|

Ungdoms initiativ belønnes

*Flot donation fra Team Rotary Favrskov

14 årige juniorskytte, Mark Frøsig, lærte at bruge skydesimulator på juniorskyttekursus i sommerferien. Her ses han i fri skydestilling.

 

Ungdoms initiativ belønnes

Der var fest og helt store smil hos skytteklubben VBF Hinnerup, da præsidenten for Team Rotary Favrskov i Hinnerup, Lars Stenbroen , overrakte en donation på 20.000 kr. til skydesimulator med aftrækssensor og computer. 14 årige juniorskytte, Mark Frøsig, stod bag initiativet til ansøgningen, da han i sommer på et 5 dages intensiv juniorskyttekursus prøvede udstyret. Han fandt hurtigt ud af, hvor effektivt og lærerigt systemet er.

Det er et elektronisk system, hvor man på en computeren med høj præcision kan se, hvordan sigtet bevæger sig før, under og efter man har skudt, alle bevægelser af våbnet registreres. Simulatoren viser de fejl, man laver gennem optagelser af geværets bevægelser og statistisk data. Med aftrækssensoren kan man ydermere aflæse, hvor hårdt man er oppe på aftrækket, og derved se, om aftrækket opbygges som ønsket.

”Den flotte donation er til glæde for alle i klubben og giver, med den donerede laptop, mulighed for at flytte teori og analyse uden for banen, således at flere får glæde af simulatoren. VBF Hinnerup har en del børn med særlige behov, her forventer vi at simulatoren hjælper i dialogen og støtter deres fokus og koncentration.” udtaler trænere og bestyrelse samstemmigt.

”Det er en fornøjelse når de unge tager initiativ og det lykkedes som her.” udtaler en stolt formand Kim Bo Nielsen. ”Systemet giver helt nye muligheder for at opbygge træningen og gå i dialog med de unge, så vi kan fastholde dem og hjælpe deres fokus og koncentration. Andre klubber har gode erfaringer med systemet, så vi glæder os til at bruge den flotte donation fra Team Rotary Favrskov.”

Præsidenten fra Team Rotary Favrskov i Hinnerup, Lars Stenbroen, overrækker donation af skydesimulator, aftrækssensor og computer til initiativtager juniorskytte Mark Frøsig, VBF Hinnerup.

 

 

 Her ses, Mark Frøsig, i junior skydestilling. Den nye skydesimulator og aftrækssensor vil gavne alle klubbens medlemmer både børn, unge og voksne.

Tak


Henrik H.S. Frøsig
Drejøvej 42
8370 Hadsten

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 435.

Ugens naturbilleder nr. 435.

Septemberstemning i Lilleåparken. Septembermotiver fra skoven. Septemberstemning ved sø og eng ... læs mere
MISSE MØLLER; FØDT BLICHFELDT

MISSE MØLLER; FØDT BLICHFELDT

Flot, gammelt postkort med motiv af Søndergade 44. Det var imidlertid bagsiden, der var mest interessant. Tryk ind og se mere ... læs mere
Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Placido Domingo er en af den internationale operaverdens allerstørste stjerner nogensinde, og for én ganske særlig aften vender han tilbage til det betagende amfitetater, Arena Di Verona, 50 år efter sin debut. ‌ ... læs mere
Klubmesterskab i petanque

Klubmesterskab i petanque

Der var 20 deltagere, da Hadsten Idrætsforenings Petanqueklub tirsdag 17. september afholdt sit årlige klubmesterskab. Afbrudt af heftige regnbyger gennemførte de fire kampe. Sponsorer var HTC-Biler og Tandlægeklinikken Ågade ... læs mere
Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Jensen, Eriksen og Madsen var for en stund byttet ud med Chen, Zhang og Yu, ... læs mere
Indbrud i Søften

Indbrud i Søften

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene ... læs mere
Loading...