|

Super1Rent og Hadsten Håndbold øger samarbejdet markant

Igennem en årrække har den lokale vækstvirksomhed Super1Rent været partner i Hadsten Håndbold og bakket stærkt op lokalt. Fra denne sæson bliver samarbejdet opgraderet, så Super1Rent går fra at være SølvPartner til at være GuldPartner i klubben.

”Hadsten Håndbold har over de seneste år udviklet sig til at være en frontrunner for aktivitet både indenfor og udenfor håndboldstregerne. De skaber aktiviteter som kan ramme både håndboldspillere i alle aldre, men også events og arrangementer for borgerne i byen.
Som en helt lokal virksomhed er det inspirerende at følge og dejligt med en masse aktivitet. Selvom vi også har udviklet os som virksomhed over de senere år til at dække bredere end Hadsten eller Østjylland, så har vi et hjerte for Hadsten og omegn, og derfor er det helt naturligt at bakke stærkt op omkring Hadsten Håndbold”,
fortæller indehaver af Super1Rent Danmark, Jesper Blak.

Aftalen er noget der indgyder glæde hos Hadsten Håndbold.
”Jeg er superstolt over at Super1Rent og Jesper, viser os denne tillid, med så markant en stigning i partnerskabet. Vi har været rigtig glade for vores samarbejde, hvor vi både har givet lokal eksponering, men også lavet forskellige arrangementer sammen, f.eks. fik vi fyldt hallen sidste år, da vi sammen fik skabt en stærk ramme omkring en 1. divisionskamp. Herudover har Super1Rent været flot med omkring Party456 og opstarten af disse børnediskoteker for vores unge mennesker i Hadsten og omegn.
Vi kan måske ikke tilbyde den helt landsdækkende eksponering, men lokalt/kommunalt, føler vi også at vi er et godt udstillingsvindue både omkring selve kerneproduktet håndbolden og de ting vi sætter i søen heromkring, ligesom vi via vores forretningsben ”events”
forsøger at aktivere lokalbefolkningen omkring nogle fede arrangementer og events lokalt, fremfor man altid skal til Aarhus eller Randers for disse ting”, udtaler Simon Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold.

Foreningslivet står i en uvis tid, ovenpå Corona-nedlukningen og den nu svære genåbning, som i denne tid oplever visse bump på vejen.
Derfor er det også kærkomment at Super1Rent fortsat tror på produktet i Hadsten Håndbold og vil være med til at sikre fortsat udvikling, fortæller Simon.
”Vores børneløb er aflyst, Familiemessen er udskudt til foråret, julefrokost og Bierfest hænger i en tynd tråd, medmindre situationen udvikler sig i den mere positive retning over de kommende uger/måneder.
Det vil gøre ondt på os, da det er en ret stor del af vores omsætning, som vi viderefører til projekter til glæde for børn og unge både i klubben, men også på skoler rundt i området. De her ting vil vi gerne fortsætte med, også på trods af Corona, da vi tror på at vi stadig skal fastholde vores børn og unge i de frivillige fællesskaber, for at danne og udvikle sig til resten af livet”,
fortæller Simon.

Og det er bl.a. en af grundene til at Super1Rent har valgt at øge sit engagement i klubben.
”Når man følger de ting Hadsten Håndbold ikke bare gør for deres medlemmer, men også de projekter som de laver med skoler og børnehaver i området, så vil det jo være utrolig trist hvis det skal sættes på pause pga. Corona. Derfor ønsker vi bl.a. også at være med til at sikre fortsat udvikling, ved at øge vores samarbejde med klubben, så områdets børn og unge, kan få en masse gode oplevelser i eller med Hadsten Håndbold”, slutter Jesper af.

Aftalen løber for den kommende sæson. Super1Rent Danmark er en rengøringskoncern med hovedkvarter i Hadsten. Virksomheden løser alle slags opgaver – lige fra privatrengøring til store erhvervsopgaver. Siden starten har Super1Rent udvidet betydeligt og råder i dag over et finmasket netværk, der klarer alt indenfor rengøring, tørisrensning, rappelling, lift arbejde, byggepladsservice, vinduespolering, skadesservice og ejendomsservice.  

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sparekassen Kronjylland : Vi har Danmarks mest tilfredse kunder igen i år

Sparekassen Kronjylland : Vi har Danmarks mest tilfredse kunder igen i år

Analysebureauet EPSI Rating har for andet år i træk kåret Danmarks største sparekasse til at have de mest tilfredse kunder ... læs mere
K.V. Svendsen bliver 70 år

K.V. Svendsen bliver 70 år

Fortælleren Kurt Villy Svendsen fylder 70 år søndag den 27.september ... læs mere
NYT STORT SKOLEPROJEKT SER DAGENS LYS

NYT STORT SKOLEPROJEKT SER DAGENS LYS

Imorgen starter vi et nyt stort klub-skoleprojekt op for skolerne i Hadsten og omegn, i samarbejde med DGI - med to helt lokale virksomheder med som sponsorer og samarbejdspartnere herpå Aktiv Hvidevareservice v. Martin Simonsen og KE El-installation A/S v ... læs mere
Kære Revygæster

Kære Revygæster

Vi har modtaget følgende fra Revyens administrator Jens-Ole Hesel ... læs mere
Rotter - En forespørgsel til Favrskov kommune.

Rotter – En forespørgsel til Favrskov kommune.

Af Mercedes Czank,, Formand Dansk Folkeparti, Favrskov ... læs mere
Ændret udbudsmateriale for storparcel i Hammel

Ændret udbudsmateriale for storparcel i Hammel

Udbudsmaterialet for en storparcel på Hvedebakken i Hammel, der er i udbud netop nu, er netop blevet justeret ... læs mere
Gæring i remoulade

Gæring i remoulade

K-Salat tilbagekalder et parti K-Salat Diner Remoulade på grund af risiko for gæring i produktet ... læs mere
Ny opgave på Elbæktoften: Vi pakker mundbind

Ny opgave på Elbæktoften: Vi pakker mundbind

Lone Marie og Maybritt pakker mundbind i Montagegruppen på Aktivitetscenter Elbæktoften i Hadsten ... læs mere
Indbrud

Indbrud

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Narkobilist snuppet

Narkobilist snuppet

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
SOLO UHELD

SOLO UHELD

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...