|

Pokalmestrene kommer til Hadsten

Line Jørgensen, Sandra Toft, Estavana Polman og Årets Træner Jesper Jensen. Det smager lidt af verdensklasse, når man hører de navne,

De kommer til Hadsten, når der fløjtes op til 1/8-finale i Santander Cup i en kamp mellem Hadsten Håndbold og Team Esbjergs forsvarende pokalmestre.
Lodtrækningen fandt sted onsdag eftermiddag og Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer var useedede til lodtrækningen, hvilket betød at uanset hvordan det udartede sig ville man være underdogs. Derfor håbede man på Danmarksmestrene fra København Håndbold, landsholdsspækkede Odense Håndbold eller pokalmestrene fra Team Esbjerg.

Salgs- & Eventansvarlig Simon Buus Olsen var yderst tilfreds med lodtrækningen. ”Det er jo fantastisk, at vi nu igen-igen kan byde velkommen til verdensstjerner i vestjyskBANK Arena i Hadsten. Jesper Jensen er i min optik den bedste træner i Danmark på tværs af køn, i hård konkurrence med Nicolaj Jacobsen og når man så oveni kombinerer det med Årets Landsholdsspiller Sandra Toft og verdens måske mest omtalte kvindelige håndboldspiller Estavana Polman, så er det jo alt sammen bare nogle krydderier der rimer på en fed aften i Hadsten. Jeg forventer da absolut vi fylder hallen og jeg forbereder mig såmænd også på at en del vil skulle stå op og pakkes godt sammen”, udtaler Simon.

Cheftræner Jeppe Vestergaard ser kampen som en fantastisk måde at entrere i Hadsten på. Det bliver nemlig hans officielle debut i en betydningsfuld kamp for Hadsten Håndbold. ”Man kan vel næppe bede om en bedre start, i en ny klub, end at skulle op imod de forsvarende pokalmestre. Vi kan gå ind til kampen helt uden pres, men samtidig blive presset af et af Danmarks bedste mandskaber. Jeg glæder mig personligt også til at stå overfor en af Danmarks bedste trænere i Jesper Jensen og se om jeg ikke har et trick eller to i ærmet der kan overraske ham”, slutter Jeppe af.

Simon Olsen gør opmærksom på at Jesper Jensen tidligere har været i pokaldrama i Hadsten. ”I 2013 spillede vi imod Vejen EH, hvor Jesper Jensen var træner på daværende tidspunkt. Dengang var det i 1/4 finalen i pokalturneringen og der var vi tæt på at skabe sensationen. Jeg holder personligt altid mest af historier hvor underdogen der vinder til sidst, så lad os håbe at det er sådan en historie vi efterlader efter denne kamp”, slutter Simon af.

Kampen bliver spillet enten tirsdag d. 21/8 eller onsdag d. 22/8 i vestjyskBANK Arena i Hadsten. Før kampen vil der være VIP-arrangement for samarbejdspartnere i Hadsten Håndbold i de nye faciliteter i Hadsten Kultur- & Idrætscenter.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Ny forskning: Partnere til hjernekræftpatienter rammes hårdt på psyken ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

  Ny forskning fra Kræftens Bekæmpelse og Nordsjællands Hospital viser, at partnere til patienter med hjernekræft, har fire gange øget risiko for at få udskrevet medicin mod angst, søvnproblemer eller depression. Det er derfor vigtigt, at de pårørende får særlig ... læs mere
Klar til et pust?

Klar til et pust?

De kommende uger sætter vi fokus på at hjælpe hinanden til at komme sikkert hjem fra sommerens arrangementer ... læs mere
Brand i udhus

Brand i udhus

Østjysk Politioplyser ... læs mere
VW fejrer runde fødselsdage

VW fejrer runde fødselsdage

af Jørgen Kjær. Hadsten ... læs mere
Hadsten Diner åbner

Hadsten Diner åbner

Fredag den 15. juni ... læs mere
Skal vi bøje os igen?

Skal vi bøje os igen?

Af Eva Bonke Damsgaard DF ... læs mere
Lycra og havelåge...

Lycra og havelåge…

Motionscykling er for alle og i alle aldre Men der er forskel på cyklister. Og hvem man vil hilse på ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Karry Mango dressing med mælkesyrebakterier ... læs mere
Martin Harritz og Mads Hoe igen med fremme

Martin Harritz og Mads Hoe igen med fremme

3. afd af DM i Formel 5 er afviklet på Ring Djursland ... læs mere
Godt gang i grundsalget i Hadsten

Godt gang i grundsalget i Hadsten

Et for et tager husene form på den nye udstykning i Hadsten. 21 grunde er allerede solgt og flere er reserverede ... læs mere
Alternativet inviterer til møde:

Alternativet inviterer til møde:

Hvad vil vi i Favrskov med den lokale kollektive trafik? ... læs mere
Loading...