|

Venstre har valgt sin formandskandidat i Region Midtjylland

Venstres medlemmer i Region Midtjylland har tirsdag aften ved et virtuelt opstillingsmøde officielt valgt Anders G. Christensen som partiets spidskandidat til næste års regionsrådsvalg. Det mangeårige byrådsmedlem i Favrskov Kommune, hvor han også har været borgmester, blev valgt uden modkandidat. 

Anders G. Christensen -V

“Jeg er stolt og glad over den tillid, Venstres medlemmer har vist mig. Jeg ved det forpligter. Der er udfordringer nok at tage fat på i arbejdet med at sikre en bedre sammenhæng i behandlingen mellem praktiserende læger, hospitaler og kommuner. Og jeg glæder mig til at komme rundt i hele regionen for at høre, hvad der optager borgerne”, siger Anders G. Christensen. 

I det kommende år frem til valget i november 2021 ser han frem til at sparre med Venstres nuværende gruppeformand Carsten Kissmeyer og partiets øvrige regionsrådsmedlemmer om udviklingen af sundhedsvæsenet i Region Midtjylland.

Ifølge Carsten Kissmeyer har Venstre fundet en særdeles kompetent og politisk erfaren afløser for ham selv som spidskandidat til regionsrådsvalget:
 
”Jeg har kendt Anders G. Christensen gennem mange år, idet vi har haft betydelige samarbejdsflader både i hans tid som borgmester og efterfølgende som formand for kommunernes samarbejde i Region Midtjylland. Anders har en solid evne til at gennemskue sagernes substans og de politiske udfordringer i dem”, siger Carsten Kissmeyer.
 
Han peger på, at Anders G. Christensen også er et velkendt ansigt i Venstres partiorganisation, hvor han blandt andet i de seneste år har haft sæde i Venstres hovedbestyrelse: 

”Anders er kendt som en solid, liberal politisk fighter”.

Formanden for Venstre i Region Midtjylland, Jens Nicolai Vejlgaard, ser frem til at føre valgkampagne for den nye kandidat til formandsposten i regionsrådet:

”Vi er utrolig tryg ved Anders G. Christensen som vores spidskandidat, og det er dejligt, at vi har fået anføreren for Venstres hold på plads. Nu glæder vi os til at få fundet det øvrige kandidathold af stærke kandidater fra hele regionen. Det er vores erklærede mål, at vi skal sikre et blåt Region Midtjylland efter valget i november 2021”, siger Jens Nicolai Vejlgaard.

Anders G. Christensen

 

Anders G. Christensen afløser Carsten Kissmeyer som Venstres bud på en ny formand for Region Midtjylland.

Yderligere oplysninger:

Anders G. Christensen, tlf. 2022 9806

Carsten Kissmeyer, tlf. 3076 4866

Jens Nicolai Vejlgaard, tlf. 20211025

Udsendt på vegne af Venstre i Region Midtjylland

 

Med venlig hilsen

Erik Poulsen

Journalist og kommunikationsrådgiver | Ansatz Kommunikationsbureau | www.an

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Gæring i juice

Gæring i juice

Coop Danmark A/S tilbagekalder økologisk appelsin/hindbær juice. Juicen oppustes pga. gærudvikling, og er ikke egnet til konsum ... læs mere
Politiet på spirituskontrol

Politiet på spirituskontrol

Rigspolitiet oplyser ... læs mere
”...rør blot ikke ved mit gode sul”

”…rør blot ikke ved mit gode sul”

Finansministeren har jogget i spinaten… ... læs mere
Giv et smil, der gør en forskel

Giv et smil, der gør en forskel

Nu kan du give dig selv eller dem, du har kær, et smil på læben hver dag! ... læs mere
Djurslands Bank i Hinnerup udvider

Djurslands Bank i Hinnerup udvider

Pressemeddelelse 5. november 2020 ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 493.

Ugens naturbilleder nr. 493.

Kom med til fest - naturens store farvefest er hverken udskudt eller aflyst ... læs mere
CORONA VENLIGE VINSMAGNINGER

CORONA VENLIGE VINSMAGNINGER

Rigtige mange arrangementer er de seneste måneder blevet aflyst og det er nok desværre den fremtid vi ser ind i de næste måneder- og dog ikke hos Wineboutique i Hadsten ... læs mere
Forsøg på ulovlig lukning af skov

Forsøg på ulovlig lukning af skov

Selvom det er jagtsæson, så skal jægerne afholde sig fra at jage på offentlige veje ... læs mere
Tandpleje for socialt udsatte

Tandpleje for socialt udsatte

Lighed i sundhed er utrolig vigtigt, og det er endelig lykkedes, at få et tilbud om gratis tandpleje for udsatte borgere på dagsordenen. Det er en god start, som iøvrigt kan give besparelser andre steder i sundhedsvæsenet ... læs mere
Loading...