|

Stine fik antistofbehandling mod COVID-19

NYT fra NYREFORENINGEN

 

Nyt for medlemmer
Læs denne mail i din browser
Har du nedsat immunforsvar og skulle du være så uheldig at blive smittet med COVID-19, er der nu mulighed for at blive behandlet med kunstige antistoffer, der sprøjtes direkte i blodet.

Behandlingen kan hjælpe de mennesker, der er i risiko for et svært forløb, f.eks. hvis man ikke danner antistoffer nok til at bekæmpe COVID-19. Behandlingen er veldokumenteret i flere store studier, og den nedsætter risikoen for indlæggelse ganske betydeligt.

Stine er en af dem, der har prøvet behandlingen med antistoffer. Hun er nyretransplanteret og blev i september smittet med COVID-19. 

”Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle tage imod behandlingen. Jeg følte, at jeg var i gode, kompetente hænder. Jeg var vist den første på Herlev Hospital, som fik netop denne behandling. Men metoden er jo velkendt i andre sammenhænge, og jeg følte bare, at det var det rigtige at gøre, nu hvor min egen krop ikke nødvendigvis kunne gøre arbejdet selv – altså danne antistoffer og bekæmpe sygdommen,” fortæller Stine.

Læs hele historien om Stine og bliv klogere på behandlingen med antistoffer.

 
 
 

Organdonationsdag: Tak for jeres engagement

Vi nåede ud til flere tusinde mennesker med budskabet om at tage stilling til organdonation på Organdonationsdagen den 9. oktober. Og det skyldes ene og alene, at Nyreforeningens medlemmer og følgere engagerede sig i kampagnen.

Tusind tak til alle jer, der sendte et billede ind til os, hvor I havde skrevet, hvor mange år I har levet med en nyre fra en donor. Og tak til de flere hundrede, som hjalp med at få budskabet ud ved at synes godt om, dele og kommentere på de 20 billeder, vi lagde på Facebook på selve dagen. Og selvfølgelig en tak til jer, som delte et billede på jeres egen profil.

Vi har sammen vist, hvor mange gode år det er muligt at få med en ny nyre, og at et nyt organ kan gøre en kæmpe forskel for dem, der mangler.

Gik du glip af kampagnen på Facebook? Så gå ind og følg Nyreforeningens side på Facebook, hvor vi løbende skriver om aktuelle nyheder, medlemstilbud og personlige fortællinger fra nyresyge, pårørende og donorer.

 

Savner du at tale med andre nyresyge?

Nu har du mulighed for at mødes med andre, som kender til livet med en nyre- eller urinvejssygdom i Nyreforeningens online netværksgruppe. Gruppen mødes hver anden mandag i lige uger kl. 19.30 på zoom – med start den 1. november.

Du er ikke forpligtet til at deltage hver gang, men deltager blot de dage, hvor det passer dig, og så lang tid det passer dig. Måske har du en halv time, og måske kan du hygge og tale hele aftenen. Der er både plads til at tale om hverdagen med sygdom og alt muligt andet med andre medlemmer fra hele landet.

Boris Holm fra Kreds Vestsjælland er vært under arrangementet og sidder klar til at tage godt imod dig.

Lav en kop kaffe eller the, sæt dig godt til rette i en god stol og log på. Du kan være med via din PC, din tablet eller din smartphone.

Læs mere om netværksmødet her.

 
 
 
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hjemmeside
Hjemmeside
Copyright © 2021 Nyreforeningen, All rights reserved.
Du modtager denne mail, fordi du er medlem af Nyreforeningen.

Vores adresse:

Nyreforeningen

Blekinge Boulevard 2

Taastrup 2630

Denmark

Add us to your address book

Kontakt Nyreforeningen på:
mail@nyre.dk  

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder?
Afmeld nyhedsbrevet.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Aikido
16. okt. 2021

Aikido

Æbledag
22. okt. 2021

Æbledag

Højskoletime
4. nov. 2021

Højskoletime

Loading...

Boreas Korteater opfører ’Omaunu’ i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Boreas Korteater opfører ’Omaunu’ i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Korsang, drama og digte smelter sammen til ét, når Boreas Korteater indtager Uhresalen ... læs mere
Pressemeddelelse: Jakob Ellemann-Jensen besøger Den jydske Haandværkerskole

Pressemeddelelse: Jakob Ellemann-Jensen besøger Den jydske Haandværkerskole

Venstres partiformand Jakob Ellemann-Jensen besøger sammen med Venstres borgmesterkandidat i Favrskov kommune Birgit Liin Den jydske Haandværkerskole mandag 25. oktober klokken 15.30 – 16.30.  ... læs mere
UD I NATUREN (44)

UD I NATUREN (44)

Idag går turen bl.a. til Lilleåparken og Sct.Pauls kirke i Hadsten ... læs mere
Forbrugervalget er afsluttet: Her er vinderne

Forbrugervalget er afsluttet: Her er vinderne

Afstemningen til forbrugervalget er afsluttet og forbrugerne har valgt, hvem der skal være deres stemmer i bestyrelsen for Favrskov Spildevand A/S fra januar 2022 og fire år frem ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Politiet indfører nattelivszoner i Aarhus og Randers

Politiet indfører nattelivszoner i Aarhus og Randers

Hvis du bliver idømt et forbud mod at deltage i nattelivet, må du fremadrettet ikke færdes eller opholde dig i nogle af de mest populære gå-i-byen-områder i Randers og Aarhus ... læs mere
Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling

tirsdag 9. november kl. 16.15 ... læs mere
Foredrag i Sognehuset i Thorsø

Foredrag i Sognehuset i Thorsø

Sognepræst og foredragsholder Lisbeth Filtenborg fortæller torsdag den 28. oktober kl. 19.00 om Bibelske Kvindeskikkelser – i lyst og nød ... læs mere
Ny bog bog om Overdrevet – og andre bofællesskaber

Ny bog bog om Overdrevet – og andre bofællesskaber

Bofællesskabet Overdrevet i Hinnerup har netop holdt 40-års jubilæum. Egentlig er der tale om et 41 års jubilæum, men coronaen udsatte fejringen ... læs mere
DER SKAL VÆRE BOLIGER TIL ALLE

DER SKAL VÆRE BOLIGER TIL ALLE

Af Ken Richter, kandidat til Favrskov Byråd for Venstre, Hejrevej 12, Hinnerup ... læs mere
Ældresvigt!

Ældresvigt!

Af René Schneider, Rækkevej 4, 8370 Hadsten Byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti www.reneschneider.dk ... læs mere
Loading...