|

Søndag er der lokalbrag på Vibe Arena

HSK`s fodboldformand Gert Jensen inviterer til kamp søndag 17-04-2016 kl. 15:00 på Vibe Arena, kunstgræsbanen, Hinnerup: Houlbjerg/Laurbjerg IF – HSK.

Vi håber, at sidste sæsons (hele 2016) topscorer Mike Skouboe med 20 scoringer, får gang i målscoringen i morgen.

 

Søndag 15.00 fløjtes der op til endnu et lokalbrag i dynamitpuljen i serie 3, når HLIF tager imod HSK. En lidt speciel følelse at skulle spille imod den klub, som har givet mig mange gode oplevelser, og hvor jeg har fået min fodboldopdragelse, stået for deres fodboldskole i 10 år og siddet i deres bestyrelse i 10 år, udtaler fodboldformand Gert Jensen.

For øvrigt kan jeg ikke mindes, hvornår de to klubbers bedste hold sidst har mødt hinanden. HLIF kan bryste sig med, at de har spillet i Danmarksserien, mens HSK har måttet “nøjes med” at spille i Jyllandsserien.

Pudsigt nok skal kampen spilles på kunst i Hinnerup! Ærgerligt når jeg tænker på, hvilken fantastisk bane, de har i Houlbjerg, men baneforholdene tillader åbenbart ikke bold på deres flotte stadion/græstæppe i Houlbjerg.

Træner Henrik Angermair har udtaget denne trup til kampen: Sune, Dennis, Dam, Hellum, Clausen, Thomas Espensen, GC, P., Handberg, Høy, Mike, Mads, Bach og Victor. Der er comeback til GC og Høy efter ferie og en tur på andetholdet i S5 i sidste weekend, hvor de begge scorede og var med til at sikre en 4-1 sejr over DGL Aarhus.

Der er comeback til GC og Høy i morgen.

Efter en skidt start, hvor vi i sidste weekend skrabede bunden og tabte 2-3 til IFA (mål af Mads Carlsen og Anton Niewald Mikkelsen), skal der helt andre “boller på suppen”, hvis vi skal vinde over HLIF, der modsat os har fået en god start med to sejre og et nederlag i deres tre første kampe.

På HLIF’s hold optræder fire spillere, der har spillet i HSK: Jesper Edelgaard, Michael Lange, Daniel Lange og Morten Frost Jensen.

Et kig på stillingen her fortæller, at vi har “kniven for struben” og er pisket til at vinde, hvis vi ikke skal blive isoleret i bunden sammen med HØST IF.

Billedet øverst: Vi håber, at sidste sæsons (hele 2016) topscorer Mike Skouboe med 20 scoringer, får gang i målscoringen i morgen.

MØD OP og støt holdet søndag kl 15:00 på Vibe Arena

VI SES

Gert Jensen

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Landkrabber til kysten 

Landkrabber til kysten 

Mandag d. 23/9 2019 tager ca 140 “landkrabber” fra Østervangskolen i Hadsten ud til kysten ved Skæring strand for at indsamle plastik fra stranden, samt lave strand-mad og andre sjove aktiviteter ... læs mere
Gå og lyt – gåtur i skoven med oplæsning

Gå og lyt – gåtur i skoven med oplæsning

Kom med på en gåtur i efterårsskoven ved Hinnerup med oplæsning af Anna Skyggebjerg og lækkerier fra Skafferiet ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 435.

Ugens naturbilleder nr. 435.

Septemberstemning i Lilleåparken. Septembermotiver fra skoven. Septemberstemning ved sø og eng ... læs mere
MISSE MØLLER; FØDT BLICHFELDT

MISSE MØLLER; FØDT BLICHFELDT

Flot, gammelt postkort med motiv af Søndergade 44. Det var imidlertid bagsiden, der var mest interessant. Tryk ind og se mere ... læs mere
Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Placido Domingo er en af den internationale operaverdens allerstørste stjerner nogensinde, og for én ganske særlig aften vender han tilbage til det betagende amfitetater, Arena Di Verona, 50 år efter sin debut. ‌ ... læs mere
Klubmesterskab i petanque

Klubmesterskab i petanque

Der var 20 deltagere, da Hadsten Idrætsforenings Petanqueklub tirsdag 17. september afholdt sit årlige klubmesterskab. Afbrudt af heftige regnbyger gennemførte de fire kampe. Sponsorer var HTC-Biler og Tandlægeklinikken Ågade ... læs mere
Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Jensen, Eriksen og Madsen var for en stund byttet ud med Chen, Zhang og Yu, ... læs mere
Indbrud i Søften

Indbrud i Søften

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...