|

Super1Rent og Hadsten Håndbold øger samarbejdet markant

Igennem en årrække har den lokale vækstvirksomhed Super1Rent været partner i Hadsten Håndbold og bakket stærkt op lokalt. Fra denne sæson bliver samarbejdet opgraderet, så Super1Rent går fra at være SølvPartner til at være GuldPartner i klubben.

”Hadsten Håndbold har over de seneste år udviklet sig til at være en frontrunner for aktivitet både indenfor og udenfor håndboldstregerne. De skaber aktiviteter som kan ramme både håndboldspillere i alle aldre, men også events og arrangementer for borgerne i byen.
Som en helt lokal virksomhed er det inspirerende at følge og dejligt med en masse aktivitet. Selvom vi også har udviklet os som virksomhed over de senere år til at dække bredere end Hadsten eller Østjylland, så har vi et hjerte for Hadsten og omegn, og derfor er det helt naturligt at bakke stærkt op omkring Hadsten Håndbold”,
fortæller indehaver af Super1Rent Danmark, Jesper Blak.

Aftalen er noget der indgyder glæde hos Hadsten Håndbold.
”Jeg er superstolt over at Super1Rent og Jesper, viser os denne tillid, med så markant en stigning i partnerskabet. Vi har været rigtig glade for vores samarbejde, hvor vi både har givet lokal eksponering, men også lavet forskellige arrangementer sammen, f.eks. fik vi fyldt hallen sidste år, da vi sammen fik skabt en stærk ramme omkring en 1. divisionskamp. Herudover har Super1Rent været flot med omkring Party456 og opstarten af disse børnediskoteker for vores unge mennesker i Hadsten og omegn.
Vi kan måske ikke tilbyde den helt landsdækkende eksponering, men lokalt/kommunalt, føler vi også at vi er et godt udstillingsvindue både omkring selve kerneproduktet håndbolden og de ting vi sætter i søen heromkring, ligesom vi via vores forretningsben ”events”
forsøger at aktivere lokalbefolkningen omkring nogle fede arrangementer og events lokalt, fremfor man altid skal til Aarhus eller Randers for disse ting”, udtaler Simon Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold.

Foreningslivet står i en uvis tid, ovenpå Corona-nedlukningen og den nu svære genåbning, som i denne tid oplever visse bump på vejen.
Derfor er det også kærkomment at Super1Rent fortsat tror på produktet i Hadsten Håndbold og vil være med til at sikre fortsat udvikling, fortæller Simon.
”Vores børneløb er aflyst, Familiemessen er udskudt til foråret, julefrokost og Bierfest hænger i en tynd tråd, medmindre situationen udvikler sig i den mere positive retning over de kommende uger/måneder.
Det vil gøre ondt på os, da det er en ret stor del af vores omsætning, som vi viderefører til projekter til glæde for børn og unge både i klubben, men også på skoler rundt i området. De her ting vil vi gerne fortsætte med, også på trods af Corona, da vi tror på at vi stadig skal fastholde vores børn og unge i de frivillige fællesskaber, for at danne og udvikle sig til resten af livet”,
fortæller Simon.

Og det er bl.a. en af grundene til at Super1Rent har valgt at øge sit engagement i klubben.
”Når man følger de ting Hadsten Håndbold ikke bare gør for deres medlemmer, men også de projekter som de laver med skoler og børnehaver i området, så vil det jo være utrolig trist hvis det skal sættes på pause pga. Corona. Derfor ønsker vi bl.a. også at være med til at sikre fortsat udvikling, ved at øge vores samarbejde med klubben, så områdets børn og unge, kan få en masse gode oplevelser i eller med Hadsten Håndbold”, slutter Jesper af.

Aftalen løber for den kommende sæson. Super1Rent Danmark er en rengøringskoncern med hovedkvarter i Hadsten. Virksomheden løser alle slags opgaver – lige fra privatrengøring til store erhvervsopgaver. Siden starten har Super1Rent udvidet betydeligt og råder i dag over et finmasket netværk, der klarer alt indenfor rengøring, tørisrensning, rappelling, lift arbejde, byggepladsservice, vinduespolering, skadesservice og ejendomsservice.  

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Skjød Tidende er udkommet

Skjød Tidende er udkommet

Godt nyt til alle Skjødsere og andre der kunne være interesseret - klik ind på Skjød Tidende ... læs mere
Boligsiden.dk :

Boligsiden.dk :

Danskerne købte boliger for svimlende 252 milliarBoligsiden.dk: der i 2020 ... læs mere
Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Per Ø. Nielsen - Vestjysk Bank fortæller følgende ... læs mere
Vil du være årets første millionvinder?

Vil du være årets første millionvinder?

Kræftens Bekæmpelses nye STØTTELOTTERI ... læs mere
Har du handlet her :

Har du handlet her :

Virksomhed ransaget – ejer sigtet for bedrageri ... læs mere
Imponerende ”jubilæum”!

Imponerende ”jubilæum”!

Ikke færre end 500 gange har Tove Skipper imponeret PingvinNyts læsere med sine fantastiske naturbilleder ... læs mere
UD I NATUREN (2)

UD I NATUREN (2)

På en dag hvor snedækket fortsat prydede landskabet. Turen går til Lysnet, et markant højdedrag på grænsen af Favrskov og Randers Kommune ... læs mere
Pressemeddelelse - Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Pressemeddelelse – Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Gennem et godt samarbejde har fire østjyske affaldsselskaber nu en fælles køreplan, som skal gøre over en halv million kunder klar til at sortere i 10 fraktioner fra 2023 ... læs mere
Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Dagligstuen er blevet et hjemmekontor | Livet som pensionist stiller nye krav til din bolig ... læs mere
Vintervedligehold

Vintervedligehold

Vi hjælper både ERHVRV og PRIVATE når vinteren er over os - fortæller entrepenør Ole Sørensen fra Holkjærgård ... læs mere
Venstre ligner mere og mere en lilleput i Folketinget!

Venstre ligner mere og mere en lilleput i Folketinget!

Meningsmålingerne sender partiet i én retning: Nedad? ... læs mere
Loading...