|

QuickFix med Handywoman

Handywoman kommer forbi Hammel og Hadsten med sin store kursustruck henholdsvis den 28. og 29. april

Jeanne Thylkjær Fjorback – alias Handywoman og kendt fra bl.a. Løvens Hule – har i mange år hjulpet kvinder med at få fixet de ting i hjemmet, de ikke selv kan ordne, både som udførende håndværker og som underviser med målrettede kursusaktiviteter for kvinder. For øjeblikket er hun på tour i Danmark med sin kæmpe pink kursustruck, og den 28. og 29. april kommer turen til Hammel og Hadsten, hvor mange kvinder har tilmeldt sig to kursusforløb.

Pakkeløsning til gør-det-selv
Med i trucken har hun GROHEs nye gør-del-selv serie QuickFix, der er **udviklet til små og enkle installations- og indretningsopgaver i køkken og bad. Produkterne leveres sammen med et specielt udviklet værktøj, der kombinerer alle de egenskaber, der er nødvendige for at installere en GROHE-vandhane. Sammen med produkt og værktøj indeholder den samlede løsning også enkle installationsvejledninger samt vejledningsvideoer, der kan ses via QR-koder i produktemballagen. Alle QuickFix-produkter har den sædvanlige høje kvalitetstandard og de samme energi-og vandbesparende funktioner, som GROHE er kendt for.

Nyt look til badeværelse og køkken
”Jeg er rigtig glad for, at jeg nu har vandhaner med i trucken, som gør det muligt for mig, at undervise mine kursister i at udskifte vandhaner. Tidligere har mine kurser på VVS-området typisk drejet sig om af udskifte en pakning, men nu kan vi gå hele vejen, så mine elever kan lære at udskifte vandhaner og dermed selv kan give deres badeværelse og køkken et nyt og moderne look. Og QuickFix-produkterne er meget velegnede til dette gør-det selv arbejde,” siger Jeanne Thylkjær Fjorback.

Vil gerne – men mangler viden
En *analyse om danskernes holdning til at udføre simple reparations- og udskiftningsopgaver i køkken og bad understreger behovet for effektive gør-det- selv produkter. Halvdelen af danskerne vælger generelt selv at løse simple opgaver med vand og afløb. Blandt de opgaver som danskerne vil og kan løse selv, nævner 71 procent et tilstoppet afløb, 49 procent en dryppende vandhane og 28 procent udskiftning af en vandhane.

Hvis man ser specielt på svarene fra kvinder, er det kun 12 procent, der mener, de selv kan udskifte en vandhane. Men samtidig svarer 41 procent, at de ville gå i gang med reparations- og udskiftningsopgaver selv, hvis de havde mere viden, hvilket bliver dokumenteret af det store antal kvinder, som tilmelder sig Handywomans kurser.

Handywoman kommer til Hammel Kulturhus InSide, Dalvej 1, 8450 Hammel og Hadsten Kulturhus Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, 8370 Hadsten, hvor der er kurser kl. 12.00 og 17.30.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

PRESSEMEDDELELSE – april 2022

PRESSEMEDDELELSE – april 2022

160 Favrskov-spejdere til Aktivitetsdag i Hinnerup ... læs mere
Østjyllands Politi uddelte dusører til hverdagens helte

Østjyllands Politi uddelte dusører til hverdagens helte

Onsdag modtog nogle af hverdagens helte i Østjylland stor tak og dusører for deres enestående indsatser. En af modtagerne var fra Hadsten ... læs mere
Jernbanebroen over banen i Lerbjerg indvies i uge 20

Jernbanebroen over banen i Lerbjerg indvies i uge 20

Samtidig nedlægges jernbaneoverkørslen ... læs mere
Forbrugertilliden i bund!

Forbrugertilliden i bund!

Forbrugertillidsindikatoren faldt her i april minus 20,9 ... læs mere
Flot indsamlingsresultat!

Flot indsamlingsresultat!

Kræftens Bekæmpelse samlede næsten 280.000 kroner ind i Favrskov ... læs mere
UD I NATUREN (71)

UD I NATUREN (71)

Forårssolen brager igen derudad og alting springer ud 😎 ... læs mere
FØDSELSDAG

FØDSELSDAG

Hanne Rosenkvist fylder 80 torsdag den 21. april ... læs mere
Ophørsudsalg i Bogormen i Hadsten

Ophørsudsalg i Bogormen i Hadsten

Høje faste omkostninger og vigende omsætning er den giftige cocktail, der lukker og slukker Hadstens eneste boghandel ... læs mere
Flere danske virksomheder boykotter ecco

Flere danske virksomheder boykotter ecco

Gør forbrugerne i Favrskov det samme? ... læs mere
INGEN SKAL DØ ALENE!

INGEN SKAL DØ ALENE!

Det er målet for Vågetjenesten i Favrskov, som er et samarbejde mellem Ældresagen og Røde Kors ... læs mere
Loading...