|

Tillykke Hadsten Bio

Svar til formanden for Hadsten Bio Lars Kristensen.

I en artikel 15.februar fortalte jeg om Hadsten Bios historie. Samtidig havdePingvinNyts fotograf besøgt biografen for at få nye aktuelle foto til jubilæet.

Formanden for Hadsten Bio, Lars Kristensen, har i et indlæg 20.februar bragten række uddybende kommentarer om biografens gode økonomi.Han skriver, hanhavde ønsket, jeg havde kontaktet biografen inden jeg skrev om jubilæet.

Det har jeg gjort.

Tidligere på året kontaktede jeg Kirsten Andersen fra bestyrelsen og gjorde hendeopmærksom på jubilæet 1.marts. Jeg gav samtidig forslag til aktiviteter på dagen og spurgte hvordan biografen ville fejre det. Kirsten svarede, at I arbejde på sagen.

Siden har jeg ikke modtaget noget fra biografen, hverken mundtligt eller skriftligt.Jeg synes dagen er så vigtig, at jeg kontaktede lokalredaktør Kian Johansen på Favrskov Lokalavis 7. januar for at gøre ham opmærksom på jubilæet.

Jeg skrev: ”Fredag 1. marts 2019 fylder Hadsten Bio 80 år. Biografen er engod annoncør, så du ønsker måske at give dagen en omtale. Jeg har været i kontakt med Kirsten Andersen, der er aktiv i biografens bestyrelse. Du kan spørge hende, hvordan biografen vil gribe jubilæet an…”

Da jeg i 2009 skrev pjecen ”Biografen med de gode strimler” var økonomien så dårlig, at biografen fik historien uden honorar.

Jeg fik ikke engang to fribilletter.

Som man kan se, har det ikke manglet på interesse fra min side for at omtale dagen positivt. At det ikke skete på en måde, som biografen ønskede, kan jeg kun beklage.

Der står intet i min artikel, som ikke er dækkende.

Artiklen slutter: ”Hvis pengene kan spilles ind, ser fremtiden lys ud for det gamle kulturhus”.

Det glæder mig det sker, men biografens skæbne ligger stadig hos politikerne i Favrskov byråd.

 

Venlig hilsen

Ove Rosenkvist

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Pressemeddelelse fra Sct. Georgs Gildet

Pressemeddelelse fra Sct. Georgs Gildet

Sct. Georgs Gildets loppemarked:fik på pænt overskud  – trods megen regn ... læs mere
Turen går til ”Tårnet i Skoven”

Turen går til ”Tårnet i Skoven”

af Herluf Nydam Jensen, Hadsten ... læs mere
Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Nyt træningsmiljø åbner i Hadsten

Nyt træningsmiljø åbner i Hadsten

Pr. 1. september 2019 åbner CrossBox i Hadsten, op for et nyt træningsmiljø. I CrossBox finder man ikke de samme maskiner og fitness udstyr, som i et traditionelt fitnesscenter ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
SJOV PÅ MARKEDET GENNEM TIDEN...

SJOV PÅ MARKEDET GENNEM TIDEN…

Lige siden starten i 1978 har Lilleåmarkedet stået for det folkelige, det festlige og det fornøjelige. Der skal være sjov i gaden og godt humør ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Lilleåmarked 2019

Lilleåmarked 2019

Weekenden begyndte med en kraftig regnbyge ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
Loading...