|

PRESSEMEDDELELSE:

Så er der iværksættercafe i Ulstrup

Onsdag den 13. juni slår Global Stole dørene op for et arrangement, hvor alle iværksættere og førstartere i Favrskov Kommune er velkomne. Det er Favrskov Erhvervsråd der er initiativtager for arrangementet, og her vil iværksætterne kunne tale med en freelance bogholder, en advokat og et kommunikationsbureau.
På cafeen hjælper Favrskov Erhvervsråd dig godt i gang som iværksætter – hvad enten du har et CVR nummer eller står på affyringsrampen som selvstændig. På iværksættercafeen møder du en række professionelle rådgivere, som vil give dig sparring omkring din forretningsidé. Du vil også lære andre iværksættere at kende, samt blive introduceret til den gratis iværksætterservice hos Favrskov Erhvervsråd. Det er gratis for alle iværksættere og førstartere i Favrskov Kommune at deltage.
Få gode råd fra de professionelle
Vi kalder arrangementet en cafe, fordi de professionelle rådgivere fordeler sig ved cafeborde, hvor du kan få en snak med dem under fire øjne. Du vil på caféen kunne møde Charlotte Clausen fra Paragraf Advokaterne, Helene Brixen fra MiniMarketing og Gitte Lauritsen fra Bogholderiet.net.
Hør Tanjas historie
Tanja Madsen har været selvstændig siden 2012 i tidligere Randers og nu i Laurbjerg. DeliLet er en Tapas deli i Laurbjerg og du kan komme hertil eller få leveret dit Tapas til døren i udvalgte byer. DeliLet laver maden med lækre og gode råvarer med streg under at alt skal enten være hjemmelavet eller mindst så godt som og dette skaber en travl hverdag med et aktivt køkken og en masse køreture til farmand som kører maden ud til kunderne. Tapas er et sundt alternativ til meget andet takeaway og det er blevet en meget populær spise. Derfor var det heller ikke svært at blive en succesrig erhvervsdrivende i opstarten i Randers C.
Tanja har gjort sig både meget gode og meget dårlige erfaringer som erhvervsdrivende. Trods nedturen er hun stadig fuld af gå-på-mod og giver den hver dag en skalle i køkkenet i Laurbjerg.
Tanja selv siger “Det er jo ikke bare en hobby eller et arbejde, det er jo en meget stor del af mit liv :)”
Hør om hendes op og nedture som selvstændig og hvorfor hun bliver ved med at kæmpe mange flere timer end en gennemsnittets arbejdsdag ellers byder på.
Der er ikke lagt fingre imellem når hun stiller op på iværksætter café så kom og hør et ærligt referat af hendes første 6 år som erhvervdrivende.
Tilmelding sker på Favrskov Erhvervsråds hjemmeside.

Foto af Tanja

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Åbent hus på Radio Favrskov

Åbent hus på Radio Favrskov

Studierne er lavet om ... læs mere
Annonce : SMAGENS DAG i HADSTEN

Annonce : SMAGENS DAG i HADSTEN

Grill-dyst og Kage-konkurrence ... læs mere
På vegne af Hadsten Vandværk og Neder Hadsten Vandværk fremsendes nedenstående pressemeddelelse

På vegne af Hadsten Vandværk og Neder Hadsten Vandværk fremsendes nedenstående pressemeddelelse

  Fusion mellem de 2 Vandværker i Hadsten                  ... læs mere
Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Cimbern Rally Tyskland 2019 - MinirallySyd mesterskab 2019 - Autoplus Dansk Super Rally 2019 (DM1) ... læs mere
Skarpsindige Uffe!

Skarpsindige Uffe!

Med usædvanligt klarsyn har Alternativets stifter og leder indset, at hans statsministerdrømme forbliver i drømmeverdenen ... læs mere
Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Kom tæt på Frijsenborg og de historiske omgivelser, når Hjerteforeningens Lokalkomité i Favrskov og Favrskov Kommune inviterer til hjertesund gåtur i parken ... læs mere
Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Salen var fyldt af unge mennesker under uddannelse, da ni politikere stille op til 1½ times debat på Den jydske Haandværkerskole. Eleverne der repræsenterede alle skolens uddannelsesretninger både inden for eud- og eux-uddannelserne, var velforberedte med spørgsmål til politikerne ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 415.

Ugens naturbilleder nr. 415.

Velkommen til skønne maj, måneden hvor skoven bliver rigtig grøn ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Forskere forfølger fedtet ... læs mere
Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Det er et lille team med begrænsede midler, så et flot flot resultat! ... læs mere
Loading...