|

Tekst og ord, der virker efter hensigten

Det er forretningsgrundlaget for JACOmmunication – en ny kommunikationsvirksomhed i Hadsten

Jacommunication – ved Eigil Jacobsen har sendt os følgende pressemeddelelse:

 

”Enkel og målrettet kommunikation har afgørende betydning for, om ens virksomhed brænder igennem”, udtaler Eigil Jacobsen, stifter og indehaver af JACOmmunication.

”Uanset om ens kommunikation er rettet mod medierne, kunderne eller internt i organisationen, er det af enorm betydning, at man er bevidst om, hvem man henvender sig til, og hvordan man formulerer budskabet. Og det er præcis denne målrettede kommunikation, jeg tilbyder virksomheder og organisationer at løse for dem”, fortsætter Eigil Jacobsen.

”Alt for mange spilder deres tid og penge, når de selv forsøger at sikre sig spalteplads eller sendetid i medierne. Kommunikationen bliver nemlig ofte for ringe.

Man skal være sig helt bevidst om, hvilke budskaber, der skal kommunikeres ud, hvem der er modtagere, og hvordan budskabet skal udformes. Det kræver næse for den gode historie og indsigt i, hvor det er muligt at komme igennem med hvad. Jeg tilbyder begge dele”.

 

Fra idé til tryk

Eigil Jacobsen har 40 års erfaring fra kommunikationsbranchen, heraf 35 år som selvstændig. I 2003 afhændede han sin andel af et større århusiansk reklamebureau og etablerede EJ marketing i Hadsten. Dette bureau solgte han sidste år, og nu kommer iværksættergenet igen frem til overfladen.

”Jeg vil nu fokusere mere på det skrevne ord og mindre på traditionelle reklameopgaver”,

siger Eigil Jacobsen. ”Det skrevne ord er i centrum, uanset om man skal fremstille en annonce, en lille brochure, et nyhedsbrev, en profilavis eller et jubilæumsskrift. Det drejer sig om at gøre sig klart, hvad der skal skrives, og hvordan det skal formuleres.

Selvfølgelig vil jeg også tilbyde mine mange års erfaring i såvel den grafiske udformning som den tekniske produktion. Her har jeg et stort netværk af fotografer, grafikere og trykkerier, som også står på spring for at yde deres bedste”.

 

Client publishing – et kerneområde i JACOmmunication

”Client publishing handler om gode relationer og synlighed for virksomheder over for deres kunder. Det er ikke et nyt fænomen. I mange år har virksomheder brugt f.eks. kundemagasiner til at fastholde og styrke nuværende kunders loyalitet og til at tiltrække potentielle kunder. Fordi et flot og læseværdigt kundemagasin har mange andre kvaliteter end en produktbrochure. Jeg har specialiseret mig i at udgive og producere læseværdige kundemagasiner til virksomheder og organisationer og tilbyder ”hele paletten” – lige fra idéudvikling, strategi og koncept til redaktion, produktion af artikler, fotooptagelser, grafisk opsætning, trykning og distribution.

I mange tilfælde kan et sådant magasin tiltrække en lang række annoncører og ligefrem økonomisk hvile i sig selv for udgiveren”, slutter Eigil Jacobsen.

 

JACOmmunication
Rækkevej 9 * DK 8370 Hadsten
8617 4487 * 2041 8548
jacommunication.dk

 

01/03/2011/EJ

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Infomøde om procesplan

Infomøde om procesplan

Favrskov Kommune inviterer til infomøde 20. december 2018 om processen for opklassificering af private fællesveje. Mødet er særligt henvendt til grundejerforeningernes formænd eller en anden repræsentant for vejen ... læs mere
Ny åbningsdag i butikken i Hadsten

Ny åbningsdag i butikken i Hadsten

Vinhandler Flemming Nielsen, Wineboutique på Favrskovvej udvider åbningstiderne og fortæller i den anlednig ... læs mere
Noget af det morsomste at køre!

Noget af det morsomste at køre!

Af redaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
GRANTRÆET

GRANTRÆET

I 1929 kom det kære juletræ til ære og værdighed på julemærket - atter et smukt udført tegnearbejde ... læs mere
Regionerne – hvor længe skal vi holdes hen med snak?

Regionerne – hvor længe skal vi holdes hen med snak?

Af Iben Sønderup, folketingskandidat og byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Randers. Opstillet i Østjylland. Havevej 9, 8870 Langå ... læs mere
De sang julen ind

De sang julen ind

http://youtu.be/h80MKmGS_QA ... læs mere
Hadsten Skakklub - resultat holdturnering 10.12.2018

Hadsten Skakklub – resultat holdturnering 10.12.2018

Selvom både Jens Ploumann og Sten Bo Andersen hentede point(s) i aftenens kamp var det ikke nok ... læs mere
Indbrud i Hammel

Indbrud i Hammel

Østjyyllands Polti oplyser ... læs mere
Indbrud på tankstation i nat

Indbrud på tankstation i nat

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
GAMLE POSTKORT OG JULEKORT...

GAMLE POSTKORT OG JULEKORT…

Kurt Villy søger nyt til samlingen af gamle julekort og postkort ... læs mere
FREDSDUEN

FREDSDUEN

10. december er en kold dag, hvor vi ser nærmere på et af de smukkeste julemærker, der er udgivet. Samtidig lægger Kurt Villy øre til en god historie fra 1940 - fortalt af Volmer Jensen, Lerbjerg ... læs mere
Loading...