|

Stortalent skifter ligakontrakt ud med Hadsten Håndbold

Den 20-årige højre back Anne Berggren, skifter fra den kommende sæson en ligakontrakt hos DM-favoritterne Team Esbjerg ud med Hadsten Håndbold.

Anne har igennem alle år spillet i Esbjerg og fået sin opvækst her. I de seneste 2 sæsoner har hun dog været udlejet til Fredericia, for at få noget spilletid og erfaring under huden, mens hun stadig trænede med i Team Esbjerg flere gange om ugen.

Anne er glad for skiftet til Hadsten Håndbold.
”Jeg valgte Hadsten, da det virker som en rigtig god klub, med et godt setup omkring holdet og et godt træningsmiljø. Oveni starter jeg på studie i Aarhus til sommer og tror på at Hadsten er den rette klub for mig, hvor jeg kan kombinere mine håndboldambitioner med studiet”, udtaler Anne.

Anne blev desværre knæskadet tidligt i den netop overståede sæson og er nu på vej tilbage fra denne, men forventer at være med fra omkring sæsonstart.
”Lige nu går det rigtig godt med genoptræningen. Jeg blev jo desværre korsbåndsskadet i en af de første kampe i år, men jeg tror og håber på, at jeg nok skal være klar til den kommende sæson. Hvis alt går efter planen, så kan jeg efter sommerferien begynde at være ligeså stille med i haltræningen, og så skal der jo bygges stille og roligt på”, udtaler Anne.

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for at Anne er havnet i netop Hadsten.
”Det er fantastisk at Anne bliver tilknyttet truppen til den kommende sæson. Det er rigtig fedt at kunne få en kvalitets venstrehånd med i bagkæden. Anne har desværre set alle kampe i denne sæson fra sidelinien med en knæskade”, udtaler Mathias og fortsætter.
”Jeg ser i første omgang frem til at se hende komme godt tilbage på banen efter genoptræning. Herefter glæder jeg mig til at skulle arbejde sammen med Anne med henblik på at kunne få det mest optimale ud af hendes potentiale og kompetencer, som jeg synes hun besidder mange af.
Hun er en høj spiller med god fysik, som bl.a. mestrer skud fra distancen, men samtidig er bevægelig og kan sætte sin direkte modspiller. Vi glæder os alle til at byde Anne velkommen i truppen”, slutter Mathias af.

Anne glæder sig til at trække Hadsten trøjen over hovedet.
”Jeg håber på at vi får bygget et godt hold op, så vi kan spille med hvor det er sjovt. For mig selv personligt vil jeg gerne komme stærkt tilbage fra min skade og udvikle mig som håndboldspiller, så jeg kan bidrage til at vi får en god sæson.
Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage på banen og kæmpe for Hadsten”, slutter Anne af.

Anne tiltræder først officielt i Hadsten fra 1/7, da hun først her har kontraktudløb med Team Esbjerg.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjtllands Politi oplyser ... læs mere
Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Morten Andresen, der siden 2015 har været ungdomsformand i HSK Fodbold, har valgt at stoppe pr. 30. juni 2019 ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 425.

Ugens naturbilleder nr. 425.

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at sommervejret ikke ligefrem har vist sig fra sin bedste side den seneste uge. Men det skal ikke forhindre os i at nyde naturen ... læs mere
Indbrud på Skyttevænget

Indbrud på Skyttevænget

Østjyallands Politi oplyser ... læs mere
45 nye boliggrunde er klar

45 nye boliggrunde er klar

Favrskov Kommune tilbyder nye grunde ... læs mere
Læserbrev : En meget betænkelig tankegang:

Læserbrev : En meget betænkelig tankegang:

Af Niels Kallehave, Tåsingevej 22 8370 Hadsten Tlf.: 28495571 ... læs mere
Loading...