|

Pressemeddelelse fra Vestjysk Bank

Vestjysk Bank etablerer nyt hovedsæde i Birk ved Herning  

Banken har indgået en lejeaftale med HD Ejendomme om nyt domicil i Birk og forventer at flytte ind inden sommerferien, når bygningen er blevet renoveret. Vestjysk Banks hovedsædefunktioner flytter dermed sammen, mens de kundevendte afdelinger i henholdsvis Lemvig og Grindsted fortsætter deres lokale virke.    

Hovedsædefunktioner samles i Birk
Den 13. januar 2021 fusionerede Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse med en målsætning om at skabe Danmarks stærkeste lokalbank. Som et led i fusionen blev det besluttet, at der skal etableres et nyt hovedsæde i Herning for at fastholde medarbejderne fra de to hovedkontorer i henholdsvis Lemvig og Grindsted og sikre dem en rimelig køretid til arbejde.

Siden fusionen har banken derfor været på udkig i Herning-området efter en egnet lokation til det nye hovedsæde, som skal huse ca. 150 medarbejdere. I den forbindelse er alle muligheder lige fra at bygge et helt nyt hovedkontor til midlertidig leje af eksisterende lokaler blevet undersøgt. 

Det har været et stort ønske at finde en placering, som er let tilgængelig for medarbejderne, og det er nu lykkedes. Den nye adresse bliver Industrivej Syd 13C, 7400 Herning, hvor der er gode tilkørselsforhold fra motorvejen, og benytter man offentlige transportmidler, er det også let at komme dertil.

”Gennem processen har vi haft en god dialog med HD Ejendomme, og vi er glade for den aftale, vi nu har indgået om at leje domicilet i Birk, som opfylder vores ønsker til et nyt hovedsæde. Vi glæder os meget til at flytte ind, når bygningen er blevet renoveret, så den passer til vores behov,” siger adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen.

Lejeaftalen strækker sig over en længere periode, og det nye hovedsæde i Birk betragtes derfor som en permanent løsning.

Banken er allerede godt i gang med at flette de to organisationer sammen, og Jan Ulsø Madsen ser frem til, at stabsmedarbejderne snart kan samles under ét tag: ”Det bliver rigtig godt at kunne mødes fysisk med sine kolleger, for alt andet lige så styrker det samarbejdet i og på tværs af en organisation, når man møder hinanden på gangen eller i kantinen. Det bliver også rart for medarbejderne på vores to nuværende hovedkontorer at få klarhed omkring deres fremtidige arbejdssted. Det giver ro.”

Alle stabsfunktioner flyttes til det nye hovedsæde undtagen Back Office og de kundevendte afdelinger Landbrugscenteret, Storkunder Erhverv, Særlige Engagementer, Private Banking og Kundeservice, som forbliver på deres nuværende lokationer.

De kundevendte afdelinger i Lemvig og Grindsted fortsætter uændret
I forbindelse med den kommende sammenlægning af bankens hovedsædefunktioner understreger Jan Ulsø Madsen, at de kundevendte afdelinger i henholdsvis Lemvig og Grindsted fortsætter uændret som et vigtigt led i at fastholde den lokale forankring. Det ligger banken meget på sinde.

Banken arbejder på at finde gode løsninger for de nuværende hovedkontorbygninger i Lemvig og Grindsted, der ønskes afhændet.

For yderligere kommentarer eller spørgsmål: Kontakt adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen på 96 63 21 04.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Aprilsnar i går

Aprilsnar i går

Bolius fortæller ... læs mere
Valgkampen skudt i gang

Valgkampen skudt i gang

Kommunal- og regionsrådsvalget finder sted 16. november ... læs mere
”Det er ikke bevist, at vaccinen er årsag til alvorlige blodpropper og dødsfald...”

”Det er ikke bevist, at vaccinen er årsag til alvorlige blodpropper og dødsfald…”

”… Men det er muligt, og videre analyser fortsætter”, skriver Det Europæiske Lægemidddelagentur (EMA) ... læs mere
Flere kviktest i Hinnerup efter påske

Flere kviktest i Hinnerup efter påske

Åbningstiden for kviktest i Rønbæk Idrætscenter i Hinnerup udvides fra tirsdag 6. april, så det bliver muligt at blive testet alle hverdage kl. 9-19. I weekenden er åbningstiden fortsat kl. 11-16 ... læs mere
Er holdt så originalt som muligt

Er holdt så originalt som muligt

Af Motorredaktør Jørgen Kjær - Hadsten ... læs mere
Venstre presser på for rute 26

Venstre presser på for rute 26

Af Birgit Liin, borgmesterkandidat og medlem af Favrskov Byråd for Venstre ... læs mere
Nu må børn ikke længere hoppe på trampolin for tæt på naboen

Nu må børn ikke længere hoppe på trampolin for tæt på naboen

Indtil nu har der ikke været regler for, hvor tæt på hækken ind til naboen du må placere din trampolin. Men nye regler skal reducere antallet af naboklager ... læs mere
2 hårdtkæmpede point i Lyngby

2 hårdtkæmpede point i Lyngby

Hadsten Håndbold vinder læs hvad Simon Olsen fortæller om kampen ... læs mere
Der er brug for Natteravne i Søften

Der er brug for Natteravne i Søften

SSP (Skole, Socialforvaltning, Politi) arbejder sammen med Natteravnene om at have kontakt til de unge mennesker i aften- og nattelivet ... læs mere
Høring af skolebusruter for skoleåret 2021/22

Høring af skolebusruter for skoleåret 2021/22

Nu kan du se og kommentere på skolebussernes køreplaner for skoleåret 2021/22 ... læs mere
GLÆDELIG PÅSKE!

GLÆDELIG PÅSKE!

KIRKEN OG TORVET: Tankevækkende påskeklumme, hvor Ole Juul fortæller om Grethe fra Martin A. Hansens "Påskeklokken" ... læs mere
Efter store Prisstigninger :

Efter store Prisstigninger :

Financiel vagthund vil dæmpe boligpriserne ... læs mere
Loading...