|

Stor tilfredshed med Favrskov Erhvervsråds service

En ny undersøgelse viser, at virksomheder og iværksættere i høj grad er tilfredse med den vejledning Favrskov Erhvervsråd tilbyder.

Favrskov Kommune har bedt analysefirmaet Iris Group om at evaluere tilfredsheden blandt de før-startere, iværksættere og virksomheder, som Favrskov Erhvervsråd har vejledt i perioden fra andet kvartal 2017 til tredje kvartal 2018.

Undersøgelsen viser, at ni ud af ti før-startere og iværksættere enten er helt eller delvist tilfredse med Erhvervsrådets vejledning. Hertil kommer, at otte ud af ti etablerede virksomheder også er helt eller delvist tilfredse med vejledningen.

– På Erhvervsrådets vegne kan jeg kun sige, at vi er meget glade for, at virksomhederne er tilfredse med vores arbejde. Vi har arbejdet målrettet med at sikre kvalitet i vores vejledning og tilbud generelt, og derfor er det tilfredsstillende, at arbejdet i det store hele bærer frugt, siger Kent Jeppesen, formand for Favrskov Erhvervsråd.

Undersøgelsen viser endvidere, at Favrskov Erhvervsråd i 2017 har vejledt 6 % af alle lokale virksomheder og 17 % af iværksætterne.

Godt fundament til fremtiden

Fra 1. januar 2019 er en ny erhvervsfremmelov trådt i kraft. Loven skal blandt andet sikre, at alle virksomheder får en bedre og mere ensartet adgang til specialiseret vejledning af høj kvalitet.

– Virksomhedernes og iværksætternes positive oplevelse af Erhvervsrådets service er et godt fundament til fremtiden. Erhvervsfremmesystemet står over for forandringer, og det gælder også den lokale erhvervsservice. Derfor er det vigtigt, at Favrskov Erhvervsråd griber bolden og finder sin nye rolle for at sikre erhvervslivets muligheder for vækst og udvikling, siger Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune.

Med loven bliver de tidligere Væksthuse til Erhvervshuse. Hvor Væksthusene tidligere udelukkende havde fokus på at yde service til vækstvirksomhederne, bredes fokus nu ud til at skulle rumme alle typer virksomheder, der har behov for specialiseret vejledning.

– Fremadrettet skal Favrskov Erhvervsråd i højere grad være stifinder for det lokale erhvervsliv og hjælpe iværksættere og virksomheder til at finde de hurtigste veje til den bedste og mest kvalificerede erhvervsservice, slutter Nils Borring.

Læs hele undersøgelsen her

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

m tæt på Frijsenborg og de historiske omgivelser, når Hjerteforeningens Lokalkomité i Favrskov og Favrskov Kommune inviterer til hjertesund gåtur i parken ... læs mere
Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Salen var fyldt af unge mennesker under uddannelse, da ni politikere stille op til 1½ times debat på Den jydske Haandværkerskole. Eleverne der repræsenterede alle skolens uddannelsesretninger både inden for eud- og eux-uddannelserne, var velforberedte med spørgsmål til politikerne ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 415.

Ugens naturbilleder nr. 415.

Velkommen til skønne maj, måneden hvor skoven bliver rigtig grøn ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Forskere forfølger fedtet ... læs mere
Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Det er et lille team med begrænsede midler, så et flot flot resultat! ... læs mere
Til Peder Meyhoff

Til Peder Meyhoff

Besvarelse af spørgsmål stillet i Byrådets spørgetid 30. april 2019 ... læs mere
Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører Sofie Ladekjær tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold, der bliver hendes 5. sæson i Hadsten trøjen ... læs mere
FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

Tag med LMO Kvæg på faglig ekskursion torsdag den 9. maj 2019. Vi skal besøge landets største mælkeproducent med 3.500 malkekøer og Danish Crown i Holsted ... læs mere
Mand havde hash og knojern i bilen

Mand havde hash og knojern i bilen

En 27-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.58 anholdt, da han blev standset af en patrulje på Landevejen ud for Ødum ... læs mere
Legende børn i sprogfitnesscenter

Legende børn i sprogfitnesscenter

Parker, biblioteker og haller omdannes den 10. maj til livlige sprogfitnesscentre, når ca. 10.000 børn fra hele landet deltager i Sprogfitness 2019 ... læs mere
Listeria i grønkålsprodukter

Listeria i grønkålsprodukter

Tilbagerukne Fødevarer ... læs mere
Loading...