|

Ungdoms initiativ belønnes

*Flot donation fra Team Rotary Favrskov

14 årige juniorskytte, Mark Frøsig, lærte at bruge skydesimulator på juniorskyttekursus i sommerferien. Her ses han i fri skydestilling.

 

Ungdoms initiativ belønnes

Der var fest og helt store smil hos skytteklubben VBF Hinnerup, da præsidenten for Team Rotary Favrskov i Hinnerup, Lars Stenbroen , overrakte en donation på 20.000 kr. til skydesimulator med aftrækssensor og computer. 14 årige juniorskytte, Mark Frøsig, stod bag initiativet til ansøgningen, da han i sommer på et 5 dages intensiv juniorskyttekursus prøvede udstyret. Han fandt hurtigt ud af, hvor effektivt og lærerigt systemet er.

Det er et elektronisk system, hvor man på en computeren med høj præcision kan se, hvordan sigtet bevæger sig før, under og efter man har skudt, alle bevægelser af våbnet registreres. Simulatoren viser de fejl, man laver gennem optagelser af geværets bevægelser og statistisk data. Med aftrækssensoren kan man ydermere aflæse, hvor hårdt man er oppe på aftrækket, og derved se, om aftrækket opbygges som ønsket.

”Den flotte donation er til glæde for alle i klubben og giver, med den donerede laptop, mulighed for at flytte teori og analyse uden for banen, således at flere får glæde af simulatoren. VBF Hinnerup har en del børn med særlige behov, her forventer vi at simulatoren hjælper i dialogen og støtter deres fokus og koncentration.” udtaler trænere og bestyrelse samstemmigt.

”Det er en fornøjelse når de unge tager initiativ og det lykkedes som her.” udtaler en stolt formand Kim Bo Nielsen. ”Systemet giver helt nye muligheder for at opbygge træningen og gå i dialog med de unge, så vi kan fastholde dem og hjælpe deres fokus og koncentration. Andre klubber har gode erfaringer med systemet, så vi glæder os til at bruge den flotte donation fra Team Rotary Favrskov.”

Præsidenten fra Team Rotary Favrskov i Hinnerup, Lars Stenbroen, overrækker donation af skydesimulator, aftrækssensor og computer til initiativtager juniorskytte Mark Frøsig, VBF Hinnerup.

 

 

 Her ses, Mark Frøsig, i junior skydestilling. Den nye skydesimulator og aftrækssensor vil gavne alle klubbens medlemmer både børn, unge og voksne.

Tak


Henrik H.S. Frøsig
Drejøvej 42
8370 Hadsten

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 347

Ugens naturbilleder nr. 347

Weekenden bød på flot vejr med rimfrost, sol og blå himmel - godt udgangspunkt for at få nogle gode skud i kassen ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Loading...