|

Rammende royal revy

Anmeldelse af af Sven Erik Ginge

Jan Erik Elgaard var pompøs som dronning Margrethe.

Dronning Margrethe må lide af personlighedsspaltning. For mens hun onsdag aften var vært for den fine statsrådsmiddag på Amalienborg, så kunne hun også opleves som en af hovedpersonerne i den royale revy i Sløjfen i Hadsten.

”Lidt royal” er titlen på årets Favrskov-Revy. Naturligvis stærkt påvirket af sidste efterårs royale besøg i kommunen. Regenten overkommer meget, men har vistnok nu sat rekord. Hun bød velkommen i Sløjfen kun en halv time før hun bød velkommen på Amalienborg. Der var ganske vist nogen som påstod af dronningen i Hadsten var Jan Erik Elgaard, og at dronningen på Amalienborg var Margrethe. Men det kan også have været omvendt. Sjovt var det – i hvert fald i Hadsten.

Revyen i år var lidt anderledes end tidligere: flere sangnumre, færre sketcher. Og det gør slet ikke noget, for de fleste aktører er ganske velsyngende. Ikke mindst de tre brødre Elgaard – Hadstens svar på en blanding af Mills Brothers og Marx Brothers, der på melodien ”Mandalay” sang om de lokale glæder og genvordigheder.

Enkelte numre er lidt kedelige, nærmest som en lunken Royal-bajer. Man savnede det sidste lårklaskende clou i udgangsreplikken. Men andre numre sad lige i skabet. For eksempel Prins Henrik som jæger i Favrskov. Og ikke mindst da revyen nåede ud over kommunegrænsen med en rørende sang om en flygtningekvinde, der sang om ”det var godt at komme frem, men vi vil hellere hjem”. Den løftede niveauet.

Revyens egen ballet gav en ganske kaotisk udgave af ”en svanes død”.

En anden nyskabelse i år var, at revyen har fået sin egen ballet. Samtlige medvirkende gav en helt kaotisk udgave af ”en svanes død”.

Donald Trumpf var på besøg i Favrskov i en noget rocket udgave.

Sjovt var også nummeret, hvor borgmester Nils Borring får besøg af en vis nyvalgt amerikansk præsident. Gennemgående var det, at de rigtig gode numre havde Kenn Lund Nielsen som en sikker medvirkende. Men alle ydede deres bedste, både på og rundt om scenen. Der skal faktisk et par dusin mennesker til at stable en god lokalrevy på benene.

Alt i alt en fin håndfuld stjerner til årets revy. Til gengæld ingen stjerner til ­Sløjfens cafe, der tilsyneladende slet ikke kunne håndtere så mange gæster.

Man kan håbe at dén del bliver bedre, for revyen spiller også torsdag, fredag og lørdag.

Afslutningsscenen på Favrskov Revyen 2017

. – Lørdag aften er der endnu flere pladser.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.SAT på SPIDSEN

SAT på SPIDSEN

Personer før politik… ... læs mere
Vil du prøve GRATIS at køre bil-orienteringsløb?

Vil du prøve GRATIS at køre bil-orienteringsløb?

Så kan du prøve det mandag d. 21-8-2017 kl. 18.00 under Hinge Auto-Løbet 2017. Det er GRATIS at deltage og du skal køre i den klasse der hedder ”turist-klassen”.  Løbslængden er ca. 25 km + transporten tilbage til startstedet ... læs mere
NYT fra Favrskov Kommune

NYT fra Favrskov Kommune

Alle er velkommen til indvielse af HIMMERIGSKOVEN ... læs mere
Østjyllands Politi Fandt masser af våben

Østjyllands Politi Fandt masser af våben

Visitationszone i Aarhus stopper fredag midnat ... læs mere
NYT fra LMO

NYT fra LMO

LMO konsulenter med i ny oplandsordning ... læs mere
DanceOmatic

DanceOmatic

Vil du se kunst, der taler til dine indre rytmer og længsler? Så kom forbi Ernst B. Sunds Plads lørdag d. 26. august kl. 13 og vælg præcist den type danseforestilling, du har lyst til at se, når danceOmatic kommer ... læs mere
Indlæg fra Det Konservative Folkeparti

Indlæg fra Det Konservative Folkeparti

Byrådsmedlem Lars Storgaard har sendt dette indlæg om bebyggelse i Skoven i Hinnerup ... læs mere
Mindeord Arne Elgaard

Mindeord Arne Elgaard

Arne Elgaard, Ågade, Hadsten døde mandag d. 14. august af kræft efter få dages ophold på Hospice Djursland ... læs mere
2 sejre til HSK Fodbold

2 sejre til HSK Fodbold

af fodboldformand Gert Jensen - HSK ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Cheasy Skyr Vanilje med risiko for gærvækst ... læs mere
Flot udstilling af lækre veterankøretøjer på Lilleåmarked 2017

Flot udstilling af lækre veterankøretøjer på Lilleåmarked 2017

Mortorredaktøren Jørgen Kjær Hadsten fra Dansk Vintage Motor Club stod for arrangementet, der først sendte køretøjerne på en rundtur i Hadsten og Omegn for derefter at ende på Lilleåmarked, hvor de blev meget beundret - ja der blev sparket dæk ... læs mere
Vellykket klubturnering og grill

Vellykket klubturnering og grill

Hadsten Idrætsforenings Petanque Klub (HIpetanque) holdt klubturnering 15. august med Favrskov Blik som hovedsponsor ... læs mere
Loading...