|

Temacentret tænker nyt

– bolden er nu hos politikerne

 

Efter at Favrskov kommunes høringsfrist udløb den 8. januar, ligger bolden nu hos politikerne, om SuperBrugsen får lov at udbygge og TEMA-Centret fornyes og får direkte adgang til parkeringspladser, så det er let for kunderne at handle lokalt. Målet er, at ombygningen er tilendebragt ultimo 2018, og tilbygningen til SuperBrugsen medio 2019.

Top Danmark, som ejer TEMA-Centret, sælger den del af centret til SuperBrugsen, som ligger ud mod Godthåbsvej. Bygningen nedrives, og der bygges nyt.

Konkret betyder det, at Centerkiosken og Loop blot flytter over på den anden side i TEMA-Centret, hvor alle eksisterende indvendige facader fornyes, så centret fremstår indbydende. Udenom bliver der også anlagt opholdsplads og beplantning, som skaber hyggelige byrum i Hammel midtby.  Alt i mens forandringerne foregår, kan kunderne fortsat handle i de forskellige butikker.

”Efter at have forhandlet med SuperBrugsen siden sommeren 2016 er vi nu kommet et meget stort skridt videre.

Alle tekniske usikkerheder, herunder adgangsforhold til centret fra centerarkaden i byggeperioden, er nu afklaret, og lige før jul er der underskrevet en aftale mellem Top-danmark og SuperBrugsen.

Denne aftale er dog betinget af, at Favrskov Kommune kan godkende projektet i sin helhed.

Det er vores vurdering efter gentagne drøftelser med embedsmænd og de folkevalgte, at Favrskov Kommune vil gå meget langt for at få projektet gennemført, men politik er politik, og alt kan ske”, siger Jan Pedersen på vegne af Top-danmark.

Voxpop
Camilla Brøndberg, Loop fitness
”Også når Tema-Centret på et tidspunkt er bygget om, er vi her. Vi rykker ingen steder, men bliver i Hammel med træning og maskiner. Det vil jeg gerne slå fast. Måske får vi endda flere kvadratmeter, så vi også kan tilbyde børnetræning. Hvis nogen skulle have hørt, at vi afvikler, så er det ikke korrekt. Sker der noget i centret, bliver det kun til det bedre, da alle gerne vil forbedringerne.”

Jan Lyk Eskildsen i Centerkiosken
”Med 27 års erfaring her ved jeg, at ting tager tid. Mens vi venter på en dato for et restaureret center, bruger jeg også en del af pladsen udenfor butikken til at udvide varesortimentet, hvilket kunderne lader til at kunne lide, for der er godt salg i fx både lampeskærme og LED-pærer! Dog forventer jeg at få tilbudt tilsvarende lokaler overfor min nuværende butik. Når Tema-Centret har fået en ansigtsløftning, er der ingen tvivl om, at det vil trække flere til og byen vil hænge bedre sammen.”

Venlig hilsen
Hanne Baltzer
Journalist
Tlf. 2288 4496

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse udvalgsformænd… ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 347

Ugens naturbilleder nr. 347

Weekenden bød på flot vejr med rimfrost, sol og blå himmel - godt udgangspunkt for at få nogle gode skud i kassen ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glem tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
Loading...