|

Ung skytte nomineret til Årets Ildsjæl

I forbindelse med DGI Østjyllands årsmøde d. 21. marts blev 14 årige Mark Frøsig fra skytteklubben VBF Skyttelaug Hinnerup nomineret til Årets Ildsjæl.

Billede:
14 årige Mark Frøsig har ydet en ekstraordinær indsats til gavn for foreningslivet i skytteklubben, hvilket var årsagen til nomineringen til Årets Ildsjæl.

 

DGI har i år valgt at sætte ekstra fokus på frivillighed i det østjyske foreningsliv, da Aarhus i 2018 er udnævnt til Europæisk Frivillighovedstad – ingen frivillige, intet foreningsliv.
Nomineringen af Mark Frøsig er ikke tilfældigt. Han har vist stor engagement i sin skytteklub og har blandt andet selv udviklet træningspas for nye og erfarne skytter med henblik på at gøre træningen mere struktureret og målrettet. Derudover har han ved hjælp af fondsansøgninger anskaffet nyt Scatt anlæg med skydesimulator og aftrækssensor, som giver helt nye muligheder for at opbygge træningen og gå i dialog med skytterne, så de fastholdes og kan forbedre deres fokus og koncentration. Han har efterfølgende fået integreret systemet i foreningen.

”Vi sætter stor pris på Marks indsats og hjælp i klubben” fortæller formand Kim Bo Nielsen, der især fremhæver Marks positive indstilling og parathed til at dele ud af sin vide. ”Han inspirerer, støtter og træner de unge med mange positive resultater”. Dette betyder også, at det ikke er hver gang Mark selv får trænet, da der er bud efter den unge træner, men det tages med højt humør. ”Jeg synes, det er sjovt at træne andre, og det er ekstra sjovt, når skytten, som jeg lige har hjulpet og trænet, laver personlig rekord” fortæller en glad Mark Frøsig, som er stolt over nomineringen til Årets Ildsjæl.
Udover en flot træningsindsats har Mark Frøsig også opsat og afviklet program til skydehyggeaftner for de unge skytter i klubben, som er aftner fulde af sjove, lærerige og anderledes øvelser med hygge, spisning og fokus på sammenhold.
Med sine 14 år er Mark Frøsig den yngste, som nogensinde har været nomineret til Årets Ildsjæl hos DGI Østjylland. Der var i alt 12 medlemmer fra østjyske foreninger, som var nomineret til Årets Ildsjæl, og det blev Anne Eggebrecht fra Skateboardskolen Aarhus + Skateducate, som løb med titlen.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Påskepynt
26. mar. 2018

Påskepynt

Troldeskattejagt
26. mar. 2018

Troldeskattejagt

Loading...

Om Ågade i Hadsten

Om Ågade i Hadsten

af Herluf Nydam Jensen ... læs mere
Vinsmagninger hos WINEBOUTIQUE

Vinsmagninger hos WINEBOUTIQUE

Vinhandler Flemming Nielsen fortæller om sine kommende vinsmagninger ... læs mere
RETTELSE

RETTELSE

Nyt om Rysse Mikkelsens amerikanerbil ... læs mere
Sådan sikrer du dig mod påsketyven

Sådan sikrer du dig mod påsketyven

Østjylland Politi oplyser ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Svend Erik lever et godt liv på trods af følgerne af prostatakræft ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Nye tal: Forældre har stor tillid til HPV-vaccinen ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

DR - ”Djøfokratiets” højborg ... læs mere
FORARGELSEN

FORARGELSEN

Ole Juul fortæller om "Langlørdag" og ønsker glædelig Påske - her på PingvinNyt ... læs mere
260 kom til årsmøde i Ældre Sagen i Hinnerup

260 kom til årsmøde i Ældre Sagen i Hinnerup

Ældre Sagen i Hinnerup oplevede en stigning i deltagelse i årsmødet på 28 %, og det er samtidig en fordobling på 3 år. Lokalafdelingen har pr. 8. marts 1.920 medlemmer, og det er en fremgang på 101 medlemmer på et ... læs mere
Loading...