|

Udvidelse af Voldumcentret

I den socialdemokratiske byrådsgruppe er vi stolte over vores plejecenter i Voldum og de særlige kvaliteter, som det indeholder. I denne uge kommer ældreministeren på besøg, og hun vil opleve et hyggeligt plejecenter med egen produktion af mad, husdyr, frugtlunde, ny pavillion og meget andet.

Voldumcentret

 

Vi er derfor overraskede og ærgerlige over, at en gruppe arbejder med planer om at etablere et friplejehjem i Voldum. Vi frygter, at dette kan medføre lukning af det kommunale plejecenter, som vi som politikere ønsker at bevare. Efter vores mening har vi et unikt plejecenter med en god atmosfære og med en fantastisk beliggenhed i Voldum. Det er bygget sammen med aktivitetscentret, som giver liv med mange aktiviteter for alle aldersgrupper.

Der er nu 10 boliger på plejecenteret, men der er mulighed for udvidelse med yderligere 10 boliger ifølge lokalplanen for området. Vi ved, at der bliver behov for flere plejehjemspladser i den østlige del af Favrskov fremover, så derfor vil den socialdemokratiske gruppe i forbindelse med de kommende budgetforhandlinger foreslå, at der laves de nødvendige undersøgelser og en realistisk tidsplan for en mulig udvidelse af Voldumcentret.

Vi vil desuden gerne give plejecentret så store frihedsgrader som muligt, så nye ideer fra beboere, pårørende og personale let kan blive til virkelighed.

Vi har altså ingen planer om nedlæggelse af plejecentret i Voldum, men ser tværtimod gerne en udvidelse snarest muligt. Vi håber, at alle gode kræfter i Voldum vil støtte op om dette initiativ, så vi sammen kan skabe endnu bedre rammer for plejecentret.

  

Grethe Villadsen   og    Erling Kvist Andersen

Byrådsmedlemmer og medlemmer af Social- og sundhedsudvalget.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse udvalgsformænd… ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 347

Ugens naturbilleder nr. 347

Weekenden bød på flot vejr med rimfrost, sol og blå himmel - godt udgangspunkt for at få nogle gode skud i kassen ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Loading...