|

Røde Kors Hadsten-Hinnerup har holdt både generalforsamling og konstituering.

NYT fra Røde Kors

Røde Kors Hadsten-Hinnerup
Margit S. Larsen
Miravej 3, Søften, 8382 Hinnerup
20 42 00 53

Pressemeddelse fra Røde Kors – Margit S. Larsen

​ Tak til frivillige og nye i bestyrelsen

Røde Kors Hadsten Hinnerup har holdt generalforsamling i Uhresalen i Hinnerup. Der mødte godt 40 frivillige og medlemmer op til en aften, hvor der kom en masse informationer om aktiviteter, aflagt regnskab og holdt valg til bestyrelsen. Efter den officielle del var det tid til hygge med lidt mad.

Røde Kors Hadsten Hinnerup har haft et travlt år med mange faste aktiviteter indenfor butik, integration, håndarbejde, førstehjælp og omsorg for ældre. I 2017 kom der en ny aktivitet “Værket” i Hinnerup på listen over aktiviteter. Værket er et café-tilbud for folk mellem 30 og 60 år, der har brug for fællesskab med andre. Afdelingen deltager også aktivt i projektet “Sammen mod ensomhed – sammen i fællesskaber”, hvor Favrskov Kommune, Røde Kors og Ældresagen arbejder sammen med andre om at sikre tilbud til fællesskaber for ældre med mere en 5 timers hjemmehjælp.

Butikkerne i Hadsten og Hinnerup havde en omsætning på kr. 1.075.673,- og et overskud på kr. 714.128,-. Der var stor ros til det flotte arbejde. Overskuddet er med til at sikre aktiviteterne, opstart af nye og beløb til venskabsprogrammer i andre lande. I 2017 er der støttet med kr. 116.500,- til projekter i andre lande.

Valg af formand blev genvalg af Margit S. Larsen. Valg til bestyrelsen gav genvalg til Annemarie Jensen og Else Tranberg. Nyvalgt blev Peter Christensen og Søren Pretzmann. Valg af suppleanter gav genvalg til Egon Schou Hansen og nyvalg til Erling Kvist Andersen. Som revisor bruges Dansk Revision i Hadsten. Der måtte siges tak for indsatsen i bestyrelsen til sekretær Marianne Birkmose, kasserer Ole Hindsgaul og suppleant Karen Tvedegaard, som ikke ønskede genvalg.

Der blev sagt tak til alle og givet årsnåle til 20 frivillige. Prisen Frivillig til Frivillig blev givet til fire frivillige: Rie Hald, Ingrid Degn, Ali Chleh og Else Simonsen. Prisen gives til nogle, som har ydet en ekstra stor indsats.

Efterfølende har der været bestyrelsesmøde og konstituering. Her blev Else Tranberg genvalgt som næstformand, Peter Christensen blev valgt til kasserer og Jette Bahrendorff blev valgt som sekretær.
Bestyrelsen ser frem til at fortsætte arbejdet med målet om altid at være til stede og handle på behov. ​

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

For mange kræftpatienter venter for længe på behandling ... læs mere
Aftentur til Rhododendronhaven i Langå.

Aftentur til Rhododendronhaven i Langå.

Haveselskabet, Hadsten Kredsen arrangerer en tur til Rhododendron haven i Langå d. 22. maj. Der arrangeres fælleskørsel syd for banenkl. 18.30 ... læs mere
Masser af nye talenter til Hadsten Hånboldklub

Masser af nye talenter til Hadsten Hånboldklub

Tirsdag, blev der på et pressemøde hos Dansk Revision på Vesselbjergvej i Hadsten, åbnet op for hvem de nye spillere er - der er noget at glæde sig til ... læs mere
Hadsten Mesterskabet i Golf

Hadsten Mesterskabet i Golf

Igen i år afholdes Hadsten mesterskabet i golf, som denne gang er i Hammel Golf Klub ... læs mere
VILLAERNE "VESTA" OG "STENTEN"

VILLAERNE “VESTA” OG “STENTEN”

Det kan ærgre, at mange gamle villanavne gennem tiden er forsvundet. Kurt Villy har fået hjælp til at opsnuse nogle af dem ... læs mere
HØSTDAGENEs overskud sendes videre

HØSTDAGENEs overskud sendes videre

Arrangementet VETERAN HØSTDAGENE på HOLKJÆRGÅRD afleverer årets overskud til HOSPITALSKLOVNENE ... læs mere
Sorteper til Favrskov Kommune

Sorteper til Favrskov Kommune

af Christian Møller-Nielsen Landsbækvej 90A 8450 Hammel (V), medlem af regionsrådet i Region Midtjylland ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Årets Stafet er den største nogensinde ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gærvækst i økologisk skyr ... læs mere
Frokostjazz i Café Sløjfen

Frokostjazz i Café Sløjfen

Lørdag d. 26. maj kl. 12 er der frokostjazz med ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, nemlig The Spirit of New Orleans ... læs mere
Loading...