|

”Ryst de hofter!”

Med sved på panden valgte 175 mennesker at bruge deres søndag på zumba-maraton i Hadbjerg for at samle ind til Støt Brysterne og have det sjovt med tidens hotteste motionsform. Journalisten skulle også prøve det

ZUMBA under ledelse af Helle Christensen

 

af Anne Laursen

 

 

Dunk, bank, bank. Bassen pumper ud i hallen, blandet med spanske gloser. Frem med armen, bagud med benet, et chasse til siden og klap. 
”Saml hænderne over hovedet, skub hofterne skiftevist frem, ja sådan,” siger instruktør Helle Christensen fra Hadsten Motionsforening. ”Og så sætter vi tempoet op,” siger hun, og hele hende underkrop bevæger sig hurtigere end en forårskåd kanin. Jeg forsøger og er sikker på, jeg ligner en vibrerende pølse. Kvinderne ved siden af mig griner til hinanden. Flere råber ”yeeehaaa”. Og jeg smiler stort.

Minimum 33.000 kroner

Det er søndag, og jeg har vovet mig ud af sengen for at tage til zumba-maraton i Hadbjerg ved Hadsten. Et projekt, som er startet af Dorte Gye.
”Jeg synes, det var træls, der ikke var et zumba-arrangement i nærheden. Det her er en bold, der er kastet i luften, som der heldigvis er mange, som gerne vil gribe,” siger Dorte Gye. Hun er overvældet over opbakningen fra både frivillige og sponsorer til arrangementet. ”Billetterne er blevet revet væk. Vi kunne sagtens have solgt 300 billetter,” griner hun.
Allerede ved start var der indtjent 33.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse ”Støt Brysterne” på salg af billetter til arrangementet. Det beløb, håbede Dorte Gye, vil være større, når dagen er slut, da der også i hallen blev solgt ting fra Kræftens Bekæmpelse og givet massage til fordel for Støt Brysterne.

 

 

For alle

Tilbage på gulvet synger Shikira om ”Don’t Fight tonight”, mens jeg hopper rundt om mig selv og vrikker hofterne fra side til side. Store og små, tykke og tynde, unge og gamle hopper alle med.
”I aner ik’ hvor fedt, det er at se jer herfra,” siger instruktør Helle Christensen, inden der er dømt drikkepause. Her møder jeg Nadja Olesen, der er af sted med sin mor for at støtte det gode formål og have det sjovt sammen.
”Zumba er fedt, fordi du tænker ikke over, du træner. Alle kan være med og lære det,” siger Nadja Olesen, mens en flaske vand bliver skyllet ned. Anden omgang zumba ud af tre går i gang. Jeg går derfra; træt og øm i kinderne af at smile så meget.

 

De støttede arrangementet:

*Super 1 rent
*Super Best
*Jensen reklame
*Gadeberg Hadsten
*Colorama Hadsten
*Face and body
*Byens frisør
*Jan import
*Sadolin
*Apoteket
*Biosym
*Nivea
*Den jyske Håndværkerskole
*HØST hallen
*HØST IF
*Butik Natalie
*Sparekassen Krojylland
*Hadsten Motionsforening
*Mange frivillige hjælpere


Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Af Simon Olsen, Salgs- & Eventchefen i Hadsten Håndbold ... læs mere
Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Helle Thorning-Schmidt vil alligevel ikke jagte skatteunddragere ... læs mere
Den ultimative lyd af forår

Den ultimative lyd af forår

Kun en uges tid efter kyndelmisse synger lærken ... læs mere
Stormskader i Favrskov

Stormskader i Favrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd, formand for Børne- og Skoleudvalget og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
En aften med læring og faglig stolthed

En aften med læring og faglig stolthed

Dagtilbudschef Lone Bruun Nielsen kunne i går byde velkommen til en farvestrålende læringsfestival i InSide, der i dagens anledning var blevet pyntet op med vimpler, balloner og spændende faglige stande ... læs mere
Vandskade på SOLHØJ

Vandskade på SOLHØJ

En løbende vandhane hos en beboer har medført en vandskade på Solhøj ... læs mere
2 indbrud i Hadsten

2 indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...