|

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat og tager partner med

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet med Hadsten Håndbold for den kommende sæson, og ikke noget med det, tager de samarbejdspartneren Spar Invest med ind i klubben.

Vestjysk Bank har været en stærk partner i over 100 år, fra Hadsten Bank over til Aarhus Lokalbank og nu Vestjysk Bank. Der er altså tale om er partnerskab af stor historik, som nu bliver forlænget.

Det er noget som glæder formand i Hadsten Håndbold, Rene Jensen.
”Det er et langt og trofast partnerskab, som jeg er virkelig oprigtigt glad for nu fortsætter. Nogle gange kan man godt blive for selvsikker på de her historiske partnerskaber og lidt forvente de er med. Her har jeg virkelig, synes jeg selv, arbejdet hårdt for at få sat Vestjysk Bank frem som en af hovedårsagerne til at vi er hvor vi er i dag. For det er sådan det forholder sig, vi kunne ikke skabe det vi har gjort over de seneste år, hvis ikke vi havde en så stærk partner som Vestjysk Bank med på rejsen”, udtaler Rene.

At støtte det lokale foreningsliv er også noget der ligger i tråd med Vestjysk Banks strategi.
”Vi er rigtig glade for det partnerskab vi har med Hadsten Håndbold, vi ser det som et af flagskibene i Hadsten og omegn. Vestjysk Bank vil det frivillige foreningsliv og vi føler her at vi har opnået en aftale hvor vi støtter en stærk forening, samtidig med vi kan bidrage til alle de gode historier som klubben oplever i disse år. Her med tanke på deres store succes med Trille Trolle Håndbold, Five-a-Side Håndbold, en stor medlemsvækst og så har de Danmarks højest rangerede amatørhold i 1. divisionsdamerne. Det er imponerende hvad de udlever i disse år”, udtaler filialdirektør i Hadsten Hans Peder Hansen.

Hadsten Håndbold har siden årsskiftet 2017-2018, fået over 150 nye medlemmer i klubben og bare siden årsskiftet i år, er der kommet næsten 50 nye medlemmer til klubben.
En del af aftalen er også at Vestjysk Bank blive partner på #MereEndHåndbold-konceptet, som Hadsten Håndbold startede op ved årsskiftet. Her sætter man nye initiativer og events op, til gavn for klubben, men i særdeleshed også byen.
Noget som glæder Hans Peder Hansen.
”Vi synes at Hadsten Håndbold har nogle visionære tankegange og så vil de gøre nogle rigtig gode ting for byen, ligesom vi rigtig gerne vil. Derfor matcher vi også rigtig godt i et partnerskab”, udtaler Hans Peder.

Tager samarbejdspartner med ind i klubben
Vestjysk Bank forlænger ikke blot hovedsponsoratet, de har også taget en samarbejdspartner med ind i Hadsten Håndbold, nemlig Spar Invest.
”Vi har været rigtig glade for vores samarbejde over de seneste år med Hadsten Håndbold og har derfor forespurgt vores samarbejdspartner Spar Invest om de ikke også kunne se en god vinkel eller historie i at være med i Hadsten Håndbold.

Her var der nogle rigtig gode drøftelser mellem klubben, Spar Invest og os selv i Vestjysk Bank og så fandt vi ret hurtigt ud af at dette var det rigtige”, udtaler Hans Peder Hansen.

Rene Jensen er rigtig glad for at Vestjysk Bank ikke blot selv forlænger, men faktisk også anbefaler klubben til samarbejdspartnere.
”Det er et kæmpe skulderklap til os som klub, at vores hovedsponsor ikke blot forlænger, men også anbefaler os til andre. Derfor har jeg fra starten også sagt at det handler om partnerskab og ikke bare et sponsorat. Jeg sætter stor pris på at Hans Peder og Claus (Lauenborg, konceptdirektør i Vestjysk Bank), åbnede dialogen med Spar Invest og anbefalede os til dem, det vidner for mig at se, om tilfredshed med vores samarbejde. Samtidig viser det jo også at de gerne vil være med til at videreudvikle klubben og håndbolden i Hadsten/Favrskov endnu mere”, udtaler Rene.

Aftalen betyder at Spar Invest indtræder som ny GuldPartner i Hadsten Håndbold, og vil sammen med Vestjysk Bank være de 2 største partnere i klubben.  

 

For yderligere kommentarer kontakt:
Simon Buus Olsen – 4113 8482
Hans Peder Hansen – 2727 1232

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Stortalent skifter ligakontrakt ud med Hadsten Håndbold

Stortalent skifter ligakontrakt ud med Hadsten Håndbold

Den 20-årige højre back Anne Berggren, skifter fra den kommende sæson en ligakontrakt hos DM-favoritterne Team Esbjerg ud med Hadsten Håndbold ... læs mere
DANMARKS BEFRIELSE

DANMARKS BEFRIELSE

For nogle år siden havde Kurt Villy en snak med Hans Gadeberg om dennes oplevelser i befrielsesdagene for nu 74 år siden. Læs den spændende beretning og se et par fine billeder her på PingvinNyt ... læs mere
Vi skal fastholde psykologhjælp til de unge

Vi skal fastholde psykologhjælp til de unge

Af Morten Bang, medlem af Favrskov byråd for Venstre ... læs mere
Sogneudflugt

Sogneudflugt

Vejerslev, Aidt og Thorsø menighedsråd har tilrettelagt en spændende  sognetur til tirsdag den 21. maj ... læs mere
Åbent hus på Radio Favrskov

Åbent hus på Radio Favrskov

Studierne er lavet om ... læs mere
På vegne af Hadsten Vandværk og Neder Hadsten Vandværk fremsendes nedenstående pressemeddelelse

På vegne af Hadsten Vandværk og Neder Hadsten Vandværk fremsendes nedenstående pressemeddelelse

  Fusion mellem de 2 Vandværker i Hadsten                  ... læs mere
Husk at sætte lys i vinduerne

Husk at sætte lys i vinduerne

I anledning af Befrielsesdagen den 4- maj 1945 ... læs mere
Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Cimbern Rally Tyskland 2019 - MinirallySyd mesterskab 2019 - Autoplus Dansk Super Rally 2019 (DM1) ... læs mere
Loading...