|

Sløj indsats bag 1-1 i Vivild

Serie 2, pulje 17. Torsdag den 28. maj 19:00. Vivild Idrætscenter, bane 1. Altid hyggeligt at spille på Vivilds dejlige anlæg.

Vivild IF – HSK: 1-1 (0-0).

Holdopstilling, HSK: Allan Nielsen, Jeppe Horn, Steffen Lunde, Simon Gregersen, Dennis Sørensen (anfører), Mads Carlsen, Kasper Petersen, Simon Givard, Casper Clausen, Réne “GC” Gyldendahl Christensen og Martin Møller. Ude startede Mike Skouboe, Jesper Mark og Morten Bach.

I forhold til sidste kamp/sejren over KPI var der afbud fra Dam og LS. Det var en streg i regningen, at topscorer Mike Skouboe ikke kunne starte inde på grund af en skade.

Målscorer, HSK: Simon Givard.  

Fidusen: Allan Nielsen (billedet) med 8 stemmer. God kamp af “Lange”. En superredning af Allan i overtiden gjorde, at vi kom fra Vivild med det ene point. Allan fik en god velkomst i Vivild, hvor han tidligere har spillet, et kvarter før kampstart lød det i højttalerne: – Velkommen “Lange”.

Vi drog til Vivild for at hente en sejr, men sådan skulle det ikke gå. Vi måtte nøjes med 1-1 efter en sløj indsats, hvor vi slet ikke kunne leve op til sidste uges gode præstation mod KPI. Ærgerligt at vi ikke kunne præstere bedre i aftenens kamp mod Vivild IF, som lige som os spillede det meste af kampen med håndbremsen trukket. Med en sejr i aftenens opgør kunne begge hold være røget helt til tops i puljen, med et point blev begge hold sat tilbage i topstriden.

En chancefattig 1. halvleg endte uden mål, men efter pausen kom Vivild IF foran 1-0 på en af deres første chancer i kampen, Simon Givard fik udlignet til 1-1 efter godt oplæg/forarbejde af Møller og Mike, der kom på banen i 2. halvleg. Senere i halvlegen, havde Jesper Mark og Givard to store chancer for at sikre os sejren, men bolden kom desværre ikke ind over stregen, og i stedet var Vivild IF tæt på at rende med de tre point i overtiden, hvor Allan måtte hive en flot redning frem.

Højdepunkter:

1. halvleg: 6. min.: God bold i dybden af Mads, afslutning, Møller, reddet, keeper. 8. min.: Indlæg, VIF, hovedstød reddet af Allan. 21. min.: Frispark mod Møller, OK afslutning, GC, reddet, keeper. 25. min.: Forsvarskoks, HSK, stor chance, VIF, Allan og Simon Gregersen reddede for os. 27. og 29. min.: To afslutninger, Givard, over mål og reddet, keeper. 31. min.: Friløber, VIF, godt reddet, Allan. 43. min.: God bold af Mads, i dybden til Clausen, skidt afslutning, keeper reddede. 

I pausen var Peter ikke tilfreds med den sløje indstas i 1. halvleg, og han sagde: – I 2. halvleg skal vi hæve vores niveau, der skal mere bevægelse til, og så skal der mere fart over feltet.

2. halvleg: Fra start: Mike (ikke helt klar) og Jesper Mark ind i stedet for Clausen og Jeppe (skadet). 52. min.: Hovedstød, VIF, reddet, Allan. 53. min.: Godt indlæg, Dennis, solen generede Møller, der kun fik snittet indlægget. 55. min.: Afslutning, VIF, reddet, Allan. 62. min.: VIF’s bedste Sebastian Stær, godt ryk i deres højre side, skråt bagud til VIF-spiller, afslutning snittet af og i mål til 1-0. ØV. 65. min.: God bold, GC, Jesper Mark alene med keeper, OK afslutning, men fantomredning af VIF’s keeper (fik reddet med den ene hånd). 67. min.: Raseriløb, Mike, nåede bolden på baglinjen, indlæg til Møller, godt kæmpet og på tværs til Givard, der kunne sende bolden i mål: 1-1.

70. min.: Afslutning, Stær, reddet, Allan. 79. min.: Super indlæg, Jesper Mark, Givard kom stormende bagfra ved bagerste stolpe, hovedstød reddet på stregen. 85. min.: Møller ud, Morten Bach ind. Fik to minutter på banen, så blev han sendt ud igen, gult kort for frispark. 88. min.: I en hektisk slutfase blev Peter sendt væk (brok) af dommeren. 91. min.: Nedfaldsbold, VIF, super redning af Allan. 93. min.: Slut.

En skuffende indsats af HSK-mandskabet. Ærgerligt at vi ikke kunne præstere bedre. Vi må op på hesten igen mod IF Midtdjurs. 

Næste kamp: Lørdag 6. juni 15:30 hjemme mod IF Midtdjurs.

Skrevet af

Gert Jensen

Gert Jensen

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Hadsten Håndbold går medlemsamok!

Hadsten Håndbold går medlemsamok!

Herrelandsholdet succes med VM-guldet i januar måned har skabt den ventede vækst i medlemstallene i håndbold Danmark ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Sorteringen breder sig helt naturligt i Favrskov

Sorteringen breder sig helt naturligt i Favrskov

Favrskov Forsyning er i fuld gang med at køre skraldespande og containere ud til de kommunale bygninger ... læs mere
Meget tilfredsstillende udvikling i Vestjysk Bank i 2018

Meget tilfredsstillende udvikling i Vestjysk Bank i 2018

Med et resultat efter skat i 2018 på 296 mio. kr. mod 163 mio. kr. i 2017, en omkostningsprocent, der fra 2017 til 2018 er nedbragt fra 53,3 til 52,9, og et nedskrivningsbehov, der er faldet fra 270 mio. kr ... læs mere
RIT A/S har overtaget Per Kejser IT

RIT A/S har overtaget Per Kejser IT

Forretningsoverdragelse i Hadsten ... læs mere
4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning

4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning

4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning ... læs mere
Kommentar til indlæg fra Ove Rosenkvist 20/2-19

Kommentar til indlæg fra Ove Rosenkvist 20/2-19

PingvinNyt har modtaget dette indlæg fra Kirsten Andersen, Medlem af bestyrelsen i Hadsten Bio ... læs mere
”Julen” står for døren!

”Julen” står for døren!

Men pakker de politiske partier gaverne lidt for pænt ind? ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Irsk aften i Sløjfen

Irsk aften i Sløjfen

Lørdag d. 2. marts afholder Lions klubberne i Favrskov igen Irsk aften i Sløjfen i Hadsten ... læs mere
Nyheder fra Hadsten Storpastorat

Nyheder fra Hadsten Storpastorat

Vi har brug for dig til at fremstille ting til basaren i Sognegården ... læs mere
FOKUS PÅ REGERINGENS UDSPIL TIL NY SUNDHEDSREFORM

FOKUS PÅ REGERINGENS UDSPIL TIL NY SUNDHEDSREFORM

"Tiden er en anden og stiller andre krav til sundhedssektoren, og derfor er der ikke længere brug for regionsrådene", sagde statsministeren, da han lancerede reformen ... læs mere
Loading...