|

S straffer Favrskov

af Ken Richter, Hejrevej 12, 8382 Hinnerup.

Ken Richter

Ken Richter

 

Først var det trafikminister Benny Engelbrecht, der med et pennestrøg fjernede det aftalte trinbræt i Laurbjerg. Og nu vil den socialdemokratiske regering så forringe velfærden i Favrskov med 40 millioner kroner, fordi regeringen vil forære pengene til andre kommuner, der måske endda har en lavere skatteprocent.

Det minder mest af alt om en målrettet straffeaktion fra socialdemokratiet mod borgerne i Favrskov. Vores kommune er ikke rig, selv om Favrskov er placeret som en smørklat mellem Silkeborg, Viborg, Randers og Aarhus.

Selv vor socialdemokratiske borgmester kan ikke trænge igennem med gode argumenter overfor sin partifælle, indenrigsminister Astrid Kragh. Måske har hun selv svært ved at forstå sit eget forslag om udligning mellem kommunerne.

Der er åbenbart heller ikke meget hjælp at hente fra det ”lokale” socialdemokratiske folketingsmedlem Daniel Toft Jacobsen. I forbindelse med sagen om trinbrættet har han jo tidligere stået frem i forskellige medier og helt opgivende slået ud med armene, fordi han hverken bliver lyttet til eller taget med på råd af sin egen regering.

Hvorfor Favrskov på den måde står til straf, er der igen forklaring på. Det eneste håb, vi har, er, at andre partier i forhandlingerne om udligningsreformen kan få talt regeringen til fornuft. Imens venter vi også spændt på svar fra trafikministeren om trinbrættet i Laurbjerg, som byrådet skrev til ham om for snart en måned siden.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra VELAS

Nyt fra VELAS

Besætninger søges til test af forlænget laktation ... læs mere
Nyt fra BLÅ KORS

Nyt fra BLÅ KORS

Blå Kors forlænger lukningen ... læs mere
På vej hjem fra månen?

På vej hjem fra månen?

De Radikales leder, Morten Østergaard, åbner for at udskyde deadline for en klimaaftale i lyset af corona-epidemien ... læs mere
Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Tandlæge Hanne Lillelund Olsen fortæller til PingvinNyt følgende ... læs mere
Færdselsuheld vedHammel

Færdselsuheld vedHammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

Østjyllands Politi efterlyser ... læs mere
Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

"Nedlukningen af Danmark" forlænges til 13. april ... læs mere
Brændende kærlighed til plejecentrene

Brændende kærlighed til plejecentrene

Louise og Jacob Jepsen afleverer de farvestrålende blomster på Tinghøj i Hammel. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Next slide ... læs mere
Vi savner en KRAMMER - gør du også?

Vi savner en KRAMMER – gør du også?

- så SPAR OP på en KRAMMER-KONTO ... læs mere
Loading...