|

Pressemeddelelse

LMO FEJRER 10 ÅRS FØDSELSDAG

                                                  

 

 

Den 1. januar 2018 kunne LMO officielt fejre 10 års fødselsdag i virksomhedens nuværende konstellation – en glædelig begivenhed der i hele 2018 vil komme særligt LMOs kunder til gavn med masser af gode tilbud på rådgivningsydelser og produkter.

 

10 år er ingen alder. Med et årti bag sig er LMO i sin nuværende konstellation stadig den ”nye” dreng i klassen. Med en række stærke fusioner og otte landboforeninger bag sig er LMOs fundament dog samtidig bygget på en lang historie og dybe rødder i dansk landbrug:

Direktør Jan Winther

”LMO er en ung og frisk organisation, der fandt sin nuværende konstellation den 1. januar 2008 – og 10 år er jo ingen alder. Samtidig har vi dog et stærkt bagland med otte landboforeninger, der er vores ejere, som alle giver os en enorm stor ballast og et stærkt fundament i landbruget. På den måde har LMO fået det bedste fra begge verdenen”, fortæller LMOs administrerende direktør, Jan Winther.

 

En branche i udvikling

LMOs direktør peger på, at dansk landbrug er en branche i rivende udvikling, og gennem de sidste 10 år har LMO udviklet sig side om side med landmændene:

 

”Det har været spændende at følgende udviklingen gennem det sidste årti, og se hvor langt landbruget er kommet i dag. For bare 10 år siden var der ingen i landbruget, der talte om robotter eller digitale løsninger på samme måde, som vi gør nu. I dag er teknologiske løsninger et altafgørende parameter for dansk landbrug. En udvikling LMO i høj grad bidrager til med digitale løsninger som for eksempel LMO summax, MitLMO, NemLøn og NemMark”, understreger Jan Winther.

 

Nis Hjort, der er bestyrelsesformand i LMO, peger også på teknologien som en af de væsentligste parametre for landbrugets udvikling:

 

”2008 viste sig at være det sidste år i en række af år, med stærk økonomisk udvikling i landbruget, hvor struktur udvikling og stærk ekspansion havde præget erhvervet”, fortæller Nis Hjort, og han fortsætter:

 

”De seneste år har stram økonomisk styring været den overordnet dagsorden, for mange kunder har der været tale om decideret krisestyring. Samtidig har teknologien også haft sit store indtog i landbruget. Det betyder, at der er mulighed for at styre de indsatsfaktorer, vi anvender, men det betyder også, at der er et stort behov for at registrere og behandle kommende data”, understreger han.

 

Teknologien vil fylde endnu mere

I de næste ti år vil den teknologiske udvikling for alvor komme til at præge udviklingen i danske landbrug endnu mere. LMOs opgave bliver derfor ifølge Nis Hjort at bruge mange ressourcer på – ikke kun at følge – men også at præge den teknologiske udvikling i fremtiden:

 

”Vi kommer til at arbejde med kunder, der er stadig mere selvhjulpne og vidende, så behovet for skarpe rådgivere bliver endnu mere nødvendigt. Mange af de serviceopgaver vi laver i dag vil blive automatiseret, så alle ydelser skal indeholde et element af rådgivning og udvikling. Og LMO er allerede godt rustet, så jeg er sikker på, at vi vil kunne løfte opgaven”, siger han.

 

Flere dygtige medarbejdere

LMO har i dag over 400 ansatte fordelt på seks huse, og virksomheden har det senest årti øget omsætning fra 170 millioner kroner til 285 millioner kroner. For fortsat at kunne følge udviklingen vil behovet for dygtige rådgivere og specialister være markant stigende i de kommende år:

 

 

”LMO er i langt højere grad blevet en del af et moderne erhvervsliv, hvor tingene sker hurtigere end for 10 år siden. Kunderne kommer til at ændre sig de næste 10 år – mere end de foregående 10 år. De vil stille meget højere krav til vores rådgivning, og det kræver, at vores medarbejdere er skarpere og dygtigere. Vi skal sikre, at vi har de bedste rådgivere og specialister på alle områder, så vi kan tilbyde landmændene rådgivning på det højeste niveau hele vejen rundt om deres bedrift”, fastslår Jan Winther, der bliver bakket op af LMOs bestyrelsesformand:

 

Bestyrelsesformand Nis Hjort og direktør Jan Winther

”Jeg opfatter det helt klart som LMOs styrke, at vi altid har haft rigtig dygtige medarbejdere, som har søgt at udvikle og tilpasse rådgivningen til den efterspørgsel, som landbruget og erhvervsvirksomhederne har efterspurgt. Det har været muligt fordi økonomien i selskabet har været stærkt, og vi derfor har kunnet levere rådgivning af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser”, siger Nis Hjort.

 

Gaver i hele 2018

Normalt får man gaver, når man fylder år. Men i LMO har direktør, Jan Winther, valgt at vende den glædelige begivenhed til kundernes fordel:

 

”Vi vil i hele 2018 sikre at vi hele tiden har nye, gode tilbud på ydelser og produkter, så vi på den måde deler fødselsdagen med vores kunder gennem hele året”, fortæller LMOs direktør.

 

KORT OM LMO:

LMO fremmer landmænds og andre erhvervsdrivendes indtjening og udvikling gennem kvalitetsrådgivning. LMO hjælper med regnskab & skat, driftsøkonomi, erhvervs- og privatjura, planteavl, miljø, kvæg, svin, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT, m.m. LMO er ejet af landmænd gennem landboforeninger og familielandbrugsforeninger.

LMO EJES AF LANDMÆND

LMO ejes af sine primære kunder: landmænd.

Vores ejere er samlet i otte foreninger:

Foreningerne har mere end 4.000 aktive medlemmer i alt.

Hovedparten af kunderne er landmænd, men LMO har i dag også en betydelig kundeportefølje af erhvervsvirksomheder.

For yderligere kommentarer:

Jan Winther, Adm. Direktør, Mobil: 2949 0349, Email: jaw@lmo.dk.

Nis Kristian Hjort, Formand, Tlf. 7586 6229 / Mobil 2022 6629

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildet i Hadsten havde traditionen tro inviteret Ældre Sagens besøgsmodtagere og besøgsvenner på den årlige forårstur ud i naturen omkring Hadsten ... læs mere
Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Selv om Danmark i særklasse bryster sig af at være et foreningsland, så bliver vi overhalet af en række europæiske lande, når det gælder medlemmernes vilje til at yde en frivillig indsats ... læs mere
Hadsten-opgøret i Formel 5

Hadsten-opgøret i Formel 5

2. afd af Danmarksmesterskabet er kørt på Jyllandsringen ... læs mere
Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Loading...