|

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank.

 

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank.

– Vestjysk Bank er inde i en positiv udvikling og med sikringen af banken som en stærk bank i region Midtjylland, har vi nu endnu mere fokus på at organisere os efter kundernes behov. For at sikre den optimale rådgivning og servicering af kunder med specielle ønsker og behov har vi etableret en Private Banking afdeling med base i Herning og med Henrik Lykke som Private Banking direktør, fortæller adm. bankdirektør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen.

Passioneret sportsmand

Henrik Lykke er uddannet indenfor banksektoren og var direktør i Alm Brand Bank i Esbjerg i perioden 2006-2015, hvor han tiltrådte jobbet som chef for Private Banking i Danske Bank Esbjerg.

– Noget af det der driver mig er at skabe udvikling og vækst, fortæller Henrik Lykke. – Hvis nogen siger, at noget ikke kan lade sig gøre er mit modtræk, at det ikke er bevist, før vi har prøvet. Det er nok kendetegnende for mig, at når jeg går ind i noget, gør jeg det 100 procent.

Det viser sig også på badmintonbanen. Henrik Lykke er en passioneret badmintonspiller og for halvandet år siden vandt han sølv i EM for veteraner. Udover indsatserne som aktiv spiller, er Henrik Lykke tilknyttet idrættens Hus i Brøndby, hvor han hos Badminton Danmark er valgt til formand for eliteudvalget for badmintonspillere over 35 år.

Vestjyske værdier

Henrik Lykke bor i Varde og er gift med Jane. Sammen har de børnene Frederik på 17 år og Mathilde på 14 år.

Med en opvækst i Varde fornægter de vestjyske rødder sig ikke. Henrik Lykke ved, at ingenting kommer af ingenting og kender værdien af et stærkt fællesskab og et godt netværk. – I kraft af mine forrige jobs og mit engagement i foreningslivet, har jeg et fantastisk netværk, som jeg værdsætter højt. Jeg kan lide at møde nye mennesker og konstaterer gang på gang, hvor vigtigt det er og hvor langt vi kan nå, når vi hjælper hinanden, fortæller Henrik Lykke.

Solidt fundament

– Vestjysk Bank er i en spændende udvikling, og jeg og medarbejderne i Private Banking afdelingen glæder os til at komme i gang med arbejdet for alvor. – Vestjysk Bank scorer højt på kundetilfredshedsmålinger og er senest kåret som ”Bedst i test” på bankpriser generelt af Forbrugerrådets medlemsblad ”Tænk”. Det viser, at vi står på et solidt og godt fundament, som vi kan udvikle sammen med eksisterende og nye kunder, udtaler Henrik Lykke.

 

 

For yderligere informationer kontakt
Private Banking direktør Henrik Lykke
Tlf. 27 27 12 21,
Email: hl@vestjyskbank.dk

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 347

Ugens naturbilleder nr. 347

Weekenden bød på flot vejr med rimfrost, sol og blå himmel - godt udgangspunkt for at få nogle gode skud i kassen ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Første udgave af ”Lokalavisen” er knap så lokal ... læs mere
Loading...