|

– Træningsbanen giver mig lyst til at lege igen

Marianne Kirkegaard (i lilla bluse) holder af at træne på Naturtræning Favrskov i Hinnerup.

Marianne Kirkegaard (i lilla bluse) holder af at træne på Naturtræning Favrskov i Hinnerup.

Den nye træningsbane – Naturtræning Favrskov – bringer legelysten frem hos store og små.
En gruppe på 15-20 kvinder fra Hinnerup har igennem flere måneder trænet på banen Naturtræning Favrskov, der ligger ved Naturværket på Teglværksvej i Hinnerup. Marianne Kirkegaard står bag gruppen, der mødes for at træne udendørs en gang om ugen.
– Naturtræning Favrskov er helt klart en af vores favorit-træningssteder – faktisk er der altid smil på læben, når vi træner her, siger Marianne Kirkegaard, der er uddannet fysioterapeut og tidligere har undervist på hold i forskellige motionscentre.
Hun tog sidste år initiativ til den udendørs træning i skove og på legepladser, fordi hun selv var blevet træt af at løbe. Andre kvinder fulgte med, og nu er de en fast gruppe, der mødes ugentligt forskellige steder i Hinnerup.
– Jeg er glad for, at vi har fået en udendørs træningsbane i Hinnerup, for her er ingen sure tæer i omklædningsrummet eller dårlig ventilation i hallen – bare himmel og naturlyde, siger Marianne Kirkegaard og fortsætter:
– Vi kan godt lide Naturtræning Favrskov, fordi der er mulighed for at lave øvelser, hvor man løfter sin egen kropsvægt, og det ligger ikke 100 procent fast, hvilken øvelse man skal lave hvor, så vi kan variere træningen. Og så får banen mit indre legebarn frem. Banen er jo for alle, så det også helt tilladt at lege her som voksen, slutter Marianne.
Fakta om Naturtræning Favrskov
Naturtræning Favrskov er en træningsbane, der ligger ved Naturværket på Teglværksvej 3 i Hinnerup. Banen består af en række redskaber, der kan bruges til leg og motion og er til fri afbenyttelse for alle. Banen indvies officielt onsdag 23. maj 2018 kl. 11.00.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ingen blev krænket!

Ingen blev krænket!

Der deltog over 100 i søndagens sang fra den blå ... læs mere
De levende billeder

De levende billeder

Den 1. marts bliver Hadsten Bio 80 år. Rejsebiografen i Østergades Hotel blev nu afløst af en rigtig biograf ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
Glimt fra indefodboldstævnet Dansk Revisions Cup

Glimt fra indefodboldstævnet Dansk Revisions Cup

Fodboldformand Gert Jensen har sent Pingvinnyt følgende ord og billeder fra stævnet ... læs mere
Indbrud i Hammel

Indbrud i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Spritkørsel på Motorvejen ved Hinnerup

Spritkørsel på Motorvejen ved Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Møder i Netværksgruppen

Møder i Netværksgruppen

Borgere med senfølger efter kræftbehandling kan nu sætte x i kalenderen for nedenstående datoer, hvor vi mødes kl. 18.30-20.30 i Mødelokale Udsigten (1. sal) på Hinneruplund, Herrredsvej 16, Hinnerup ... læs mere
Forskere kaster lys på Favrskov

Forskere kaster lys på Favrskov

Tre forskere fra Aalborg Universitet spiller en aktiv rolle i projektet ”Trivsel i hverdagslivet”, hvor de observerer og spotter udviklingspotentialer ... læs mere
Forår og lærkesang

Forår og lærkesang

af Eigil Jacobsen På denne usædvanligt milde februarsøndag fandt jeg atter min cykel frem fra vinterhiet. Det var morgen og solen var lige ved at stå op. Herligt at komme ud og mærke luften og trampe af sted på min ... læs mere
HSK - Dansk Revision Cup 2019 i weekenden

HSK – Dansk Revision Cup 2019 i weekenden

af Gert Jensen, fodboldformand i HSK ... læs mere
Loading...