|

VESPA-journalen udgår

Jørgen Kjær – Hadsten har skrevet denne “nekrolog” over VESPA-journalen, der er lagt i graven

Tak for denne gang – Vespa-Journalen lagt i graven

Af Jørgen Kjær

Det blad du nu sidder med i hånden, er den sidste Vespa Journal i denne omgang, skrev Søren ”Otto” Ottosen i Vespa-Journalen fra november 2012 på vegne af Vespa Klubberne i Danmark, og han fortsatte henvendt til medlemmerne af de danske Vespa-klubber:

-Som du nok ved, har vi måtte kaste håndklædet i ringen, da der ikke længere er nogen, som har tid eller overskud til hjælpe redaktøren med at skrive indholdet.
-Der bliver simpelthen ikke sendt nok artikler ind, måtte redaktøren Søren ”Otto” Ottosen desværre erkende i en tid hvor de danske klubblade ellers i mange tilfælde bliver flottere og flottere i større format og i fuld farve. Da han skulle skrive denne ”nekrolog” over Vespa-Journalen, ville han alligevel lige researche lidt på, hvad det var for et blad, de lagde i graven. Og han blev faktisk lidt overrasket over, at det første blad udkom allerede i marts 1954. Det blev udgivet af Dansk Vespa Union, der også blev præsenteret som Dansk Vespa Klub, og var samleleddet for de mange lokale Vespa-klubber, der opstod i 1950`ernes succesperiode for Vespa-scooteren.
-Dengang udkom bladet oven i købet hver måned, så jeg fik straks lidt dårlig samvittighed over, at vi i 2012 ikke engang kan overkomme at få bladet til at udkomme hver tredje måned, sukker Søren ”Otto” Ottosen der i dag også er formand for Danmarks ældste Vespa-Klub, Vespa-Klub Aarhus.
-Men når det så er sagt, så er 58 års Vespa historie i Danmark slut med dette blad som samlende organ for Vespa klubberne i Danmark. Jeg vil på vegne af alle Vespa klubberne i Danmark gerne sige tak til alle de mange, mange skribenter, der igennem alle årene har sørget for, at vi har haft mulighed for at dele vores 2-hjulede oplevelser med hinanden, slutter Søren ”Otto” Ottosen, der dog håber at Vespa-journalen igen vil genopstå på et tidspunkt.
Formanden for den aktive Vespa-Klub Silkeborg er også ked af at Vespa-Journalen ikke kan fortsætte. Han skriver i det sidste nummer:
-Det er meget trist at skulle lave det sidste indlæg til bladet, når nu der er kæmpet så meget for at få bladet op at stå igen. Men det er der ikke noget at gøre ved, når der er nogle, som synes, at det er de samme, som laver artikler til bladet. Men alle klubber kan jo ikke have journalister i klubben eller være gode til at formulere sig, så derfor har man jo også glædet sig til, at der er nogle klubber, som bare kan det der, og der er jo også nogle, som får mere ud af en tur end andre. Jeg vil slutte med at sætte spørgsmålstegn ved, om det er en fordel for klubberne, at man ikke har et blad, det er jo trods alt det, som mange af vores medlemmer venter på en gang i kvartalet, for at se hvad der sker andre steder, er der noget man kan deltage i, hvis man har tid.
Team Vespa Øst, der blandt andet dækker hovedstadsområdet er ligesom de øvrige danske Vespa-klubber også ked af at Vespa-Journalen ikke udkommer mere. Formanden Arne Lind fra København udtrykker det således i det sidste nummer:
-Bestyrelsen i Team Vespa Øst finder det meget trist, at vi må opgive den fortsatte udgivelse af Vespa Journalen. For fremtiden vil bestyrelsen opfordre alle medlemmer til at holde sig orienteret om foreningens arrangementer i aktivitetskalenderen på foreningens hjemmeside: www.vespa-klub.dk. Vi vil dog stadig informere om klubbens aktiviteter via e-mails, og i mindre omfang udsende information med ordinær post.
med venlig hilsen
Jørgen Kjær

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplysert ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Kære ‘Sat på spidsen’

Kære ‘Sat på spidsen’

Jeg har noteret mig jeres oprigtige bekymring for, om den nytiltrådte socialistiske regering nu sender Laurbjergs trinbræt i syltekrukken sammen med alle de andre trafikprojekter, som ellers var med i den tidligere regerings store trafikaftale, der blev indgået sammen med ... læs mere
Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Loading...