|

Pressemeddelelse

NemLøn – fremtidens digitale lønløsning

Fremover bliver det nemmere for landmanden at indberette løn for ansatte. NemLøn gør det muligt at indberette løn digitalt hele døgnet rundt – og med kun ét login på computeren.

Med LMOs nye digitale kundeportal, MitLMO, følger også en ny og nemmere måde at indberette løn for ansatte. Rådgivningsvirksomheden har udviklet den digitale lønløsning NemLøn, der betyder, at landmanden fremover kan klare det hele ved hjælp af kun ét login på computeren:

”Idéen med NemLøn er, at arbejdsgiveren nemt skal kunne indberette lønoplysninger døgnet rundt samtidigt med en sikker dokumentation”, fortæller Anders Jensen, der er LMOs projektleder på NemLøn.

Indberetter direkte i lønsystemet
NemLøn fungerer ved, at landmanden som arbejdsgiver via den nye kundeportal MitLMO indberetter lønoplysninger direkte i LMOs lønsystem:

”Det er fremtidens digitale lønløsning, da NemLøn kombinerer den lette netadgang med behovet for fortrolig og sikker indberetning. Det gør arbejdsgiveren tidsmæssig uafhængig, giver en sikker dokumentation på indberetningen og der er samtidig en kompetent lønassistent til at udarbejde lønnen korrekt”, fortæller Anders Jensen.

Når lønnen er indberettet vil lønassistenten i LMO udarbejde den endelige lønseddel, som overføres til medarbejderen og arbejdsgiveren. Dermed får landmanden mulighed for at indberette lønoplysninger døgnet rundt på en nem, overskuelig og smart måde.

I front med digitalisering
I LMO er den digitale satsning med både MitLMO og NemLøn et led i en overordnet plan for udvikling af digitale løsninger, der kan effektivisere landmandens arbejde og skabe vækst på bundlinjen:

”Der skal ikke herske nogen tvivl om, at LMO vil være med helt i front, når det gælder nye, teknologiske løsninger og muligheder der kan hjælpe landbruget. Det er da også med baggrund i vores vision for den digitale udvikling, at vi nu tager skridtet fuldt ud med MitLMO”, siger LMO’s direktør, Jan Winther.

Direktør, Jan Winther

LMOs projekleder, Anders Jensen glæder sig til at NemLøn nu kommer ud til kunderne:

”Det er LMOs forventning, at mange arbejdsgivere vil benytte NemLøn, så man nemt og sikkert får indberettet lønoplysninger, samtidigt med det øvrige kontorarbejde”, slutter Anders Jensen.

Læs også mere på LMO’s hjemmeside www.lmo.dk
For yderligere kommentarer:
Jan Winther, direktør, LMO, Mobil: 2949 0349, E-mail: jaw@lmo.dk
Anders Jensen, projektleder, LMO, Mobil: 2911 5718, E-mail: anj@lmo.dk

Kort om LMO
LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse Udvalgsformænd ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Loading...