|

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat og tager partner med

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet med Hadsten Håndbold for den kommende sæson, og ikke noget med det, tager de samarbejdspartneren Spar Invest med ind i klubben.

Vestjysk Bank har været en stærk partner i over 100 år, fra Hadsten Bank over til Aarhus Lokalbank og nu Vestjysk Bank. Der er altså tale om er partnerskab af stor historik, som nu bliver forlænget.

Det er noget som glæder formand i Hadsten Håndbold, Rene Jensen.
”Det er et langt og trofast partnerskab, som jeg er virkelig oprigtigt glad for nu fortsætter. Nogle gange kan man godt blive for selvsikker på de her historiske partnerskaber og lidt forvente de er med. Her har jeg virkelig, synes jeg selv, arbejdet hårdt for at få sat Vestjysk Bank frem som en af hovedårsagerne til at vi er hvor vi er i dag. For det er sådan det forholder sig, vi kunne ikke skabe det vi har gjort over de seneste år, hvis ikke vi havde en så stærk partner som Vestjysk Bank med på rejsen”, udtaler Rene.

At støtte det lokale foreningsliv er også noget der ligger i tråd med Vestjysk Banks strategi.
”Vi er rigtig glade for det partnerskab vi har med Hadsten Håndbold, vi ser det som et af flagskibene i Hadsten og omegn. Vestjysk Bank vil det frivillige foreningsliv og vi føler her at vi har opnået en aftale hvor vi støtter en stærk forening, samtidig med vi kan bidrage til alle de gode historier som klubben oplever i disse år. Her med tanke på deres store succes med Trille Trolle Håndbold, Five-a-Side Håndbold, en stor medlemsvækst og så har de Danmarks højest rangerede amatørhold i 1. divisionsdamerne. Det er imponerende hvad de udlever i disse år”, udtaler filialdirektør i Hadsten Hans Peder Hansen.

Hadsten Håndbold har siden årsskiftet 2017-2018, fået over 150 nye medlemmer i klubben og bare siden årsskiftet i år, er der kommet næsten 50 nye medlemmer til klubben.
En del af aftalen er også at Vestjysk Bank blive partner på #MereEndHåndbold-konceptet, som Hadsten Håndbold startede op ved årsskiftet. Her sætter man nye initiativer og events op, til gavn for klubben, men i særdeleshed også byen.
Noget som glæder Hans Peder Hansen.
”Vi synes at Hadsten Håndbold har nogle visionære tankegange og så vil de gøre nogle rigtig gode ting for byen, ligesom vi rigtig gerne vil. Derfor matcher vi også rigtig godt i et partnerskab”, udtaler Hans Peder.

Tager samarbejdspartner med ind i klubben
Vestjysk Bank forlænger ikke blot hovedsponsoratet, de har også taget en samarbejdspartner med ind i Hadsten Håndbold, nemlig Spar Invest.
”Vi har været rigtig glade for vores samarbejde over de seneste år med Hadsten Håndbold og har derfor forespurgt vores samarbejdspartner Spar Invest om de ikke også kunne se en god vinkel eller historie i at være med i Hadsten Håndbold.

Her var der nogle rigtig gode drøftelser mellem klubben, Spar Invest og os selv i Vestjysk Bank og så fandt vi ret hurtigt ud af at dette var det rigtige”, udtaler Hans Peder Hansen.

Rene Jensen er rigtig glad for at Vestjysk Bank ikke blot selv forlænger, men faktisk også anbefaler klubben til samarbejdspartnere.
”Det er et kæmpe skulderklap til os som klub, at vores hovedsponsor ikke blot forlænger, men også anbefaler os til andre. Derfor har jeg fra starten også sagt at det handler om partnerskab og ikke bare et sponsorat. Jeg sætter stor pris på at Hans Peder og Claus (Lauenborg, konceptdirektør i Vestjysk Bank), åbnede dialogen med Spar Invest og anbefalede os til dem, det vidner for mig at se, om tilfredshed med vores samarbejde. Samtidig viser det jo også at de gerne vil være med til at videreudvikle klubben og håndbolden i Hadsten/Favrskov endnu mere”, udtaler Rene.

Aftalen betyder at Spar Invest indtræder som ny GuldPartner i Hadsten Håndbold, og vil sammen med Vestjysk Bank være de 2 største partnere i klubben.  

 

For yderligere kommentarer kontakt:
Simon Buus Olsen – 4113 8482
Hans Peder Hansen – 2727 1232

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjtllands Politi oplyser ... læs mere
Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Morten Andresen, der siden 2015 har været ungdomsformand i HSK Fodbold, har valgt at stoppe pr. 30. juni 2019 ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 425.

Ugens naturbilleder nr. 425.

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at sommervejret ikke ligefrem har vist sig fra sin bedste side den seneste uge. Men det skal ikke forhindre os i at nyde naturen ... læs mere
Indbrud på Skyttevænget

Indbrud på Skyttevænget

Østjyallands Politi oplyser ... læs mere
45 nye boliggrunde er klar

45 nye boliggrunde er klar

Favrskov Kommune tilbyder nye grunde ... læs mere
Læserbrev : En meget betænkelig tankegang:

Læserbrev : En meget betænkelig tankegang:

Af Niels Kallehave, Tåsingevej 22 8370 Hadsten Tlf.: 28495571 ... læs mere
Loading...