|

Stor tilfredshed med Favrskov Erhvervsråds service

En ny undersøgelse viser, at virksomheder og iværksættere i høj grad er tilfredse med den vejledning Favrskov Erhvervsråd tilbyder.

Favrskov Kommune har bedt analysefirmaet Iris Group om at evaluere tilfredsheden blandt de før-startere, iværksættere og virksomheder, som Favrskov Erhvervsråd har vejledt i perioden fra andet kvartal 2017 til tredje kvartal 2018.

Undersøgelsen viser, at ni ud af ti før-startere og iværksættere enten er helt eller delvist tilfredse med Erhvervsrådets vejledning. Hertil kommer, at otte ud af ti etablerede virksomheder også er helt eller delvist tilfredse med vejledningen.

– På Erhvervsrådets vegne kan jeg kun sige, at vi er meget glade for, at virksomhederne er tilfredse med vores arbejde. Vi har arbejdet målrettet med at sikre kvalitet i vores vejledning og tilbud generelt, og derfor er det tilfredsstillende, at arbejdet i det store hele bærer frugt, siger Kent Jeppesen, formand for Favrskov Erhvervsråd.

Undersøgelsen viser endvidere, at Favrskov Erhvervsråd i 2017 har vejledt 6 % af alle lokale virksomheder og 17 % af iværksætterne.

Godt fundament til fremtiden

Fra 1. januar 2019 er en ny erhvervsfremmelov trådt i kraft. Loven skal blandt andet sikre, at alle virksomheder får en bedre og mere ensartet adgang til specialiseret vejledning af høj kvalitet.

– Virksomhedernes og iværksætternes positive oplevelse af Erhvervsrådets service er et godt fundament til fremtiden. Erhvervsfremmesystemet står over for forandringer, og det gælder også den lokale erhvervsservice. Derfor er det vigtigt, at Favrskov Erhvervsråd griber bolden og finder sin nye rolle for at sikre erhvervslivets muligheder for vækst og udvikling, siger Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune.

Med loven bliver de tidligere Væksthuse til Erhvervshuse. Hvor Væksthusene tidligere udelukkende havde fokus på at yde service til vækstvirksomhederne, bredes fokus nu ud til at skulle rumme alle typer virksomheder, der har behov for specialiseret vejledning.

– Fremadrettet skal Favrskov Erhvervsråd i højere grad være stifinder for det lokale erhvervsliv og hjælpe iværksættere og virksomheder til at finde de hurtigste veje til den bedste og mest kvalificerede erhvervsservice, slutter Nils Borring.

Læs hele undersøgelsen her

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Hvor svært kan det være?

Hvor svært kan det være?

Hver fjerde ældre sygehuspatient bliver genindlagt kort tid efter udskrivelsen. Men et nyt forskningsprojekt fra Aarhus Universitetshospital viser, at man både kan halvere antallet af genindlæggelser og samtidig forkorte de ældres indlæggelsestid ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi ... læs mere
Socialdemokratisk minister trækker stikket på Favrskov-skoles frihedsprojekt

Socialdemokratisk minister trækker stikket på Favrskov-skoles frihedsprojekt

Af Birgit Liin, byrådsmedlem og borgmesterkandidat for Venstre i Favrskov, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 429.

Ugens naturbilleder nr. 429.

Idag kommer du med til Grenå og omegn på dage med skønt sommervejr ... læs mere
Elbiler og elcykler skal gøre transporten i Favrskov grønnere og nemmere

Elbiler og elcykler skal gøre transporten i Favrskov grønnere og nemmere

I de kommende måneder sætter Favrskov Kommune nye projekter i søen, der skal få flere til at køre i elbil og på elcykel ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
annonce : TAG PROPPEN AF

annonce : TAG PROPPEN AF

Besøg vinhandler Peter Aschelund i Søndergade i Hadsten og få et godt tilbud ... læs mere
Politiets indsats mod spirituskørsel hen over sommeren 2019

Politiets indsats mod spirituskørsel hen over sommeren 2019

I perioden fra fredag den 21. juni til og med tirsdag den 30. juli gennemførte politiet landet over en målrettet indsats mod spirituskørsel. Indsatsen var koordineret med Rådet for Sikker Trafiks kampagne Stop Spirituskørsel ... læs mere
Tilskud skal få landmænd med på at bytte jordarealer

Tilskud skal få landmænd med på at bytte jordarealer

Landmænd kan nu søge om til tilskud til at bytte arealer med andre landmænd gennem jordfordeling. Det kan spare tid på landevejen og penge for landmanden ... læs mere
Indvielse af Røde Kors PLUS EN - mere genbrug af byggematerialer

Indvielse af Røde Kors PLUS EN – mere genbrug af byggematerialer

Kom til indvielsen lørdag den 10. august klokken 10.00. Borgmesteren klipper den røde snor, der er kaffe og kage og mulighed for at være kreativ ... læs mere
Magisk realisme: Særudstilling hos Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Magisk realisme: Særudstilling hos Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Den 15. august åbner udstilling fra Galleri V58 i Uhresalen hos Hinnerup Bibliotek & Kulturhus ... læs mere
Loading...