|

Venstre i Favrskov fejrer nytår med Støjberg

Den nye ledelse i Venstre bakker op om aktiviteterne i Favrskov.

I 2017 var Inger Støjberg også i Favrskov. Det var i forbindelse med kommunalvalget, og dengang tog hun en vagt i Venstres valgpølsevogn. Nu vender hun tilbage i lidt andre kulinariske omgivelser, når Venstre i Favrskov holder nytårskur på Nilles Kro.

 

 

I oktober var Jakob Ellemann-Jensen kort tid efter sin tiltræden som formand for Venstre til valgflæsk i Venstre i Favrskov, og 9. januar er det så partiets nye næstformand, Inger Støjberg, der kommer for at nyde godt mad og godt Venstreselskab hos partifællerne i Favrskov Kommune.

– Vi har tradition for en festlig nytårskur i starten af januar, hvor vi hygger os med gode taler og god mad. Vi er selvfølgelig stolte af, at Inger Støjberg har sagt ja til at komme til vores nytårskur i år, siger formanden for Venstre i Favrskov, Michael Jensen.

Nytårskuren finder sted på Nilles Kro, hvor de lokale Venstremedlemmer lægger bund med en rosastegt oksefilet og en lækker dessert, inden man runder menuen af med tre taler.

Ud over aftenens hovedtaler, Inger Støjberg, vil også Venstres lokale borgmesterkandidat, Birgit Liin, og Favrskovkredsens folketingskandidat, Anders G. Christensen, giver hver deres bud på aktuel Venstrepolitik og planer for fremtiden, hvor kommunevalget i efteråret 2021 forventes at blive den næste store udfordring.

– Vi ser frem til en hyggelig nytårskur, hvor vi blander de politiske realiteter i et fornøjeligt selskab og sætter kursen for det kommende års arbejde i Venstre i Favrskov, siger Michael Jensen.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Flere varianter af mini Jelly-Cups kaldes tilbage grundet kvælningsfare hos små børn ... læs mere
LÆNGE LEVE BILEN

LÆNGE LEVE BILEN

"Jeg vil bygge en bil, der tiltaler alle. Så stor, at den kan rumme en familie, men ikke større, end den enkelte kan køre den og vedligeholde den". Henry Ford ... læs mere
Loading...