofaste kunder som jaget vildt for aggressive telefonsælgere ... læs mere
Afrimning af køleskab gik galt

Afrimning af køleskab gik galt

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
9.april 1940 og 9. april 1945

9.april 1940 og 9. april 1945

Af Herluf Nydam , Lokalarkivet ... læs mere
Barndommen har en værdi i sig selv

Barndommen har en værdi i sig selv

Af byrådsmedlem Birgit Liin (V), medlem af Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Gasolin Auktion på Værket i Randers

Gasolin Auktion på Værket i Randers

PingvinNyts fotograf Rudi Daugsch besøgte auktionen og fortæller derfra ... læs mere
Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?   

Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?  

Der stor forskel på hvor tit danskere vasker deres vinduer ... læs mere
Revyen favnede langt bredere i år

Revyen favnede langt bredere i år

Anmeldelse af Fvh. redaktør Sven Erik Ginge ... læs mere
Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Flere af Favrskovs virksomheder inviterer indenfor i Klimaugerne 2019. Se her hvor og hvornår ... læs mere
Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Søgningen til erhvervsuddannelserne har i Favrskov taget et flot hop til knap 23 procent. Favrskov er dermed tæt på at opfylde 2020-målet om, at hver fjerde elev skal vælge en erhvervsuddannelse ... læs mere
Loading...