|

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Hadsten Bio – Nu med opera.

De frivillige, der driver Hadsten Bio gør et stort arbejde for at gøre biografen til et sted med mange forskellige kulturelle tilbud ud over de traditionelle biograffilm, hvor vi bestræber os på at vise et stor udvalg af de nyeste film.
Som en af de faste oplevelser, man kan få i biografen er Smalle Film – film, som måske ikke taler til det helt store publikum. Der vises Smal Film den første mandag i måneden – 4 gange om foråret og 4 gange om efteråret.
Man kan også blive klog på Naturvidenskab i biografen. Her Livestreames fra Aarhus Universitet, når de afholder de populære Offentlige Foredrag. I foråret har der bl.a. været mulighed for at blive klogere på ”Myrer” og ”Menneskedyret Homo Sapiens”. Til efteråret er vi klar med flere nye foredrag.
Som noget nyt og et supplement til det øvrige program vil der nu også blive mulighed for at se operaforestillinger i Hadsten Bio et par gange om året.
Vi lægger ud mandag 4. juni 2018 kl. 19.30 med at vise en klassisk opsætning af én af verdens bedste operaer om ung kærlighed og kærlighedens svære valg: La Bohème af Giacomo Puccini i en opsætning fra Operahuset i Sydney med bl.a. Takesha Meske-Kizart og Ji-Min Park. Forestillingen vises med engelske undertekster.
Handlingen udspiller sig i Paris omkring 1830 med de fire bohemer: digteren Rodolfo, maleren Marcello, musikeren Schaunard og filosoffen Colline, samt syersken Mimi som hovedpersoner.
Rodolfo lever og ånder for sin kunst, men da han forelsker sig i den uhelbredeligt syge Mimi, har han ikke råd til lægebehandling og kan ikke forhindre, at hun bliver mere og mere syg. Det valg, som de ulykkeligt elskende er tvunget til at tage, er skæbnesvangert for dem.
I operaen forenes berømte operaarier med den hjerteskærende fortælling om ung kærlighed i en af verdens bedst kendte og mest elskede operaer.

Der vil inden forestillingen være et lille oplæg om operaen La Boheme.
Spilletiden er 2 t 10 min. inkl. 15 min. pause, hvor biografen byder på et glas vin.
Billetter á 100 kr. kan reserveres på www.hadstenbio.dk eller tlf. 8698 0170.

Med venlig hilsen
Kirsten Andersen, Hadsten Bio

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
GENERATION DUM!

GENERATION DUM!

På det seneste har vi på TV2 kunnet se, at det er ganske almindelig praksis, at gymnasieelever som den mest naturlige ting i verden pjækker fra undervisningen ... læs mere
Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Bedre indeklima og et mindre el-forbrug bliver resultatet, når Kultur- og Sundhedscenter Inside i Hammel får nyt tagbelægning og ventilationssystem ... læs mere
NYT fra Favrskov Kommune

NYT fra Favrskov Kommune

Borgerservice river skrankerne ned ... læs mere
Mangler du en gave til festen?

Mangler du en gave til festen?

Spørger Vinhandler Flemming Nielsen fra Wineboutique i Hadsten ... læs mere
Loading...