|

Parkeringsreglerne i Favrskov ændres

Aftalen med Parkering Nord opsiges, og parkeringskontrollen i den nuværende form bortfalder

I Favrskov Kommune er der i Hadsten, Hammel, Hinnerup, Thorsø og Ulstrup over en årrække indført parkeringsrestriktioner på en række kommunalt ejede parkeringspladser og gader.

Fra de fleste handelsstandsforeninger og borgerforeninger har der været fremsat ønsker om at alle restriktioner på de kommunalt ejede parkeringspladser ophæves, idet der dog fra Hadsten er et ønske om, at parkeringskontrollen opretholdes.

Teknik og Kultur vurderer,at ønskerne om fri parkering i store træk kan imødekommes. Det vil dog virke uhensigtsmæssigt, hvis der ikke opretholdes en kort tidsbegrænsning ved parkeringspladser med nuværende korttidsparkering i hovedstrøgene.

Teknik og Kultur foreslår følgende restriktioner ophævet og bevaret:

Hadsten:

Der vil herefter ikke længere være grundlag for en parkeringskontrol i FavrskovKommune i det omfang, der indgår i aftalen med Parkeringskontrol Nord. Aftalen opsiges derfor inden udgangen af juni måned 2013 til bortfald 31. december 2013.

Forinden skal dog indgås aftale vedrørende en mere begrænset parkeringskontrol i Hadsten og Hammel, hvor der fortsat opretholdes parkeringsrestriktioner. Denne mere begrænsede parkeringskontrol kan eventuelt indgås med en anden operatør.

Der er i årene 2010, 2011 og 2012 opkrævet bøder/afgifter for i alt kr. 1.795.844. For Favrskov Kommunes vedkommende har der været et akkumuleret underskud i de tre år på i alt kr. 21.287. Den fremtidige driftsøkonomi afhænger af en evt. ny aftale om parkeringskontrol.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.PEBERNØDDER - EN RIGTIG JULESPISE...

PEBERNØDDER – EN RIGTIG JULESPISE…

Den 19. december skal vi til bager. Vi møder arabere og en tyk kvinde i dag. Gad vide, hvad de har til fælles...? ... læs mere
Det kimer nu til julefest – men ikke i kirkerummet

Det kimer nu til julefest – men ikke i kirkerummet

Af Erik Bertelsen, Vejerslev-Aidt-Thorsø Menighedsråd ... læs mere
FÆRDSELSUHELD

FÆRDSELSUHELD

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Hadsten i Julehumør

Hadsten i Julehumør

Se programmet her på Pingvinnyt ... læs mere
I DAG SKAL VI I SKOVEN

I DAG SKAL VI I SKOVEN

Den 18. december hører vi om juletræet. Hvem var Mogens Lorentzen - er han kendt? Hvor langt kan man kaste et grantræ, og hadede Grundtvig virkelig juletræer? Spørgsmålene hober sig op, men svar gives, før vi bliver for pyntede ... læs mere
Færre indbrud i Juledagene

Færre indbrud i Juledagene

Siden 2007 er antallet af indbrud i juledagene i danske hjem faldet støt, men der er stadig klart flest indbrud juleaftensdag og mange indbrud mellem jul og nytår. Se, hvor mange juleindbrud der bliver begået i din kommune ... læs mere
I denne sure juletid...

I denne sure juletid…

Så er 2020 ved at være ”brugt”. Og det har bestemt ikke været det mest opløftende år ... læs mere
Borgmesteren blev klogere: Hinnerups brandstation er reddet

Borgmesteren blev klogere: Hinnerups brandstation er reddet

Af Morten Bang, Byrådsmedlem for Venstre i Favrskov ... læs mere
Julefrokosten 2020

Julefrokosten 2020

En symfoni af fisk og skaldyr ... læs mere
Loading...