|

Thomas Grønnemark kommer til Hadsten

Den daglige arbejdsgiver hedder Liverpool Football Club, chefen hedder Jürgen Klopp og folkene der arbejdes på, hedder Mohammed Salah, Virgil Van Dijk og andre store stjernespillere, der til daglig tjener millioner af kroner.

For 10 år siden havde det været en utopisk drøm, at Thomas Grønnemarks arbejde skulle involvere en stjerneparade af store navne.
Thomas er tidligere spirende atletikudøver, professionel bobslædekører og så har han verdensrekorden for det længste indkast nogensinde, på over 51 meter.

  1. 25/5 kan man opleve Thomas Grønnemark i Hadsten Kultur- & Idrætcenter med foredraget ”Hold motivationen – og nå din drøm!”.
    Et foredrag der vil tage de tilhørende med på rejsen fra DM i atletik, til livet som prof. Bobslædekører, til rejsen mod verdens længste indkast og til mødet med Jürgen Klopp og Liverpool FC.
    Hvordan holder man motivationen oppe, når man møder forhindringer på vejen mod ens drømme.

  

Thomas turnerede i 2018 Danmark rundt med foredraget ”Doven Energi”, hvor han har lavet en bog af samme titel. Her blev det til over 80 foredrag ved siden af hans fuldtidsbeskæftigelse, nemlig at være verdens eneste indkasttræner i fodbold. Hans arbejdsgivere hedder til daglig FC Midtjylland, tyske bundesligaklubber og fra sommeren 2018 blev han headhuntet af Jürgen Klopp til Liverpool FC.

Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold, der forestår foredraget, glæder sig til at byde Thomas velkommen i Hadsten.
”Jeg har tidligere hørt Thomas’ foredrag om ”Doven Energi” og Thomas er simpelthen fremragende til at fortælle og samtidig få sine eksempler overført til noget brugbart.


Thomas er en fantastisk person, som er helt nede på jorden, selvom arbejdsgiveren nu hedder de danske mestre FC Midtjylland og kæmpe klubben i dansk skala Liverpool FC. Hans rejse mod at stå hvor han gør i dag, er fantastisk og så er han utrolig god til at fortælle om den, så de tilhørende kan godt glæde sig til et yderst inspirerende foredrag”, udtaler Simon.

Billetprisen er 100 kr. + gebyr og kan købes via www.ticketcase.dk/site/hadsten-haandbold

 

    

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Musikgudstjeneste i Vissing Kirke

Musikgudstjeneste i Vissing Kirke

Sommerkirke søndag d. 30. juni kl. 19.00 ... læs mere
Glædelig midsommer-jul

Glædelig midsommer-jul

I dag den 24. juni er vi nøjagtig lige langt fra juleaften 2018 og juleaften 2019. Man kan med andre ord ikke komme på længere afstand af julen. Men i Hadsten har julen varet helt frem til ugen før Sankthans ... læs mere
Opfølgning på branden i Hinnerup

Opfølgning på branden i Hinnerup

Opfølgning på branden i Hinnerup, som nu er under efterslukning ... læs mere
Brand på Kløvervej i Hinnerup

Brand på Kløvervej i Hinnerup

østjyllands Opliti oplyser ... læs mere
Stor tilfredshed med kultursatsning

Stor tilfredshed med kultursatsning

Mere end 2300 deltagere gæstede teaterforestillingen ”Spådommen om Høje Stene”. En forestilling, der gav deltagerne en unik oplevelse og samtidig formidlede Favrskovs historie midt i den grønne natur ... læs mere
DØDSFALD

DØDSFALD

Fhv. rektor Jørgen Christiansen ... læs mere
Favrskov Kommune skal have en borgervenlig hjemmeside

Favrskov Kommune skal have en borgervenlig hjemmeside

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
annonce : Sand betyder professionel, grundig og nærværendende

annonce : Sand betyder professionel, grundig og nærværendende

Erik Sand er 45 år gammel, familiemenneske og assurandør for GF forsikring. Han har flere års erfaring med at sælge forsikringer men synes at fundet et godt professionelt og personligt match hos GF forsikring ... læs mere
Tre etaper når Banedanmark  skal modernisere i Hadsten

Tre etaper når Banedanmark skal modernisere i Hadsten

Når Banedanmark holder informationsmøde i Sløjfen i Hadsten mandag 24. juni, så bliver det nok uden de fleste af byens handlende ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 422.

Ugens naturbilleder nr. 422.

Midsommer står for døren og dagens længde er nu 17 timer og 42 minutter. Nyd de lyse timer, allerede fra på søndag er dagens længde aftagene ... læs mere
Loading...