|

Tre mænd tiltalt for grove voldtægter og røverier

Østjyllands Politi oplyser

Foto: Østjyllands Politi 

Retssagen mod tre mænd, der er tiltalt for særdeles grove røverier og voldtægter begået mod prostituerede kvinder i Østjylland og på Sjælland er nu begyndt.

 

To af mændene, der begge er 23 år, er bl.a. tiltalt for i juni sidste år at have tvunget sig adgang til en lejlighed i Aarhus C, hvor to kvindelige prostituerede arbejdede. Kvinderne blev ifølge tiltalen slået gentagne gange, fik sprøjtet peberspray i ansigtet og blev spærret inde på badeværelset, mens mændene gennemrodede stedet for at finde værdier. 

Inden mændene tog derfra med kontanter og smykker voldtog de ifølge anklageskriftet den ene kvinde, og udsatte den anden for anden form for seksuelt overgreb.   

Dagen efter begik den 23-årige ifølge anklageskriftet i Frederiksberg et nyt røveri mod to prostituerede – denne gang på Frederiksberg sammen med en 18-årig mand. Her blev kvinderne slået og truet med kniv, hvorefter den ene blev voldtaget, mens den 18-årige førte en kniv hen over hendes ansigt og arme. 

 

Meget grove forhold

Den ene 23-årige er desuden tiltalt for et groft røveri begået i maj mod et bordel i Favrskov, hvor han truede en kvinde med kniv og bandt hende på hænder og mund med tape, inden han stak af med kontanter og smykker.  

To af mændene blev den 25. juni anholdt, da de ifølge anklageskriftet var i færd med at bryde ind på et bordel i København. 

”Det er nogle meget voldsomme forhold, som mændene er tiltalt for, og der er langt imellem, vi ser så grov en sag, ” siger specialanklager hos Østjyllands Politi, Birgitte Ernst. 

Første retsdag mod mændene begyndte fredag, og der er afsat i alt 15 retsdage i sagen. Mændene er udenlandske statsborgere og risikerer derfor udvisning, hvis de bliver dømt. 

 

Pressekontakt

Specialanklager Birgitte Ernst, tlf. 2977 9330

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Minimumsnormering på ældreområdet.

Minimumsnormering på ældreområdet.

Af Mercedes Czank, Formand Dansk Folkeparti,  Favrskov ... læs mere
Man binder os på mund og hånd...

Man binder os på mund og hånd…

… men man kan ikke binde ånd! ... læs mere
BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Loading...