|

Uskøn kamp endte med nederlag i Vendsyssel

Resultat: 25-19 (12-10)

Lørdag eftermiddag tog Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer til Vendsyssel, for blandt andet at stå overfor deres tidligere træner Kent Ballegaard, der nu er træner for Vendsyssel.

Det blev dog aldrig den kamp pigerne havde ønsket sig. Alt for mange tekniske fejl, specielt i starten tvang cheftræner Jeppe Vestergaard til at tage timeout ved stillingen 5-1 til Vendsyssel.
Vendsyssel var i teten de første 22 minutter, men herfra fik Hadsten styr på forsvaret i resten af halvlegen og gik fra 12-6 til 12-10 ved pausen og det virkede til man havde momentum med ud til 2. halvleg.

2. halvleg starter også med en kontrachance til Hadsten, som desværre bliver brændt. I stedet løber Vendsyssel op og scorer til 13-10, men man oveni modtager en lidt tynd 2 min’s udvisning og så skulle man ud og jagte igen.
Hadsten er tæt på at komme op på lige, da man ved 16-15 har straffekast, som den ellers senere topscorer for Hadsten, Sofie Hakala brænder Vendsyssels næste angreb og de scorer til 17-15 og Ida Jespersen modtager en meget tynd udvisning og herefter kommer man bagud 19-15 og så var kampen reelt afgjort.

Til sidste satser man og nederlaget blev et par mål større end måske nødvendigt.

Efter kampen var det en skuffet Jeppe Vestergaard.
”Alt for mange tekniske fejl igennem hele kampen, ikke et godt nok forsvar i store perioder og når det sker, skal de bærende kræfter steppe op, og de rammer slet ikke dagen. Så det endte med et nederlag, hvor jeg føler vi reelt ikke skulle have været meget bedre end vi var, for at have fået point med hjem”, udtaler Jeppe.

Næste kamp for Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer er d. 23/2 i vestjyskBANK Arena i Hadsten, når Sønderjyske kommer på besøg. Sønderjyske ligger nummer 2 i rækken og har netop slået det suveræne tophold HH Elite, som ellers var ubesejret i sæsonen indtil da.

    

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

Forleden oplevede jeg i Favrskov Revyen et Leonard Cohen-inspireret nummer. Det fik mig til at genlæse denne fremragende klumme af Ole Juul. Uanset hvor sort det ser ud, må man tro på fremtiden. På at lyset slipper ind ... læs mere
Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Set i lyset af den beskidte møgsag i Region Syd, hvor Falck blev taget med bukserne nede, er det ubegribeligt, at de vil behandle trofaste kunder som jaget vildt for aggressive telefonsælgere ... læs mere
Afrimning af køleskab gik galt

Afrimning af køleskab gik galt

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
9.april 1940 og 9. april 1945

9.april 1940 og 9. april 1945

Af Herluf Nydam , Lokalarkivet ... læs mere
Barndommen har en værdi i sig selv

Barndommen har en værdi i sig selv

Af byrådsmedlem Birgit Liin (V), medlem af Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Gasolin Auktion på Værket i Randers

Gasolin Auktion på Værket i Randers

PingvinNyts fotograf Rudi Daugsch besøgte auktionen og fortæller derfra ... læs mere
Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?   

Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?  

Der stor forskel på hvor tit danskere vasker deres vinduer ... læs mere
Revyen favnede langt bredere i år

Revyen favnede langt bredere i år

Anmeldelse af Fvh. redaktør Sven Erik Ginge ... læs mere
Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Flere af Favrskovs virksomheder inviterer indenfor i Klimaugerne 2019. Se her hvor og hvornår ... læs mere
Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Søgningen til erhvervsuddannelserne har i Favrskov taget et flot hop til knap 23 procent. Favrskov er dermed tæt på at opfylde 2020-målet om, at hver fjerde elev skal vælge en erhvervsuddannelse ... læs mere
Loading...