|

Tekst og ord, der virker efter hensigten

Det er forretningsgrundlaget for JACOmmunication – en ny kommunikationsvirksomhed i Hadsten

Jacommunication – ved Eigil Jacobsen har sendt os følgende pressemeddelelse:

 

”Enkel og målrettet kommunikation har afgørende betydning for, om ens virksomhed brænder igennem”, udtaler Eigil Jacobsen, stifter og indehaver af JACOmmunication.

”Uanset om ens kommunikation er rettet mod medierne, kunderne eller internt i organisationen, er det af enorm betydning, at man er bevidst om, hvem man henvender sig til, og hvordan man formulerer budskabet. Og det er præcis denne målrettede kommunikation, jeg tilbyder virksomheder og organisationer at løse for dem”, fortsætter Eigil Jacobsen.

”Alt for mange spilder deres tid og penge, når de selv forsøger at sikre sig spalteplads eller sendetid i medierne. Kommunikationen bliver nemlig ofte for ringe.

Man skal være sig helt bevidst om, hvilke budskaber, der skal kommunikeres ud, hvem der er modtagere, og hvordan budskabet skal udformes. Det kræver næse for den gode historie og indsigt i, hvor det er muligt at komme igennem med hvad. Jeg tilbyder begge dele”.

 

Fra idé til tryk

Eigil Jacobsen har 40 års erfaring fra kommunikationsbranchen, heraf 35 år som selvstændig. I 2003 afhændede han sin andel af et større århusiansk reklamebureau og etablerede EJ marketing i Hadsten. Dette bureau solgte han sidste år, og nu kommer iværksættergenet igen frem til overfladen.

”Jeg vil nu fokusere mere på det skrevne ord og mindre på traditionelle reklameopgaver”,

siger Eigil Jacobsen. ”Det skrevne ord er i centrum, uanset om man skal fremstille en annonce, en lille brochure, et nyhedsbrev, en profilavis eller et jubilæumsskrift. Det drejer sig om at gøre sig klart, hvad der skal skrives, og hvordan det skal formuleres.

Selvfølgelig vil jeg også tilbyde mine mange års erfaring i såvel den grafiske udformning som den tekniske produktion. Her har jeg et stort netværk af fotografer, grafikere og trykkerier, som også står på spring for at yde deres bedste”.

 

Client publishing – et kerneområde i JACOmmunication

”Client publishing handler om gode relationer og synlighed for virksomheder over for deres kunder. Det er ikke et nyt fænomen. I mange år har virksomheder brugt f.eks. kundemagasiner til at fastholde og styrke nuværende kunders loyalitet og til at tiltrække potentielle kunder. Fordi et flot og læseværdigt kundemagasin har mange andre kvaliteter end en produktbrochure. Jeg har specialiseret mig i at udgive og producere læseværdige kundemagasiner til virksomheder og organisationer og tilbyder ”hele paletten” – lige fra idéudvikling, strategi og koncept til redaktion, produktion af artikler, fotooptagelser, grafisk opsætning, trykning og distribution.

I mange tilfælde kan et sådant magasin tiltrække en lang række annoncører og ligefrem økonomisk hvile i sig selv for udgiveren”, slutter Eigil Jacobsen.

 

JACOmmunication
Rækkevej 9 * DK 8370 Hadsten
8617 4487 * 2041 8548
jacommunication.dk

 

01/03/2011/EJ

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Gert og Lis nød jubilæumsdagen i Hadsten Bio

Gert og Lis nød jubilæumsdagen i Hadsten Bio

Gert fortæller følgende fra dagen ... læs mere
Forslag: CO2-kompensation i Favrskov

Forslag: CO2-kompensation i Favrskov

Hvis danskernes CO2-udledning skal ned, et er bl.a. nødvendigt at begrænse flyvningen. Men det er svært,. Det vil nok hjælpe lidt at indføre afgifter, men der er også brug for at kunne betale kompensation for den CO2 man udleder når ... læs mere
Glade hundesmileys over hele landet

Glade hundesmileys over hele landet

Landets hundekenneler, -internater og -pensioner har fået en smiley, som viser, hvor godt de passer på deres hunde ... læs mere
Flot Fastelavnsoptog i gaderne i Hadsten

Flot Fastelavnsoptog i gaderne i Hadsten

Med start på Biblioteket og slut på Hans Gadebergs Plads - se billedreportage ... læs mere
Vi skal hjælpe skoletrætte børn

Vi skal hjælpe skoletrætte børn

Birgit Liin, byrådsmedlem for Venstre i Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Efterlysning : Dagens lille fund på en mark øst for Hadsten.

Efterlysning : Dagens lille fund på en mark øst for Hadsten.

Dagens lille fund gav et par henvendelser, der kaster lidt lys over fundet  ... læs mere
Røverkøb

Røverkøb

Røde Kors Butikken i Thorsø giver den nu en ekstra  skalle ... læs mere
2 indbrud i Hadsten

2 indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kvalitetsrapport på børne- og familieområdet

Kvalitetsrapport på børne- og familieområdet

Byrådet har godkendt den første kvalitetsrapport på børne- og familieområdet "Kvalitetsrapport for Børn og Familie 2018" ... læs mere
VENSTRE SKAL FINDE EN NY SPIDSKANDIDAT

VENSTRE SKAL FINDE EN NY SPIDSKANDIDAT

På den netop afholdte generalforsamling hos Venstre i Favrskov oplyste viceborgmester Flemming Nørgaard, at han ikke genopstiller som spidskandidat til det kommende kommunalvalg i 2021 ... læs mere
2 indbrud i Hinnerup

2 indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
KIRKE OG SOGN - marts 2019

KIRKE OG SOGN – marts 2019

Nyt fra Lyngå, Lerbjerg og Skjød ... læs mere
Loading...