|

VENSTRE SKAL FINDE EN NY SPIDSKANDIDAT

På den netop afholdte generalforsamling hos Venstre i Favrskov oplyste viceborgmester Flemming Nørgaard, at han ikke genopstiller som spidskandidat til det kommende kommunalvalg i 2021.

Flemming Nørgaard

 

Flemming Nørgaard har været Venstres politiske leder i godt fem år, og han forventer at fortsætte som sådan frem til næste valg.

– Beslutningen blev truffet allerede i efteråret, hvor bestyrelsen blev gjort bekendt med min beslutning,  fortæller Flemming Nørgaard og tilføjer:

– Senest er Venstres gruppe også orienteret om min beslutning. Det er en beslutning jeg har måttet tage med blandede følelser, da det både politisk og menneskeligt har været de mest lære- og oplevelsesrige år, jeg nogensinde har oplevet. Det er imidlertid også en opgave, der kræver enorme arbejdsmæssige ressourcer, der i mit tilfælde skal forenes med et spændende fuldtidsarbejde. Hertil kommer mit medlemskab af KL´s Børne- og undervisningsudvalg, så arbejdsugen er godt besat. Derfor må jeg prioritere anderledes, og når udmeldingen kommer allerede nu, så er det naturligvis fordi, at vi skal have fundet den ”rigtige” kandidat, der efter næste valg kan sætte sig i borgmesterstolen.

Flemming Nørgaard har ikke taget endelig stilling til, om han genopstiller det kommunalvalget i 2021. – Der forestår en proces, hvor der skal findes en ny spidskandidat, og herefter skal der lægges en plan for de kommende års arbejde. Heri er der naturligvis behov for en vis kontinuitet, og jeg vil på nuværende tidspunkt ikke afvise, at jeg kan være en del af den proces. Det tager vi til den tid. Indtil videre er der masser at tage fat på, for Venstre skal fortsætte med at få gennemført en masse politiske resultater til gavn for borgerne i Favrskov kommune, fastslår Flemming Nørgaard.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
SOMMERKIRKE

SOMMERKIRKE

Torsdag d. 13. juni kl. 19.30 i Nr. Galten Kirke ... læs mere
Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø bryder lørdag den 22. de sædvanlige rammer og rykker ud på gaden til markedsdag ... læs mere
Det er sommer og tid for Rose` vin

Det er sommer og tid for Rose` vin

Hos Skjold Burne skyder vi rosé-sæsonen i gang med et kanontilbud på vores pivlækre "LAVENDETTE ROSÉ (2018)" fortæller Vinhandler Peter Aschelund fra butikken i Søndergade i Hadsten ... læs mere
Sparekniven truer de ældre

Sparekniven truer de ældre

af Charlotte Green byrådsmedlem og folketingskanda for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
VI MARKERER EN  SKÆBNEDAG  FOR VORES FRIHED

VI MARKERER EN SKÆBNEDAG FOR VORES FRIHED

HJEMMMEVÆRNSESKADRILLE 265, HVIDSTEN, MARKERER 75 ÅRS DAGEN FOR HVIDSTENGRUPPENS HENRETTELSE DEN 29. juni 1944 ... læs mere
En manipulerende kirkeklumme

En manipulerende kirkeklumme

Af Eva Damsgaard Næstformand  i Dansk Folkeparti ... læs mere
Nyt på Lilleåmarked 2019

Nyt på Lilleåmarked 2019

PingvinNyt har talt med formanden for Lilleåmarked Henning Bertelsen fra Lions Clubben ... læs mere
Anholdt for spirituskørsel

Anholdt for spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bus endte i husmur

Bus endte i husmur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vi hjælper hianden

Vi hjælper hianden

Af PET Petersen fra partiet Alternativet ... læs mere
Loading...