|

VESPA-journalen udgår

Jørgen Kjær – Hadsten har skrevet denne “nekrolog” over VESPA-journalen, der er lagt i graven

Tak for denne gang – Vespa-Journalen lagt i graven

Af Jørgen Kjær

Det blad du nu sidder med i hånden, er den sidste Vespa Journal i denne omgang, skrev Søren ”Otto” Ottosen i Vespa-Journalen fra november 2012 på vegne af Vespa Klubberne i Danmark, og han fortsatte henvendt til medlemmerne af de danske Vespa-klubber:

-Som du nok ved, har vi måtte kaste håndklædet i ringen, da der ikke længere er nogen, som har tid eller overskud til hjælpe redaktøren med at skrive indholdet.
-Der bliver simpelthen ikke sendt nok artikler ind, måtte redaktøren Søren ”Otto” Ottosen desværre erkende i en tid hvor de danske klubblade ellers i mange tilfælde bliver flottere og flottere i større format og i fuld farve. Da han skulle skrive denne ”nekrolog” over Vespa-Journalen, ville han alligevel lige researche lidt på, hvad det var for et blad, de lagde i graven. Og han blev faktisk lidt overrasket over, at det første blad udkom allerede i marts 1954. Det blev udgivet af Dansk Vespa Union, der også blev præsenteret som Dansk Vespa Klub, og var samleleddet for de mange lokale Vespa-klubber, der opstod i 1950`ernes succesperiode for Vespa-scooteren.
-Dengang udkom bladet oven i købet hver måned, så jeg fik straks lidt dårlig samvittighed over, at vi i 2012 ikke engang kan overkomme at få bladet til at udkomme hver tredje måned, sukker Søren ”Otto” Ottosen der i dag også er formand for Danmarks ældste Vespa-Klub, Vespa-Klub Aarhus.
-Men når det så er sagt, så er 58 års Vespa historie i Danmark slut med dette blad som samlende organ for Vespa klubberne i Danmark. Jeg vil på vegne af alle Vespa klubberne i Danmark gerne sige tak til alle de mange, mange skribenter, der igennem alle årene har sørget for, at vi har haft mulighed for at dele vores 2-hjulede oplevelser med hinanden, slutter Søren ”Otto” Ottosen, der dog håber at Vespa-journalen igen vil genopstå på et tidspunkt.
Formanden for den aktive Vespa-Klub Silkeborg er også ked af at Vespa-Journalen ikke kan fortsætte. Han skriver i det sidste nummer:
-Det er meget trist at skulle lave det sidste indlæg til bladet, når nu der er kæmpet så meget for at få bladet op at stå igen. Men det er der ikke noget at gøre ved, når der er nogle, som synes, at det er de samme, som laver artikler til bladet. Men alle klubber kan jo ikke have journalister i klubben eller være gode til at formulere sig, så derfor har man jo også glædet sig til, at der er nogle klubber, som bare kan det der, og der er jo også nogle, som får mere ud af en tur end andre. Jeg vil slutte med at sætte spørgsmålstegn ved, om det er en fordel for klubberne, at man ikke har et blad, det er jo trods alt det, som mange af vores medlemmer venter på en gang i kvartalet, for at se hvad der sker andre steder, er der noget man kan deltage i, hvis man har tid.
Team Vespa Øst, der blandt andet dækker hovedstadsområdet er ligesom de øvrige danske Vespa-klubber også ked af at Vespa-Journalen ikke udkommer mere. Formanden Arne Lind fra København udtrykker det således i det sidste nummer:
-Bestyrelsen i Team Vespa Øst finder det meget trist, at vi må opgive den fortsatte udgivelse af Vespa Journalen. For fremtiden vil bestyrelsen opfordre alle medlemmer til at holde sig orienteret om foreningens arrangementer i aktivitetskalenderen på foreningens hjemmeside: www.vespa-klub.dk. Vi vil dog stadig informere om klubbens aktiviteter via e-mails, og i mindre omfang udsende information med ordinær post.
med venlig hilsen
Jørgen Kjær

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Politiet søger rette ejermænd til tyvekoster

Politiet søger rette ejermænd til tyvekoster

Østjyllands Politi søger ejerne af nogle tyvekoster, der er fundet i forbindelse med en ransagning ... læs mere
Ingen krise: Rekordsalg af sommerhuse – og få tilbage på markedet

Ingen krise: Rekordsalg af sommerhuse – og få tilbage på markedet

Der er solgt rigtig mange sommerhuse i de første fire måneder af 2020, og udbuddet er tilmed på et meget lavt niveau. Læs her hvorfor, og hvad det kan betyde for priserne ... læs mere
ÉT SOGN, TRE KIRKER

ÉT SOGN, TRE KIRKER

Formand Hadsten Menighedsråd Annette Obelitz ... læs mere
Butikkerne i Søndergade i Hadsten er ved at gøre klar

Butikkerne i Søndergade i Hadsten er ved at gøre klar

Enkelte har ikke været lukket helt, men nu bli`r der meget mere liv ... læs mere
Støt børn og unge ramt af kræft

Støt børn og unge ramt af kræft

Når du køber Bamselotteriet online, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte – målrettet børn og unge ... læs mere
Hurtig handel foretrækkes

Hurtig handel foretrækkes

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: KRIMISERIER PÅ E-REOLEN ... læs mere
Politisk makværk koster Favrskov dyrt

Politisk makværk koster Favrskov dyrt

Af Mette Nøhr, Bestyrelsesmedlem, Det Konservative Folkeparti i Favrskov, Grønhøjvej 33, 8450 Hammel ... læs mere
Information vedrørende opstart i HSK

Information vedrørende opstart i HSK

af Martin Kryger Ahrentsen ... læs mere
Ekspert: Brug ikke kælderen til børneværelse

Ekspert: Brug ikke kælderen til børneværelse

De fleste kældre egner sig ikke til børneværelser, advarer fagekspert i Videncentret Bolius. Læs, hvorfor du helst ikke skal lave børneværelse i kælderen ... læs mere
Bagspiller fra liga til Hadsten

Bagspiller fra liga til Hadsten

Af Simon Olsen, Pr. og Eventschef Simon Olsen, Hadsten Håndbold ... læs mere
Loading...