|

PingvinNyt har modtaget følgende læserbrev fra byrådskandidat Gert Jensen, Venstre, Hadsten

Den 21. november er der kommunalvalg. Jeg stiller op, da jeg synes, at politik er interessant, og jeg godt vil være med til at gøre en forskel og gøre forholdene bedre for borgerne i Favrskov Kommune.

 

Gert Jensen, Venstre

 

Jeg vil blandt andet kæmpe for:

– Bedre forhold/flere ressourcer til de ældre: Vi skal prioritere de ældre og sørge for, at de får en anstændig og værdig alderdom. De skal ikke “puttes væk” i eget hjem, i en ældrebolig, i en plejebolig eller på et plejecenter. Vi skal sørge for, at de ældre får flere tilbud om aktiviteter, her kan der også laves samarbejde med skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Der skal også fokus på ensomhed, hvor vi skal gøre mere for at skabe liv og aktiviteter omkring de ældre, hvorved livskvaliteten styrkes.

Der har været forslag om, at de ældre skal have gjort rent hver 3. uge, dette har jeg/Venstre sagt nej til, og vi fortsætter med rengøring hver 14. dag som er normen i mange kommuner. Jeg vil ikke acceptere nedskæringer på ældreområdet, når det gælder personlig pleje og rengøring.

Mindre bureaukrati/mere ledelse: Jeg har oplevet/oplever, hvad dårlig ledelse kan føre til, både inden for det offentlige og det private. Der er ingen grænser for, hvad en medarbejder vil gøre for sin virksomhed, hvis der er en god og stærk ledelse. En dårlig ledelse derimod, kan ødelægge meget. Et godt eksempel på god ledelse: Hadsten Skole har udviklet sig meget positivt de senere år, primært på grund af en god ledelse i spidsen. Der er bygget et godt fundament op på Hadsten Skole, som der kan bygges videre på.

På vores pølsevognsture rundt om i kommunen, hører jeg, at også andre skoler kan trænge til et servicetjek. Her kan det gode eksempel fra Hadsten Skole måske danne skole for et bedre skolemiljø i Favrskov Kommune.

 

Med V-hilsen

Gert Jensen

Ørnevænget 31

Hadsten

mobil 30 36 66 15

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Første udgave af ”Lokalavisen” er knap så lokal ... læs mere
Loading...