|

Salling Group bygger ny dagligvarebutik i Hadsten

Så er det officielt, at Salling Group har købt sokkelgrunden på hjørnet af Vesselbjergvej og Skanderborgvej midt i Hadsten, hvor de vil opføre en ny Netto-butik.

  • Tegningen viser indretningen af parkeringsarealerne og placeringen af den nye Netto-butik.

Så er det officielt, at Salling Group har købt sokkelgrunden på hjørnet af Vesselbjergvej og Skanderborgvej midt i Hadsten, hvor de vil opføre en ny Netto-butik.

Med salget af grunden og det kommende byggeri bliver der for alvor sat gang i midtbyplanen for Hadsten, hvor der er stor fokus på fornyelse og fortætning af boligmassen.

 Nils Borring

Salget af grunden glæder borgmester Nils Borring:

– Med etableringen af en ny Netto-butik ved Sundhedshuset i Hadsten opnår vi en bedre balance i placeringen af dagligvarebutikker i byen. Samtidig er det vores vurdering, at den nye dagligvarebutik vil bidrage til at sætte endnu mere fart på etableringen af nye etageboliger langs Vesselbjergvej og Kirkevej i Hadsten. Den nye butik vil på længere sigt også kunne bidrage til at løfte hele området omkring det tidligere Hadsten Center og nuværende Sundhedshus i Hadsten.

Den nye dagligvarebutik bliver placeret på den nuværende parkeringsplads ned mod Vestjysk Bank på en 1.200 kvadratmeter grund. Hele parkeringsarealet omkring den nye butik og Sundhedshuset Hadsten bliver moderniseret og renoveret, så der bliver mere end 130 parkeringspladser i området. Den opgave vil primært blive udført af Favrskov Kommune 

Salling Group har gennem længere tid været på udkig efter en ny placering til Netto i Hadsten, lyder det fra Klaus Bugge Andersen, seniorprojektchef i Salling Group:

– Den nye placering har alt, hvad vi har ledt efter: Nem adgang for vores kunder, gode parkeringsmuligheder og en stærk synergi mellem øvrige lokale funktioner så som apotek, fitness, bager mv. Vores mange loyale kunder lokalt fortjener helt sikkert en bedre og flottere butik. Den nye butik på 1.200 m2 giver os mulighed for at skabe de rigtige rammer for etablering af vores bud på fremtidens discountbutik i form af vores nyeste koncept Netto 3.0. Her vil kunderne opleve en markant større frugt- og grøntafdeling, stort udvalg af conveniencevarer og generelt en enkel og overskuelig butik. En butik, som kunderne godt kan begynde at glæde sig til.

 Lars Persson

Lars Persson, der er apoteker, direktør og medejer af Sundhedshuset Hadsten, hilser den nye nabo yderst velkommen.

– Vi har fuld gang i Sundhedshuset Hadsten, efter en længere ombygningsperiode. Vi vil stadig gerne udvikle huset og området. Det er derfor glædeligt, at der nu kommer en dagligvarebutik tæt på os, så der kommer endnu flere mennesker og kunder i området. Det er en god kobling for os, og det vil skabe endnu mere liv i midtbyen. Jeg glæder mig rigtig meget over, at Salling Group investerer i vores midtby, for det er med til at skabe mange ringe i vandet, siger Lars Persson.

ps.  Når den nye butik er klar lukker den gamle NETTO

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Skjød Tidende er udkommet

Skjød Tidende er udkommet

Godt nyt til alle Skjødsere og andre der kunne være interesseret - klik ind på Skjød Tidende ... læs mere
Boligsiden.dk :

Boligsiden.dk :

Danskerne købte boliger for svimlende 252 milliarBoligsiden.dk: der i 2020 ... læs mere
Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Per Ø. Nielsen - Vestjysk Bank fortæller følgende ... læs mere
Vil du være årets første millionvinder?

Vil du være årets første millionvinder?

Kræftens Bekæmpelses nye STØTTELOTTERI ... læs mere
Har du handlet her :

Har du handlet her :

Virksomhed ransaget – ejer sigtet for bedrageri ... læs mere
Imponerende ”jubilæum”!

Imponerende ”jubilæum”!

Ikke færre end 500 gange har Tove Skipper imponeret PingvinNyts læsere med sine fantastiske naturbilleder ... læs mere
UD I NATUREN (2)

UD I NATUREN (2)

På en dag hvor snedækket fortsat prydede landskabet. Turen går til Lysnet, et markant højdedrag på grænsen af Favrskov og Randers Kommune ... læs mere
Pressemeddelelse - Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Pressemeddelelse – Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Gennem et godt samarbejde har fire østjyske affaldsselskaber nu en fælles køreplan, som skal gøre over en halv million kunder klar til at sortere i 10 fraktioner fra 2023 ... læs mere
Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Dagligstuen er blevet et hjemmekontor | Livet som pensionist stiller nye krav til din bolig ... læs mere
Vintervedligehold

Vintervedligehold

Vi hjælper både ERHVRV og PRIVATE når vinteren er over os - fortæller entrepenør Ole Sørensen fra Holkjærgård ... læs mere
Venstre ligner mere og mere en lilleput i Folketinget!

Venstre ligner mere og mere en lilleput i Folketinget!

Meningsmålingerne sender partiet i én retning: Nedad? ... læs mere
Loading...