|

annonce : Sand betyder professionel, grundig og nærværendende

Erik Sand er 45 år gammel, familiemenneske og assurandør for GF forsikring. Han har flere års erfaring med at sælge forsikringer men synes at fundet et godt professionelt og personligt match hos GF forsikring.

Erik Sand

 Professionalismen

Erik Sand har arbejdet for GF forsikring i halvandet år, men de foregående 17 års erfaring indenfor området giver ham grundlag til at bedømme GF forsikring som arbejdsplads. Det er vigtigt for Erik at være tilfreds i sit job, og at tingene foregår på en oprigtig og professionel måde. Derfor passer GF forsikring godt til ham. Han kan lide at have ansvar og indflydelse på sin hverdag, og han passer sit arbejde samvittighedsfuldt. Han mener det rent faktisk, når han siger, at man har en aftale, hvad enten det er på telefonen eller på kontoret.

”Jeg vil tro, at jeg selv planlægger cirka 85 % af min arbejdstid. Hver fredag er der morgenmøde på kontoret i Randers, og det skal jeg være med til. Jeg er glad for den tillid og det ansvar jeg får. Det er alfa og omega for mig, og det giver mig frihed til at betjene kunderne bedst muligt.”

Grundigheden

GF forsikring har overordnet set tre strenge at benytte i kontakten med kunderne, så du kan få det lige som du helst vil. Du kan bruge hjemmesiden, du kan besøge kontoret og du kan få besøg hjemme hos dig selv. Den fleksibilitet er Erik Sand glad for. Han vil gerne gøre sit arbejde professionelt og rigtigt første gang, og han ved, at nogle gange betyder det, at folk har meget på hjerte. Eriks professionelle tilgang stammer måske fra hans tidligere vandpolokarriere, hvor han havde tilnavnet ”Der traktor” i Tyskland længe inden verden havde tænkt sådan på Joachim Boldsen. Men det er den samme arbejdsomhed og vilje, der kendetegner de to mænd.

”Det passer egentligt ganske godt til mig med en traktor. Man skal ikke regne med, at jeg kommer fræsende ind og gør noget smart og er væk igen, inden du kan lugte de afbrændte dæk. Jeg har et mere adstadigt tempo. Jeg tror på det er vigtigt at gøre tingene grundigt. Jeg vil hellere bruge en halv time mere første gang, og så er det rigtigt for kunden og for mig.”

Nærheden

Erik bor i Odder med sin kone og to børn men tager gerne turen til kontoret på Marsvej i Randers. De er 8 mand, og det er en af dem du får fat, når du ringer til GF forsikring. Så det er altså mennesker, der ved, hvad de har med at gøre, der tager telefonen hos GF forsikring og ikke et eller andet callcenter. Den tætte kontakt med kunder og kollegaer passer Erik godt. Erik er assurandør for det sydlige Kronjylland 20 kilometer nord for Århus, Ørsted, Allingåbro, Auning og Randers. Han kan godt lide nærheden i GF forsikring samtidigt med, der er en ret stor geografisk afstand.

”GF forsikring har kontorer i 38 forskellige byer i Danmark. Men måske tænker jeg ikke over afstandene i mit daglige arbejde, fordi jeg bare ikke lægger mærke til det. Jeg kører altid uden GPS, og det giver mig mange fordele, når jeg skal finde rundt i mit område, så jeg vil sige, at jeg kender det ret godt. Det føles også, som om jeg kender GF forsikring ret godt, og jeg kan godt lide, at vi føles som en lille virksomhed, selv om vi er store.

 

 

Besøg vores lokale kontor

GF Kronjylland
Marsvej 3
8960 Randers SØ

KLIK ind på GF`s Bannerreklame her på Pingvinnyt til højre 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ny storparcel i Hadsten i udbud

Ny storparcel i Hadsten i udbud

Storparcellen på Gl. Sellingvej 12 i Hadsten bliver udbudt til tæt-lav bebyggelse i to etager ... læs mere
ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

En mejeriejer, en boghandler, en førstelærer. Alle medvirkende til en aktiv og levende stationsby, og alle bidrog de til dette fine postkort fra Hadsten ... læs mere
Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

 Den 21. - 22. september  kl. 10 - 17 i Søften ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK samarbejder med anden fodboldklub

HSK samarbejder med anden fodboldklub

Holdsamarbejder er ikke altid "lutter lagkage", men jeg er glad for, at jeg kan berette om en god historie fra pigefodboldens verden ... læs mere
Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Kom til en hyggelig aften i den lokale biograf med læseinspiration og film ... læs mere
Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi opretter to nye borgerråd, hvor frivillige borgere får mulighed for både at dele deres oplevelser med politiet og drøfte nye tiltag. Målet er at sikre en tæt dialog og inddragelse af borgernes perspektiv ... læs mere
Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Til Alle Patient foreninger – Pensionist foreninger – Ældresagen i Favrskov Kommune ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Favrskov er stadig blandt de bedste erhvervskommuner

Favrskov er stadig blandt de bedste erhvervskommuner

Favrskov er igen flot placeret i dette års udgave af Lokalt Erhvervsklima, der er Dansk Industris opgørelse af kommunernes erhvervsvenlighed ... læs mere
Serie 2, sejr over Østdjurs 91

Serie 2, sejr over Østdjurs 91

Af Formand for HSK-fodbold Gert Jensen ... læs mere
Loading...