|

Røde Kors Hadsten-Hinnerup har holdt både generalforsamling og konstituering.

NYT fra Røde Kors

Røde Kors Hadsten-Hinnerup
Margit S. Larsen
Miravej 3, Søften, 8382 Hinnerup
20 42 00 53

Pressemeddelse fra Røde Kors – Margit S. Larsen

​ Tak til frivillige og nye i bestyrelsen

Røde Kors Hadsten Hinnerup har holdt generalforsamling i Uhresalen i Hinnerup. Der mødte godt 40 frivillige og medlemmer op til en aften, hvor der kom en masse informationer om aktiviteter, aflagt regnskab og holdt valg til bestyrelsen. Efter den officielle del var det tid til hygge med lidt mad.

Røde Kors Hadsten Hinnerup har haft et travlt år med mange faste aktiviteter indenfor butik, integration, håndarbejde, førstehjælp og omsorg for ældre. I 2017 kom der en ny aktivitet “Værket” i Hinnerup på listen over aktiviteter. Værket er et café-tilbud for folk mellem 30 og 60 år, der har brug for fællesskab med andre. Afdelingen deltager også aktivt i projektet “Sammen mod ensomhed – sammen i fællesskaber”, hvor Favrskov Kommune, Røde Kors og Ældresagen arbejder sammen med andre om at sikre tilbud til fællesskaber for ældre med mere en 5 timers hjemmehjælp.

Butikkerne i Hadsten og Hinnerup havde en omsætning på kr. 1.075.673,- og et overskud på kr. 714.128,-. Der var stor ros til det flotte arbejde. Overskuddet er med til at sikre aktiviteterne, opstart af nye og beløb til venskabsprogrammer i andre lande. I 2017 er der støttet med kr. 116.500,- til projekter i andre lande.

Valg af formand blev genvalg af Margit S. Larsen. Valg til bestyrelsen gav genvalg til Annemarie Jensen og Else Tranberg. Nyvalgt blev Peter Christensen og Søren Pretzmann. Valg af suppleanter gav genvalg til Egon Schou Hansen og nyvalg til Erling Kvist Andersen. Som revisor bruges Dansk Revision i Hadsten. Der måtte siges tak for indsatsen i bestyrelsen til sekretær Marianne Birkmose, kasserer Ole Hindsgaul og suppleant Karen Tvedegaard, som ikke ønskede genvalg.

Der blev sagt tak til alle og givet årsnåle til 20 frivillige. Prisen Frivillig til Frivillig blev givet til fire frivillige: Rie Hald, Ingrid Degn, Ali Chleh og Else Simonsen. Prisen gives til nogle, som har ydet en ekstra stor indsats.

Efterfølende har der været bestyrelsesmøde og konstituering. Her blev Else Tranberg genvalgt som næstformand, Peter Christensen blev valgt til kasserer og Jette Bahrendorff blev valgt som sekretær.
Bestyrelsen ser frem til at fortsætte arbejdet med målet om altid at være til stede og handle på behov. ​

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Ølsmagning og ølvogne

Ølsmagning og ølvogne

Vissing Bryggerlaug besøger Modelbane Europa lørdag d. 17. marts ... læs mere
Nyt fra Hadsten Skakklub

Nyt fra Hadsten Skakklub

af Sten Bo Andersen ... læs mere
Fortsat sundhedsmål at nå i Favrskov

Fortsat sundhedsmål at nå i Favrskov

Antallet af rygere går den rigtige vej – nemlig nedad. Det samme gør alkoholforbruget, og niveauet for svært overvægtige er stabiliseret. Det viser Favrskov-tallene i den midtjyske befolkningsundersøgelse ”Hvordan har du det?2017” ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Nødvendigt med handleplan for tobaksforebyggelse ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 356

Ugens naturbilleder nr. 356

Vi må konstatere, at det ikke ligefrem går godt for foråret for tiden. Det er som om, at naturen sparer på farverne - håber den sparer op! ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Metalstykker i Mini Pepperoni ... læs mere
kr. 5000,- til spejderne

kr. 5000,- til spejderne

ROTARY har doneret penge til Spejderne i Hadsten ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Risiko for metalspåner i bolle ... læs mere
DjH har udlært et nyt hold elektrikere

DjH har udlært et nyt hold elektrikere

Svendeprøven var 9. marts 2018 med speciale i installationsteknik ... læs mere
PRESSEMEDDELELSE fra Spejderne

PRESSEMEDDELELSE fra Spejderne

Sct. Georgs gildet i Hadsten - mange aktiviteter – og genvalg til ledelsen ... læs mere
Loading...