|

Serie 2 vandt 5-0 over LIK efter god indsats

22. maj 2018 12:38 , af Gert Jensen

Serie 2. Pulje 17. NMT-BYENS Arena. Ca. 75 tilskuere på en hed majdag.

Mandag 21. maj, 2. pinsedag, 13:30.
HSK – Langaa IK (LIK): 5-0 (2-0).
Se kampfakta, målscorere og holdopstillinger her

Fidusen: Morten Høy (til venstre) og Martin Koch (til højre på billedet ovenfor) med 7 stemmer til hver. To gode indsatser af Høy og Koch. Længst til højre anfører Mike Skouboe, der igen i dag var en god indpisker på holdet.
Inden kampen lå vi sidst i puljen med 7 point og LIK lå næstsidst med 9 point, så vi havde kniven for struben inden dagens loklaopgør mod LIK, som vi traditionet har det svært imod, men spillerne fulgte træner Ramsus Saugmanns taktik og matchede LIK’s stærke fysik. Som kampen skred frem overtog vi mere og mere slaget om midtbanen, og vi løb mere end LIK’s spillere. Stor ros til alle omkring holdet for en god og koncentreret fighterindsats.
Og så endda uden tre normale startere: Møller, Thomas og Jesper Mark.
Højdepunkter:
1. halvleg:
2. minut: 1-0: Godt kæmpet, Koch, Mike sparkede bolden i mål via en LIK-er med venstrebenet. 22. min.: Stor chance, LIK, flot aflevering, Edelgaard, Kenn sparkede forbi mål. 34. min.: Hougaard, LIK’s store profil, groggy i et par minutter efter sammenstød med medspiller. 36. minut.: skidt forsvarsspil, LIK, Mike fik fat i bolden, bagud til P, der sparkede bolden faldt i mål til 2-0. 41. min.: Kæmpe chance, LIK, Boye loppede over Frederik, stolpe ud. 44. min.: Godt tilbageløb, Schneider.
2. halvleg:
49. minut: P ud med skade. Spanner ind. 52. min.: Super forsvarsspil, Schneider, bold clearet. 54. min.: Chance, LIK., Boye headede, godt reddet, Frederik. 57. min.: Inden for de næste ti minutter, tre LIK-ere ude med gule kort, så vi spillede 11 mod 8. 60. min.: Spanner ud med alvorlig skade. 61. min.: Godt indlæg, Schneider frygtløs i feltet, hovedstød forbi mål. 66. min.: Høy, god træk, sparkede bolden i mål med venstre til 3-0. 70. min.: Super opspil, Mike på tværs til Hellum, god vending, sparkede i mål til 4-0. 75. min.: Høy ud, Eberhard ind. 77. min.: Stor chance, LIK, forbi mål. 81. min.: Mike ud, Høy ind igen. Det så ud til, at LIk havde givet op. 89. min.: Kandidat til årets mål: Høy sparkede flot op i krogen til 5-0. 91. min.: Sukkerbold/fremlægning af Schneider, Eber stor chance, skæver. 92. min.: SLUT.
Håber at denne sejr kan være med til, at vi kommer ind i en stime, hvor vi får mere stolpe ind stolpe ud, og hvor vi begynder at vinde nogle kampe i stedet for at spille uafgjort.
Næste kamp: Endnu en vigtig kamp mod Grenaa IF: Lørdag 26. maj 13:30 på NMT-BYENS Arena.

Håber snart kommunen gør noget ved den tørre kampbane, elllers begynder det at blive farligt at spille på banen. Vi har skrevet/klaget til kommunen, at de skal begynde at vande banen.
Vedhæftede filer
DSC_0328.JPG
DSC_0316.JPG

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.- Træningsbanen giver mig lyst til at lege igen

– Træningsbanen giver mig lyst til at lege igen

Marianne Kirkegaard (i lilla bluse) holder af at træne på Naturtræning Favrskov i Hinnerup ... læs mere
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Fra Beredskab og Sikkerhed ... læs mere
NYT fra LMO

NYT fra LMO

FÅREAVLERE KAN GØRE STATUS PÅ ÅRETS LÆMMESÆSON ... læs mere
Lions Club i Hadsten støtter idrætten i det nye idrætscenter

Lions Club i Hadsten støtter idrætten i det nye idrætscenter

Et ny måltavle til HSK Basketball og Hadsten Håndbold, samt tilskud til kortbanehåndbold er blevet sat i verdenen i det nye idrætscenter i Hadsten, ved Hadsten Skole ... læs mere
Overrækkelse af Landsbyprisen 2018 til Sall

Overrækkelse af Landsbyprisen 2018 til Sall

Byparken i Sall er et af de mange projekter, som landsbyen har virkeliggjort i de seneste år ... læs mere
Generationsskifte i gang på Favrskov-skoler

Generationsskifte i gang på Favrskov-skoler

Anne Gammelby Lybecker Inden for et halvt år går tre skoleledere på pension, og en fjerde har søgt nye udfordringer på en Aarhus-skole. Derfor er der lige nu gang i jobopslagene for at få de rette ansøgere til skolelederstillingerne i ... læs mere
SAT PÅ SPIDSEN HOLDER FERIE

SAT PÅ SPIDSEN HOLDER FERIE

Resten af maj måned holder klummeredaktøren ferie ... læs mere
DAGENS RET

DAGENS RET

Til tider bør man sætte sig ned og være tilfreds med det, man har ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Grillost med indhold af bakterier ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

ANNONCE : Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten . Du er måske allerede idag medlem af en klub, ... læs mere
Indbrud i Voldum

Indbrud i Voldum

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...