|

Stort tak fra natteravnene

Natteravnene er glade for deres nye campingvogn, der fungerer som mødested. De sender en særlig tak til alle, der har hjulpet med at få den i stand.

På billedet ses Jesper Kandborg, Heidi Hagen Siem, Ove Lind, Ingrid Netopil, Niels Peter Elgaard, Poul Sørensen, Martin Silkjær Jensen, Christian Malmkjær

Det var med stor glæde, at vi i Natteravnene Hadsten-Hinnerup kunne præsentere vores campingvogn til Lilleåmarkedet og senere ved brug under Natteravnene Randers 20 års. jubilæum.

Campingvognen er tænkt som blikfang og et sted at kunne invitere interesserede ind til en snak om, hvad det vil sige at være natteravn, når vi stiller op til forskellige begivenheder såsom føromtalte samt messer, byfester m.m.

Vognen har været et ønske fra første dag, hvor vi startede foreningen, og nu 4 år efter er det en realitet. Dette kunne ikke lade sig gøre uden donationer fra lokale virksomheder, der tog idéen til sig og fandt den vigtig og spændende, og derfor var med til at sponsorere logoer og maling. Så stor tak til Kronjyllands Malerfirma A/S v. Ove Lind, Christian Malmkjær Auto v/Martin Silkjær Jensen samt. Kreativ Marketing v. Poul Sørensen og Jesper Kandborg Rønnow Grafisk ApS.

De tre initiativtagere på billedet, formand Heidi Hagen Siem og bestyrelsesmedlemmerne, Ingrid Netopil og Niels Peter Elgaard, hev en weekend ud af kalenderen og fik vognen hentet og bragt hjem. Den blev rengjort og restaureret, fik nyt interiør og blev malet, så den var klar til reperation og syn hos autoforhandler og mekaniker. Senere har reklamefolkene udsmykket vognen med logoer og pynt.

Tiden er nu inde til, at vi i forhåbentlig mange år fremover vil være at se i gadebilledet vandrende og ved særlige lejligheder også siddende i vognen for en snak med de, som har lyst.

Et sidste ønske vedrørende vognen er at finde et sted, hvor vi kan opbevare vognen inde om vinteren. Det vil være rigtigt dejligt og prikken over i et for dette lille eventyr. Stort Tak. 

 Formand Heidi Hagen Siem Natteravnene Hadsten~ Hinnerup

 

Vil du være med til at gøre en forskel, der giver mening i lokalsamfundet? Så kontakt formand Heidi Hagen Siem og hør mere.

Natteravnene Hadsten~ Hinnerup
Søndergade 13A
8370 Hadsten
71284630
mail: hhs.natteravnene@hotmail.com
www.natteravnene.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.”Her lades alt håb ude”

”Her lades alt håb ude”

Ved indgangen til Helvede i Dantes ”Den guddommelige Komedie” var der skrevet: ”Her lades alt håb ude”! ... læs mere
Investerer vi i fremtiden i Favrskov Kommune?

Investerer vi i fremtiden i Favrskov Kommune?

Af Dorte Winther, byrådsmedlem (V) ... læs mere
Farverig lørdag i Hadsten Kulturhus Sløjfen

Farverig lørdag i Hadsten Kulturhus Sløjfen

Lørdag d. 27. oktober bliver mere farverig end vanlig i Sløjfen. På biblioteket og i caféen fejrer vi, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, lyserød lørdag, mens der i foyeren er fokus på et grønnere miljø, når der i samarbejde med ... læs mere
Vinaften i Café Sløjfen

Vinaften i Café Sløjfen

Torsdag d. 25. oktober er der mulighed for en velsmagende aften i Café Sløjfen. Først præsenterer Peter Aschelund vine og efterfølgende serveres Lading Mejeris luksus pølse- og ostebord ... læs mere
2 point er 2 point

2 point er 2 point

Hadsten Håndbold fik de 2 point, de kom efter Kamprefereat af Simon Olsen ... læs mere
Legat til julehjælp

Legat til julehjælp

Favrskov Kommune forvalter et julehjælpslegat forbeholdt økonomisk dårligt stillede borgere ... læs mere
En svær udekamp venter i landsby

En svær udekamp venter i landsby

Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer skal på pointjagt i Oddense ... læs mere
OMKRING HADSTEN POSTHUS

OMKRING HADSTEN POSTHUS

Er der nogen i læserskaren, som ligger inde med gamle postkort, hører Kurt Villy gerne nærmere ... læs mere
Vejret indbyder virkelig til løvfaldstur.

Vejret indbyder virkelig til løvfaldstur.

Kom med på tur i Lilleåparken og ved Sct. Pauls Kirke ... læs mere
Matchday HSK

Matchday HSK

Lørdag den 13/10 ... læs mere
Masser af aktiviteter i efterårsferien

Masser af aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien er lige om hjørnet, og hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvad du skal bruge en hel uges ferie på – så har Favrskov Bibliotekerne mange sjove forslag! ... læs mere
Loading...