|

Stor tilfredshed med Favrskov Erhvervsråds service

En ny undersøgelse viser, at virksomheder og iværksættere i høj grad er tilfredse med den vejledning Favrskov Erhvervsråd tilbyder.

Favrskov Kommune har bedt analysefirmaet Iris Group om at evaluere tilfredsheden blandt de før-startere, iværksættere og virksomheder, som Favrskov Erhvervsråd har vejledt i perioden fra andet kvartal 2017 til tredje kvartal 2018.

Undersøgelsen viser, at ni ud af ti før-startere og iværksættere enten er helt eller delvist tilfredse med Erhvervsrådets vejledning. Hertil kommer, at otte ud af ti etablerede virksomheder også er helt eller delvist tilfredse med vejledningen.

– På Erhvervsrådets vegne kan jeg kun sige, at vi er meget glade for, at virksomhederne er tilfredse med vores arbejde. Vi har arbejdet målrettet med at sikre kvalitet i vores vejledning og tilbud generelt, og derfor er det tilfredsstillende, at arbejdet i det store hele bærer frugt, siger Kent Jeppesen, formand for Favrskov Erhvervsråd.

Undersøgelsen viser endvidere, at Favrskov Erhvervsråd i 2017 har vejledt 6 % af alle lokale virksomheder og 17 % af iværksætterne.

Godt fundament til fremtiden

Fra 1. januar 2019 er en ny erhvervsfremmelov trådt i kraft. Loven skal blandt andet sikre, at alle virksomheder får en bedre og mere ensartet adgang til specialiseret vejledning af høj kvalitet.

– Virksomhedernes og iværksætternes positive oplevelse af Erhvervsrådets service er et godt fundament til fremtiden. Erhvervsfremmesystemet står over for forandringer, og det gælder også den lokale erhvervsservice. Derfor er det vigtigt, at Favrskov Erhvervsråd griber bolden og finder sin nye rolle for at sikre erhvervslivets muligheder for vækst og udvikling, siger Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune.

Med loven bliver de tidligere Væksthuse til Erhvervshuse. Hvor Væksthusene tidligere udelukkende havde fokus på at yde service til vækstvirksomhederne, bredes fokus nu ud til at skulle rumme alle typer virksomheder, der har behov for specialiseret vejledning.

– Fremadrettet skal Favrskov Erhvervsråd i højere grad være stifinder for det lokale erhvervsliv og hjælpe iværksættere og virksomheder til at finde de hurtigste veje til den bedste og mest kvalificerede erhvervsservice, slutter Nils Borring.

Læs hele undersøgelsen her

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Mester Jacob flytter

Mester Jacob flytter

Byens eneste bagerforretning flytter til Sundhedshuset ... læs mere
Gert og Lis nød jubilæumsdagen i Hadsten Bio

Gert og Lis nød jubilæumsdagen i Hadsten Bio

Gert fortæller følgende fra dagen ... læs mere
Forslag: CO2-kompensation i Favrskov

Forslag: CO2-kompensation i Favrskov

Hvis danskernes CO2-udledning skal ned, et er bl.a. nødvendigt at begrænse flyvningen. Men det er svært,. Det vil nok hjælpe lidt at indføre afgifter, men der er også brug for at kunne betale kompensation for den CO2 man udleder når ... læs mere
Glade hundesmileys over hele landet

Glade hundesmileys over hele landet

Landets hundekenneler, -internater og -pensioner har fået en smiley, som viser, hvor godt de passer på deres hunde ... læs mere
Flot Fastelavnsoptog i gaderne i Hadsten

Flot Fastelavnsoptog i gaderne i Hadsten

Med start på Biblioteket og slut på Hans Gadebergs Plads - se billedreportage ... læs mere
Vi skal hjælpe skoletrætte børn

Vi skal hjælpe skoletrætte børn

Birgit Liin, byrådsmedlem for Venstre i Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Efterlysning : Dagens lille fund på en mark øst for Hadsten.

Efterlysning : Dagens lille fund på en mark øst for Hadsten.

Dagens lille fund gav et par henvendelser, der kaster lidt lys over fundet  ... læs mere
Røverkøb

Røverkøb

Røde Kors Butikken i Thorsø giver den nu en ekstra  skalle ... læs mere
2 indbrud i Hadsten

2 indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kvalitetsrapport på børne- og familieområdet

Kvalitetsrapport på børne- og familieområdet

Byrådet har godkendt den første kvalitetsrapport på børne- og familieområdet "Kvalitetsrapport for Børn og Familie 2018" ... læs mere
VENSTRE SKAL FINDE EN NY SPIDSKANDIDAT

VENSTRE SKAL FINDE EN NY SPIDSKANDIDAT

På den netop afholdte generalforsamling hos Venstre i Favrskov oplyste viceborgmester Flemming Nørgaard, at han ikke genopstiller som spidskandidat til det kommende kommunalvalg i 2021 ... læs mere
Loading...