|

Rammende royal revy

Anmeldelse af af Sven Erik Ginge

Jan Erik Elgaard var pompøs som dronning Margrethe.

Dronning Margrethe må lide af personlighedsspaltning. For mens hun onsdag aften var vært for den fine statsrådsmiddag på Amalienborg, så kunne hun også opleves som en af hovedpersonerne i den royale revy i Sløjfen i Hadsten.

”Lidt royal” er titlen på årets Favrskov-Revy. Naturligvis stærkt påvirket af sidste efterårs royale besøg i kommunen. Regenten overkommer meget, men har vistnok nu sat rekord. Hun bød velkommen i Sløjfen kun en halv time før hun bød velkommen på Amalienborg. Der var ganske vist nogen som påstod af dronningen i Hadsten var Jan Erik Elgaard, og at dronningen på Amalienborg var Margrethe. Men det kan også have været omvendt. Sjovt var det – i hvert fald i Hadsten.

Revyen i år var lidt anderledes end tidligere: flere sangnumre, færre sketcher. Og det gør slet ikke noget, for de fleste aktører er ganske velsyngende. Ikke mindst de tre brødre Elgaard – Hadstens svar på en blanding af Mills Brothers og Marx Brothers, der på melodien ”Mandalay” sang om de lokale glæder og genvordigheder.

Enkelte numre er lidt kedelige, nærmest som en lunken Royal-bajer. Man savnede det sidste lårklaskende clou i udgangsreplikken. Men andre numre sad lige i skabet. For eksempel Prins Henrik som jæger i Favrskov. Og ikke mindst da revyen nåede ud over kommunegrænsen med en rørende sang om en flygtningekvinde, der sang om ”det var godt at komme frem, men vi vil hellere hjem”. Den løftede niveauet.

Revyens egen ballet gav en ganske kaotisk udgave af ”en svanes død”.

En anden nyskabelse i år var, at revyen har fået sin egen ballet. Samtlige medvirkende gav en helt kaotisk udgave af ”en svanes død”.

Donald Trumpf var på besøg i Favrskov i en noget rocket udgave.

Sjovt var også nummeret, hvor borgmester Nils Borring får besøg af en vis nyvalgt amerikansk præsident. Gennemgående var det, at de rigtig gode numre havde Kenn Lund Nielsen som en sikker medvirkende. Men alle ydede deres bedste, både på og rundt om scenen. Der skal faktisk et par dusin mennesker til at stable en god lokalrevy på benene.

Alt i alt en fin håndfuld stjerner til årets revy. Til gengæld ingen stjerner til ­Sløjfens cafe, der tilsyneladende slet ikke kunne håndtere så mange gæster.

Man kan håbe at dén del bliver bedre, for revyen spiller også torsdag, fredag og lørdag.

Afslutningsscenen på Favrskov Revyen 2017

. – Lørdag aften er der endnu flere pladser.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse udvalgsformænd… ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 347

Ugens naturbilleder nr. 347

Weekenden bød på flot vejr med rimfrost, sol og blå himmel - godt udgangspunkt for at få nogle gode skud i kassen ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Loading...