|

To nye medarbejdere hos Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Erhvervsråd har fastansat to nye konsulenter til servicering af det lokale erhvervsliv. Steffen Larsen og Rasmus Birkeholm Jensen skal sammen med erhvervschef Dan Skovgaard fremover løse opgaverne med iværksættervejledning, vejledning af etablerede virksomheder, drift af netværk, medlemsarrangementer og projektsatsninger.

Rasmus Birkeholm Jensen, Steffen Larsen og Dan Skovgaard 

Steffen Larsen har en bred erfaring med vejledning af virksomheder og iværksættere, sparring omkring forretningsudvikling og netværk til andre virksomheder. Steffen har gode kontakter til Væksthus Midtjylland, uddannelsesinstitutioner m.v., og Steffen har desuden erfaring i at sætte arrangementer op og at drive netværk.

Steffen er uddannet ved Handelshøjskolen i Århus og Århus Universitet, og har en lang baggrund med over 20 år som konsulent i andre erhvervsråd. Steffen er 54 år og gift med Vicki.

Rasmus er uddannet Cand. Merc. i strategi og organisation fra Aalborg Universitet, og har efter endt uddannelse dels været selvstændig, dels arbejdet i erhvervsfremmesystemet.

Rasmus´ to år som selvstændig gav ham mange uvurderlige erfaringer, som jeg er taget med ind i jobbet som vejleder i erhvervsfremmesystemet. Han har derfor en forståelse for de bekymringer og overvejelser man har som selvstændig og iværksætter. Rasmus er 29 år og gift med Mette.

De to nye konsulenter fastslår begge, at det er fantastisk at arbejde i erhvervsfremmesystemet, for det er virkeligt givende at være med til at udvikle erhvervslivet og sikre de bedst mulige forhold for virksomhederne. Derudover sætter de virkelig stor pris på, at være med til at udvikle og virkeliggøre folks ideer.

Samtidigt med ansættelsen af de to nye konsulenter tager erhvervsrådet afsked med Jane Yding Brunbech, der fremover skal undervise i Gynmasiesektoren. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Jane for den store indsats hun har ydet gennem det sidste år ikke mindst med at løfte Favrskov Netværket og løbe LAG turismeprojektet “Smag og oplev Favrskov” i gang.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Venstres næste træk: Skoleskak

Venstres næste træk: Skoleskak

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
Pressemeddelelse fra Vestjysk Bank

Pressemeddelelse fra Vestjysk Bank

Fornuftigt halvårsregnskab fra Vestjysk Bank trods corona  ... læs mere
Kommentar til Eva Damsgaards læserbrev

Kommentar til Eva Damsgaards læserbrev

Af Grethe Villadsen Byrådsmedlem (A) Formand Social og Sundhedsudvalget ... læs mere
Fra det gamle album, Lyngå Skole anno 1907

Fra det gamle album, Lyngå Skole anno 1907

Et dejligt gammelt billede fra Lyngå dukkede op ved en gennemgang på vores arkiv ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 481.

Ugens naturbilleder nr. 481.

Ekstraudgave i anledning af, at høsten er i hus mange steder ... læs mere
Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

STUDIESTART: For mange unge i Kronjylland rimer forsikring på forvirring. For hvilken forsikring er den rigtige, kan man tegne en fælles forsikring i bofællesskabet, og behøver man overhovedet at tegne én? Ja, lyder svaret fra GF Forsikring ... læs mere
Minimumsnormering på ældreområdet.

Minimumsnormering på ældreområdet.

Af Mercedes Czank, Formand Dansk Folkeparti,  Favrskov ... læs mere
Man binder os på mund og hånd...

Man binder os på mund og hånd…

… men man kan ikke binde ånd! ... læs mere
BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Loading...