|

To nye medarbejdere hos Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Erhvervsråd har fastansat to nye konsulenter til servicering af det lokale erhvervsliv. Steffen Larsen og Rasmus Birkeholm Jensen skal sammen med erhvervschef Dan Skovgaard fremover løse opgaverne med iværksættervejledning, vejledning af etablerede virksomheder, drift af netværk, medlemsarrangementer og projektsatsninger.

Rasmus Birkeholm Jensen, Steffen Larsen og Dan Skovgaard 

Steffen Larsen har en bred erfaring med vejledning af virksomheder og iværksættere, sparring omkring forretningsudvikling og netværk til andre virksomheder. Steffen har gode kontakter til Væksthus Midtjylland, uddannelsesinstitutioner m.v., og Steffen har desuden erfaring i at sætte arrangementer op og at drive netværk.

Steffen er uddannet ved Handelshøjskolen i Århus og Århus Universitet, og har en lang baggrund med over 20 år som konsulent i andre erhvervsråd. Steffen er 54 år og gift med Vicki.

Rasmus er uddannet Cand. Merc. i strategi og organisation fra Aalborg Universitet, og har efter endt uddannelse dels været selvstændig, dels arbejdet i erhvervsfremmesystemet.

Rasmus´ to år som selvstændig gav ham mange uvurderlige erfaringer, som jeg er taget med ind i jobbet som vejleder i erhvervsfremmesystemet. Han har derfor en forståelse for de bekymringer og overvejelser man har som selvstændig og iværksætter. Rasmus er 29 år og gift med Mette.

De to nye konsulenter fastslår begge, at det er fantastisk at arbejde i erhvervsfremmesystemet, for det er virkeligt givende at være med til at udvikle erhvervslivet og sikre de bedst mulige forhold for virksomhederne. Derudover sætter de virkelig stor pris på, at være med til at udvikle og virkeliggøre folks ideer.

Samtidigt med ansættelsen af de to nye konsulenter tager erhvervsrådet afsked med Jane Yding Brunbech, der fremover skal undervise i Gynmasiesektoren. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Jane for den store indsats hun har ydet gennem det sidste år ikke mindst med at løfte Favrskov Netværket og løbe LAG turismeprojektet “Smag og oplev Favrskov” i gang.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Skal du til fodbold i Århus ? - Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Skal du til fodbold i Århus ? – Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Østjyllands Politi opretter fem nye midlertidige hot spots for at modvirke større sammenstimlen i byen i forbindelse med superligakamp på søndag ... læs mere
Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Geia Food A/S tilbagekalder pitabrød grundet risiko for mug. Risiko for mug gør produktet uegnet til menneskeføde ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens cocktail består af motiver fra Julsø i Ry, gråænder, dådyr og sommerfugle, krydret med lidt blomster ... læs mere
Efterlyst for knivstikkeri

Efterlyst for knivstikkeri

Midt og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til af finde en mistænkt. Den 20-årige mand mistænkes for at være gerningsmand til grov vold ... læs mere
Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vis flaget for alle ramt af kræft

Vis flaget for alle ramt af kræft

Det er sommer, det er sol, og det er måske ferie for dig? ... læs mere
Fremlysning af Siberian Husky

Fremlysning af Siberian Husky

Østjyllands Politi søger ejeren af en hund ... læs mere
Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Aflyser og udskyder busture og andre aktiviteter ... læs mere
Loading...