|

Pressemeddelelse : Lokale starter nyt rejsebureau i Østjylland

Sammenlagt er der årtiers erfaring bag rejsogoplev, som satser på rejser med mening for både mindre og større grupper til alle kontinenter – hvad enten det er pakkerejser eller rejser helt efter egne ønsker.

En rejse eller studietur til udlandet er for de fleste et af årets højdepunkter – måske endda en oplevelse for livet?

– Derfor handler det om at lave rejser med mening for de, der skal med, forklarer Niels Damsgaard Hansen. Han har sammen med Anne Hansen Aamand, Hadsten, og Lily Bahnsen, Korsør, for kort tid siden startet rejsebureauet rejsogoplev med hjemsted i Skanderborg. 

Alle tre har i mange år arrangeret rejser verden rundt og har været rejseledere på et stort antal rejser.

– Jeg gør meget ud af, at mine gæster får en oplevelse, der fuldt ud lever op til deres forventninger. Vi er nemlig et lille bureau, hvor vi har personlig kontakt med gæsterne lige fra bestilling til de kommer hjem igen, fordi vi også er deres rejseledere, siger Anne Hansen Aamand.

– Gennem mange år som rejseleder har jeg været i en del lande. Det er altid spændende at fortælle om dem til nye gæster. Vi krydrer gerne en rejse med besøg et særligt sted eller en god historie, og vi lægger stor vægt på nærvær i vores fortællinger, fortæller Lily Bahnsen.

Som det fremgår af hjemmesiden www.rejsogoplev.dk er der allerede nu planlagt rejser til New Zealand, Sydamerika, Tyskland, Uganda og USA. Og i løbet af kort tid kommer der endnu flere rejser til. Blandt andet til Island og Thailand.

Rejser med mening og indhold

De tre erfarne folk bag rejsogoplev gør en dyd ud af, at deres rejser har mening og et indhold, der matcher gæsternes ønsker.

– Vi tilbyder derfor både åbne rundrejser med rejseleder og pakkerejser målrettet bestemte grupper, der henvender sig med ønsket om en lukket grupperejse, siger Niels Damsgaard Hansen.

– De fleste har nogle interesser enten som hobby eller fagligt, som de gerne vil opleve uden for Danmark, supplerer Lily Bahnsen. Derfor arrangerer bureauet rejser, som eksempelvis målrettes naturelskere, vandrere, foto- og kunstinteresserede, landmænd og bare de, der vil ud i den store verden på rejser med mening og indhold.

Henvender en forening eller en virksomhed sig med et ønske om en speciel rejse, skræddersyr vi sammen med dem netop den rejse, de har drømt om. Vi står så for alt det praktiske på rejsen inklusive oversættelse til dansk, hvis det er et ønske, siger Anne Hansen Aamand.

Desuden er rejsogoplev medlem af Rejsegarantifonden og kan tilbyde forskellige forsikringer efter kundernes behov.

Følg med på rejsogoplev hjemmeside eller facebook: www.rejsogoplev.dk

Yderligere oplysninger hos rejsogoplev oplev@rejsogoplev.dk / www.rejsogoplev.dk

Niels Damsgaard Hansen 51 41 71 58 niels@rejsogoplev.dk

Anne Aamand Hansen anne@rejsogoplev.dk

Lily Bahnsen lily@rejsogoplev.dk  

 

Niels

Niels Damsgaard Hansen, Skanderborg tidligere chefredaktør og freelance journalist er landbrugseksperten. Han har gennem en årrække lavet landbrugsrejser til blandt andet Europa, Sydamerika, USA, New Zealand, Nepal og Sydafrika, hvor han også er rejseleder. Niels er en dygtig fotograf og kunstner og arrangerer rejser med fokus på både foto og kunst.

 

Anne og Lily

Anne Hansen Aamand, Hadsten (til venstre) introducerer grupper til Islands vilde og fascinerende natur flere gange årligt. Også Sverige, især Gotland, og Tyskland er hun aktiv rejseleder i. Hun har boet på en New Zealandsk fårefarm, har personlige venner på den anden side af kloden og har rejst i landet flere gange – kortsagt er hun vild med NZ og er rejseleder på ’Oplevelser i New Zealand 2019’.

 

Lily Bahnsen, Korsør, har islandsk blod i årene og er rejseleder i Island både med og uden hest. Hun er desuden rejseleder i Norden og Tyskland og meget kendt begge steder. Lily har gennem sin mangeårige spejderkarriere arrangeret flere rejser og kurser til blandt andet Island, Sudan og Canada. Lily er rejseleder på ’Oplevelser i New Zealand 2019’ sammen med Anne.

 

USA

Rejsogoplev har en studietur til USA med fokus på landbrug på programmet i foråret 2019. Rejsen går fra Chicago med Kornbørsen og skyskrabere mod syd gennem millioner af hektar landbrugsland til New Orleans ved den mexicanske golf. Et alsidigt og sjældent udbudt program.

  

New Zealand

Rejsen ’Oplevelser i New Zealand’ byder på de helt store natur- og kulturoplevelser. Gæsterne kan glæde sig til en sejltur på Milford Sound i den frodige Fjordland nationalpark og et helt unikt besøg på Stewart Island helt mod syd. Dertil kommer blandt meget andet et enestående møde med maorikulturentili et aftenarrangement på Nordøen.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Fejl i mærkning på dip produkt ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Risiko for glasstykker i Cup Noodles Spicy ... læs mere
Godt nyt fra HSK-fodbold

Godt nyt fra HSK-fodbold

God aften på NMT-BYENS Arena i aftes ... læs mere
Månedens klumme

Månedens klumme

Af Sven Erik Ginge, jour. emer ... læs mere
Vil du købe en brugt bil af en af disse politikere?

Vil du købe en brugt bil af en af disse politikere?

Ny troværdighedsanalyse giver atter vores politikere dumpekarakter ... læs mere
Mads Hoe er klar til Padborg Park

Mads Hoe er klar til Padborg Park

DM løbet køres i denne weekend ... læs mere
Danmarks Biblioteker giver dig ORDET

Danmarks Biblioteker giver dig ORDET

Danmarks Biblioteksuge ’18 sætter fokus på ORD og deres betydning for os som mennesker. Startskuddet lyder på FNs internationale læsedag lørdag den 8. september 2018 og fortsætter hele den efterfølgende uge 37 ... læs mere
Bold i aften 18.30 på NMT-BYENS Arena, Hadsten⚽

Bold i aften 18.30 på NMT-BYENS Arena, Hadsten⚽

Serie 2 møder Lystrup IF. Serie - 4 spiller mod Kristrup B ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 380.

Ugens naturbilleder nr. 380.

Sommerheden er forbi, og efteråret banker på døren. I år gik vi næsten direkte fra vintervejr til sommervejr - gad vide om vi så nu går direkte fra sommervejr til vintervejr??? ... læs mere
NYT på Radio Favrskov

NYT på Radio Favrskov

Sangeren Michael Korup besøger Radio Favrskov Fredag den 31/8 mellem 15-17 ... læs mere
Besvarelse af spørgsmål stillet i byrådets spørgetid 28. august 2018

Besvarelse af spørgsmål stillet i byrådets spørgetid 28. august 2018

Favrskov Børns Rettigheder v. Niels-Søren Bøgh, v. Kasper Kay Petersen ... læs mere
Loading...