|

Politik – er det bare gammel vin på nye flasker, eller…?

Vin-aften krydret med politik hos Wineboutique ved Hadsten – mød menneskerne bag politikerne: Britt Bager (V) og Iben Sønderup (S)

 

 Iben Sønderup og Britt Bager
 
 

Travheste og vin

Fem minutters kørsel fra Hadsten ad den slyngede Faurskovvej ligger Wineboutique og Stutteri Faust – på den samme adresse. Det er Flemming Nielsen, der ejer begge virksomheder. I den hyggelige gård mellem bløde bakkestrøg slog han sig ned sammen med sin Rikke for syv år siden. Sammen har de lagt et stort arbejde i at renovere og indrette ejendommen til vinbutik og hestehold.

Man parkerer på gårdspladsen. Og hvis man går ind ad døren til højre, kommer man ind til de store travheste. Der dufter af hest og halm. Flemming har en passion for travheste. Den har han arvet efter sin bedstefar, som tog ham med på travbanen fra han var fem år gammel. Omme bag ved stalden har han en træningsbane, hvor han gerne selv sætter sig i sulkyen. 

 Flemming og Rikke

 

Bag døren til venstre, inde i hjørnet mellem de to længer, finder man et paradis for vin-elskere. I de rustikke lokaler står der store trætønder, kasser og borde med vin, portvin, gin, rom, cognac – ja, alt hvad hjertet kan begære. Her holder Flemming gerne selskaber og vinsmagning, romsmagning osv. for sin omfattende kreds af kunder. Han holder også mange foredrag om vin.

Ønolog, restaurantbestyrer, velgørenhed – og interessen for menneskerne bag politikerne

Flemming Nielsen er uddannet ønolog ved universitetet i Bordeaux. Han gik i gang med uddannelsen straks efter gymnasiet. Og siden har livet budt på mange spændende opgaver inden for vin- og restauratørbranchen. Han har blandt andet ejet og drevet Restaurant Sandkassen over for Molskroen, været eventchef på Hotel Royal i Aarhus og medbestyrer af Café Faust i Aarhus, da den startede op. 

Ved siden af sine virksomheder er han også aktiv i forskellige loger og velgørende organisationer, blandt andet Odd Fellow, hvor han for nylig var aktiv i indsamlingen af penge til Center for Voldtægtsofre.

Nu vil han prøve et nyt koncept: politik og vin. Mandag d. 28. januar kl. 19-21 slår han dørene op for en aften med besøg af de to politikere, Britt Bager og Iben Sønderup. Britt Bager er medlem af Folketinget og politisk ordfører for Venstre. Iben Sønderup er byrådsmedlem i Randers og folketingskandidat for Socialdemokratiet i Østjylland. 

”Det skal ikke være en traditionel politisk debat, men en mulighed for at møde de to politikere på lidt nærmere hold,” forklarer Flemming Nielsen. ”De vil selvfølgelig præsentere sig selv og deres mærkesager. Men derefter vil de sætte sig ned sammen med gæsterne og lytte til, hvad folk har på hjerte i forhold til politik.”

Britt Bager og Iben Sønderup

 

Iben Sønderup og Britt Bager – også på stemmesedlen i Favrskov

Begge politikere har tidligere været folketingskandidater i Favrskovkredsen. I dag er Britt Bager opstillet på Djursland, mens Iben Sønderup er opstillet i Randers. Men de kommer begge til at stå på stemmesedlen i hele Østjylland, også i Favrskov. 

”Jeg er meget glad for invitationen fra Flemming Nielsen, da mit hjerte stadig banker for Favrskov,” siger Iben Sønderup, som bor i Langå, lige ved grænsen til Favrskovkredsen. ”Og så er det jo et sjovt koncept og nye rammer at møde vælgerne i, her i vinbutikken. Jeg glæder mig til at høre, hvad folk er optaget af.”

Britt Bager har det på samme måde: ”Det er fantastisk at få lov at komme på besøg hos denne spændende virksomhed her i Favrskov,” siger hun og fortsætter: ”Flemmings virksomhed er er et godt eksempel på bredden i dansk erhvervsliv og de gode rammer, vi har for erhvervslivet i Danmark.”

Det er gratis at deltage i arrangementet, alle er velkomne – og vinen til deltagerne er på Flemmings regning. Men man skal tilmelde sig: ”Vi har kun 40 pladser, så det er først til mølle,” siger Flemming Nielsen.

Tilmelding skal ske på e-mail: info@wineboutique.dkeller telefon: 4220 6066.

For flere oplysninger, kontakt: 

 WINEBOUTIQUE

FAURSKOVVEJ 21, 8370 HADSTEN
TELEFON: +45 86 742 321
MOBIL: +45 4220 6066
INFO@WINEBOUTIQUE.DK

Iben Sønderup, tlf.: 3048 6763

Britt Bager, tlf.: 6162 4477

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Cimbern Rally Tyskland 2019 - MinirallySyd mesterskab 2019 - Autoplus Dansk Super Rally 2019 (DM1) ... læs mere
Skarpsindige Uffe!

Skarpsindige Uffe!

Med usædvanligt klarsyn har Alternativets stifter og leder indset, at hans statsministerdrømme forbliver i drømmeverdenen ... læs mere
Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Kom tæt på Frijsenborg og de historiske omgivelser, når Hjerteforeningens Lokalkomité i Favrskov og Favrskov Kommune inviterer til hjertesund gåtur i parken ... læs mere
Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Salen var fyldt af unge mennesker under uddannelse, da ni politikere stille op til 1½ times debat på Den jydske Haandværkerskole. Eleverne der repræsenterede alle skolens uddannelsesretninger både inden for eud- og eux-uddannelserne, var velforberedte med spørgsmål til politikerne ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 415.

Ugens naturbilleder nr. 415.

Velkommen til skønne maj, måneden hvor skoven bliver rigtig grøn ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Forskere forfølger fedtet ... læs mere
Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Det er et lille team med begrænsede midler, så et flot flot resultat! ... læs mere
Til Peder Meyhoff

Til Peder Meyhoff

Besvarelse af spørgsmål stillet i Byrådets spørgetid 30. april 2019 ... læs mere
Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører Sofie Ladekjær tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold, der bliver hendes 5. sæson i Hadsten trøjen ... læs mere
FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

Tag med LMO Kvæg på faglig ekskursion torsdag den 9. maj 2019. Vi skal besøge landets største mælkeproducent med 3.500 malkekøer og Danish Crown i Holsted ... læs mere
Mand havde hash og knojern i bilen

Mand havde hash og knojern i bilen

En 27-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.58 anholdt, da han blev standset af en patrulje på Landevejen ud for Ødum ... læs mere
Loading...