|

Sat på SPIDSEN

Tak for alle løftebruddene Madam Blå

 

I stedet for hele tiden at skælde ‘Madam Blå’ ud for alle sine løftebrud, så burde ‘Dressman’ sige ”mange tak” til damen.


Uden alle disse løftebrud ville Danmark stå i en dårligere situation i dag med ringere økonomi og værre erhvervsklima. Det er langt de fleste økonomer enige om.

 

Venstres ‘Dressman’ burde glæde sig i stedet for at bebrejde ‘Madam Blå’ hendes alenlange liste over løftebrud. Selvom listen er lang – nogen har talt over 100 løftebrud.

 

Der kom hverken millionærskat, ingen billig kollektiv trafik, ingen betalingsring omkring København og ingen øremærket barsel til mænd. Bare for at nævne nogle få løftebrud.

 

Løftebruddene har de facto gjort ‘Madam Blå’ til Danmarkshistoriens mest borgerlige statsminister.

I forhold til de løfter og den politik, hun gik til valg på for snart 4 år siden, har hun og hendes regering vendt kursen 180 grader. Og indtil videre sluppet godt fra det. Tak for det.

 

Nu er det store spørgsmål for ‘Dressman’, om han skal lave en ‘omvendt Helle’ og gå ud og love vælgerne, at han vil være Danmarkshistoriens bedste socialdemokrat. Og når han så får nøglerne til Statsministeriet tilbage fra ‘Madam Blå’, så løbe fra alle løfterne. Alt hvad remmer og nyindkøbt tøj kan holde til.

 

Der er noget, der tyder på, at det betaler sig…

VI SES på FREDAG

Med venlig hilsen

Eigil Jacobsen

Rækkevej 9

8370 Hadsten

mailadr. :

post@eigiljacobsen.dk

 

 

”SAT PÅ SPIDSEN” spidder hverdagens nyheder og tildragelser både lokalt og nationalt.                  Og altid helt respektløst.

Da det kommende folketingsvalg p.t. fylder meget , vil ‘borgens’ politikere og de politiske partiers gøren og laden i såvel rød som blå legestue naturligvis blive genstand for særlig opmærksomhed. Også lokalt.

Men ingen skal vide sig sikker på ikke at blive ”sat på spidsen”.

Og skulle der blandt Pingvinnyts mange trofaste læsere være gode idéer og inputs til emner, der trænger til en vittig og respektløs omtale i ”SAT PÅ SPIDSEN”, er vi altid lydhøre her på redaktionen.

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.annonce : Lej en PØLSEVOGN med DET HELE

annonce : Lej en PØLSEVOGN med DET HELE

Lej en Komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 426.

Ugens naturbilleder nr. 426.

På tur ud i det blå ad Gudenåstien ved Randers. Ud i det blå bliver det bogstaveligt talt, når man tager udgangspunkt ved Den blå Bro ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Det sidste skud

Det sidste skud

Ditte Aaen stopper karrieren på grund af efterveer fra en hjernerystelse ... læs mere
HADSTEN TRÆF 2019 - vi bliver flere og flere

HADSTEN TRÆF 2019 – vi bliver flere og flere

Gregers Petersen og Lars Toft-Hansen fortsætter med at tage kontakt til personer med tilknytning til Hadsten ... læs mere
Du skal til Veteranhøstdagene i Weekenden 27. og 28-juli på Holkjærgård

Du skal til Veteranhøstdagene i Weekenden 27. og 28-juli på Holkjærgård

Igen i år vises der masser af veteran-køretøjer og veteran-landbrugsmaskiner - der pløjes ,harves og høstes m.m. - og så er der også masser af oplevelser til børnene ... læs mere
Snart får 80.000 boligejere tilbudt ny ejendomsvurdering

Snart får 80.000 boligejere tilbudt ny ejendomsvurdering

Efter sommerferien vil 80.000 boligejere få tilbudt en vejledende ejendomsvurdering, der skal erstatte den nuværende offentlige vurdering ... læs mere
Så lang tid bor en dansker i gennemsnit i hus og ejerlejlighed

Så lang tid bor en dansker i gennemsnit i hus og ejerlejlighed

Husejere bor langt længere tid i det samme hus, før de sælger det, end lejlighedsejere, og der er store regionale forskelle. Se tallene her ... læs mere
Loading...