|

Sløj indsats bag 1-1 i Vivild

Serie 2, pulje 17. Torsdag den 28. maj 19:00. Vivild Idrætscenter, bane 1. Altid hyggeligt at spille på Vivilds dejlige anlæg.

Vivild IF – HSK: 1-1 (0-0).

Holdopstilling, HSK: Allan Nielsen, Jeppe Horn, Steffen Lunde, Simon Gregersen, Dennis Sørensen (anfører), Mads Carlsen, Kasper Petersen, Simon Givard, Casper Clausen, Réne “GC” Gyldendahl Christensen og Martin Møller. Ude startede Mike Skouboe, Jesper Mark og Morten Bach.

I forhold til sidste kamp/sejren over KPI var der afbud fra Dam og LS. Det var en streg i regningen, at topscorer Mike Skouboe ikke kunne starte inde på grund af en skade.

Målscorer, HSK: Simon Givard.  

Fidusen: Allan Nielsen (billedet) med 8 stemmer. God kamp af “Lange”. En superredning af Allan i overtiden gjorde, at vi kom fra Vivild med det ene point. Allan fik en god velkomst i Vivild, hvor han tidligere har spillet, et kvarter før kampstart lød det i højttalerne: – Velkommen “Lange”.

Vi drog til Vivild for at hente en sejr, men sådan skulle det ikke gå. Vi måtte nøjes med 1-1 efter en sløj indsats, hvor vi slet ikke kunne leve op til sidste uges gode præstation mod KPI. Ærgerligt at vi ikke kunne præstere bedre i aftenens kamp mod Vivild IF, som lige som os spillede det meste af kampen med håndbremsen trukket. Med en sejr i aftenens opgør kunne begge hold være røget helt til tops i puljen, med et point blev begge hold sat tilbage i topstriden.

En chancefattig 1. halvleg endte uden mål, men efter pausen kom Vivild IF foran 1-0 på en af deres første chancer i kampen, Simon Givard fik udlignet til 1-1 efter godt oplæg/forarbejde af Møller og Mike, der kom på banen i 2. halvleg. Senere i halvlegen, havde Jesper Mark og Givard to store chancer for at sikre os sejren, men bolden kom desværre ikke ind over stregen, og i stedet var Vivild IF tæt på at rende med de tre point i overtiden, hvor Allan måtte hive en flot redning frem.

Højdepunkter:

1. halvleg: 6. min.: God bold i dybden af Mads, afslutning, Møller, reddet, keeper. 8. min.: Indlæg, VIF, hovedstød reddet af Allan. 21. min.: Frispark mod Møller, OK afslutning, GC, reddet, keeper. 25. min.: Forsvarskoks, HSK, stor chance, VIF, Allan og Simon Gregersen reddede for os. 27. og 29. min.: To afslutninger, Givard, over mål og reddet, keeper. 31. min.: Friløber, VIF, godt reddet, Allan. 43. min.: God bold af Mads, i dybden til Clausen, skidt afslutning, keeper reddede. 

I pausen var Peter ikke tilfreds med den sløje indstas i 1. halvleg, og han sagde: – I 2. halvleg skal vi hæve vores niveau, der skal mere bevægelse til, og så skal der mere fart over feltet.

2. halvleg: Fra start: Mike (ikke helt klar) og Jesper Mark ind i stedet for Clausen og Jeppe (skadet). 52. min.: Hovedstød, VIF, reddet, Allan. 53. min.: Godt indlæg, Dennis, solen generede Møller, der kun fik snittet indlægget. 55. min.: Afslutning, VIF, reddet, Allan. 62. min.: VIF’s bedste Sebastian Stær, godt ryk i deres højre side, skråt bagud til VIF-spiller, afslutning snittet af og i mål til 1-0. ØV. 65. min.: God bold, GC, Jesper Mark alene med keeper, OK afslutning, men fantomredning af VIF’s keeper (fik reddet med den ene hånd). 67. min.: Raseriløb, Mike, nåede bolden på baglinjen, indlæg til Møller, godt kæmpet og på tværs til Givard, der kunne sende bolden i mål: 1-1.

70. min.: Afslutning, Stær, reddet, Allan. 79. min.: Super indlæg, Jesper Mark, Givard kom stormende bagfra ved bagerste stolpe, hovedstød reddet på stregen. 85. min.: Møller ud, Morten Bach ind. Fik to minutter på banen, så blev han sendt ud igen, gult kort for frispark. 88. min.: I en hektisk slutfase blev Peter sendt væk (brok) af dommeren. 91. min.: Nedfaldsbold, VIF, super redning af Allan. 93. min.: Slut.

En skuffende indsats af HSK-mandskabet. Ærgerligt at vi ikke kunne præstere bedre. Vi må op på hesten igen mod IF Midtdjurs. 

Næste kamp: Lørdag 6. juni 15:30 hjemme mod IF Midtdjurs.

Skrevet af

Gert Jensen

Gert Jensen

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Hadsten Bio – Nu med opera ... læs mere
GENERATION DUM!

GENERATION DUM!

På det seneste har vi på TV2 kunnet se, at det er ganske almindelig praksis, at gymnasieelever som den mest naturlige ting i verden pjækker fra undervisningen ... læs mere
Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Bedre indeklima og et mindre el-forbrug bliver resultatet, når Kultur- og Sundhedscenter Inside i Hammel får nyt tagbelægning og ventilationssystem ... læs mere
NYT fra Favrskov Kommune

NYT fra Favrskov Kommune

Borgerservice river skrankerne ned ... læs mere
Loading...