|

Smalt nederlag i Aalborg

Af Simon Olsen

 

Resultat: 29-27 (15-13) 

Det blev til et smalt nederlag på måltavlen i topopgøret mod EH Aalborg, men måske snød tavlen en smule. EH Aalborg var i kontrol det meste af kampen, efter en stærk indledning på kampen, der skabte et hul, som vi aldrig formåede at få lukket igen. 

Vi kom hurtigt bagud 4-1, og herfra fik vi aldrig rigtig skabt kontakt igen. I løbet af første halvleg var EH Aalborg også oppe på føringer som 11-6 og 14-9, inden en velspillede Sophie Toft i målet, fik lukket af i slutningen af første halvleg, hvilket gjorde vi kunne ånde EH i nakken til pausen nede med kun 15-13. 

Desværre kom EH også bedst ud til 2. halvleg, hvor de vandt de første 10 minutter med 5-1, hvilket gav en føring på 20-14, og så var der lang vej hjem derfra. Man gjorde dog en ihærdig indsats, viste god moral og fight alligevel, og snuste igen til point ved 22-19, men tættere på end de 3-4 mål kom man først i sidste minut, hvor det var for sent. 

“Det blev en kamp, hvor vi desværre aldrig rigtig var tæt på sejren, og derfor var det fortjent Aalborg der kunne tage de to point. Vi kommer alt for dårligt ud til kampen, og mangler fart i spillet, hvilket kombineret med for mange tekniske fejl giver Aalborg nogle nemme mål og en for hurtig 5-1 føring. Vi kæmper for at holde på til pausen, og får også hentet ind på dem, så vi kan gå til pause bagud 15-13.
Vores forsvarsspil og kontrafase var ikke på det niveau, vi gerne vil i 1. halvleg, og fra starten af 2. halvleg, kunne vi desværre ikke bygge videre på de gode løsninger som vi fandt i angrebet hen mod pausen. Det resulterede i nogle uprovokerede fejl og boldtab, som gjorde at Aalborg fik serveret flere nemme scoringer, hvilket gjorde det svært for os selv at skulle hente 5-6 måls føringer.
Vi fik dog arbejdet os tættere på i de sidste 20 minutter, ved at tage noget offensivt initiativ i forsvaret, og ved stillingen 22-19 med 13 minutter igen, så kunne vi måske godt have kommet endnu tættere på. Men vi må bare erkende, at det ikke var dagen hvor vi havde spillet til at kunne vinde en kamp mod et velspillende Aalborg hold”, udtalte cheftræner Mathias Broløs efter kampen. 

Resultatet betyder at drømmen om Top-3 definitivt blev lagt i graven. Til gengæld spiller holdet sidste kamp næste lørdag d. 10/4, hvor de med en sejr, kan sikre sig klubbens næstbedste placering nogensinde. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Til valgkandidaterne til det kommende byråds og regionsvalg

Til valgkandidaterne til det kommende byråds og regionsvalg

Der er plads til mange flere på PingvinNyts kandidatliste på forsiden ... læs mere
Pas på : Havearbejde giver rygskader

Pas på : Havearbejde giver rygskader

Mange havearbejdere får ondt i ryggen, når de går igang i haven i foråret. Læs hvordan du undgår skader og hvad du gør, hvis skaen er sket ... læs mere
For første gang i et år stiger udbuddet af sommerhuse

For første gang i et år stiger udbuddet af sommerhuse

Den seneste måned er der sket en stigning i det samlede antal sommerhuse til salg ... læs mere
Aprilsnar i går

Aprilsnar i går

Bolius fortæller ... læs mere
Valgkampen skudt i gang

Valgkampen skudt i gang

Kommunal- og regionsrådsvalget finder sted 16. november ... læs mere
”Det er ikke bevist, at vaccinen er årsag til alvorlige blodpropper og dødsfald...”

”Det er ikke bevist, at vaccinen er årsag til alvorlige blodpropper og dødsfald…”

”… Men det er muligt, og videre analyser fortsætter”, skriver Det Europæiske Lægemidddelagentur (EMA) ... læs mere
Flere kviktest i Hinnerup efter påske

Flere kviktest i Hinnerup efter påske

Åbningstiden for kviktest i Rønbæk Idrætscenter i Hinnerup udvides fra tirsdag 6. april, så det bliver muligt at blive testet alle hverdage kl. 9-19. I weekenden er åbningstiden fortsat kl. 11-16 ... læs mere
Er holdt så originalt som muligt

Er holdt så originalt som muligt

Af Motorredaktør Jørgen Kjær - Hadsten ... læs mere
Venstre presser på for rute 26

Venstre presser på for rute 26

Af Birgit Liin, borgmesterkandidat og medlem af Favrskov Byråd for Venstre ... læs mere
Nu må børn ikke længere hoppe på trampolin for tæt på naboen

Nu må børn ikke længere hoppe på trampolin for tæt på naboen

Indtil nu har der ikke været regler for, hvor tæt på hækken ind til naboen du må placere din trampolin. Men nye regler skal reducere antallet af naboklager ... læs mere
2 hårdtkæmpede point i Lyngby

2 hårdtkæmpede point i Lyngby

Hadsten Håndbold vinder læs hvad Simon Olsen fortæller om kampen ... læs mere
Loading...