|

Socialdemokratiet i Favrskov vil afskaffe Dansk kultur.

Af Anders G. Christensen, Formand for Teknik og miljøudvalget, Byrådsmedlem for Venstre, 1. Suppleant til Folketinget for Venstre i Østjylland.

Anders G. Christensen

 

For to år siden vedtog vi i byrådet i fællesskab en ”Mad og måltidspolitik” for Favrskov Kommune. Hvor der blev lagt vægt på, at maden skulle tage udgangspunkt i en alsidig dansk madkultur, der bl.a. passer til højtider og traditioner i vores kultur.

Ud af det blå har Socialdemokratiet nu behov for at ændre ”Mad og måltidspolitikken”, så alt det der har med dansk kultur, skal slettes. Det virker besynderligt og spørgsmålet melder sig, hvorfor dette korstog mod dansk kultur.

Jeg kan frygte, at Socialdemokratiet i Favrskov er blevet trykket af dem, der ønsker, at vi i Danmark skal give køb på vores danske kultur og traditioner.

Jeg er stolt af at være dansker, og holder af danske traditioner og vores danske levevis. At andre har en anden levevis og andre traditioner, respekterer jeg, men i Danmark er vi dansker, og har en lang dansk kulturhistorie med masser af gode danske traditioner, som netop er med til at forme os som nation.

Når Socialdemokratiet i Favrskov med dette første skridt, begynder at udvisk og fjerne dansk kultur, så er vi på vej ud på et skråplan. Hvad bliver det næste, som Socialdemokratiet i Favrskov vil ændre, bliver det at der ikke må klippe julepynt i børnehave og skoler, at der ikke må serveres risalamande. Det kan også være, at Socialdemokratiet i Favrskov vil forbyde, at der serveres flæskesteg i kommunal institutioner.

Hvis Socialdemokratiet i Favrskov mener, at vi skal droppe det, at være stolte over at være dansker og vores danske traditioner, så vil det klæde dem at sige det højt, frem for at forsøge at snige det multikulturelle samfund ind af bagdøren.

Yderlig:

Anders G. Christensen

Mobil: 20229806

Kommentarer til “Socialdemokratiet i Favrskov vil afskaffe Dansk kultur.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra VELAS

Nyt fra VELAS

Besætninger søges til test af forlænget laktation ... læs mere
Nyt fra BLÅ KORS

Nyt fra BLÅ KORS

Blå Kors forlænger lukningen ... læs mere
På vej hjem fra månen?

På vej hjem fra månen?

De Radikales leder, Morten Østergaard, åbner for at udskyde deadline for en klimaaftale i lyset af corona-epidemien ... læs mere
Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Tandlæge Hanne Lillelund Olsen fortæller til PingvinNyt følgende ... læs mere
Færdselsuheld vedHammel

Færdselsuheld vedHammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

Østjyllands Politi efterlyser ... læs mere
Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

"Nedlukningen af Danmark" forlænges til 13. april ... læs mere
Brændende kærlighed til plejecentrene

Brændende kærlighed til plejecentrene

Louise og Jacob Jepsen afleverer de farvestrålende blomster på Tinghøj i Hammel. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Next slide ... læs mere
Vi savner en KRAMMER - gør du også?

Vi savner en KRAMMER – gør du også?

- så SPAR OP på en KRAMMER-KONTO ... læs mere
Loading...