|

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat og tager partner med

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet med Hadsten Håndbold for den kommende sæson, og ikke noget med det, tager de samarbejdspartneren Spar Invest med ind i klubben.

Vestjysk Bank har været en stærk partner i over 100 år, fra Hadsten Bank over til Aarhus Lokalbank og nu Vestjysk Bank. Der er altså tale om er partnerskab af stor historik, som nu bliver forlænget.

Det er noget som glæder formand i Hadsten Håndbold, Rene Jensen.
”Det er et langt og trofast partnerskab, som jeg er virkelig oprigtigt glad for nu fortsætter. Nogle gange kan man godt blive for selvsikker på de her historiske partnerskaber og lidt forvente de er med. Her har jeg virkelig, synes jeg selv, arbejdet hårdt for at få sat Vestjysk Bank frem som en af hovedårsagerne til at vi er hvor vi er i dag. For det er sådan det forholder sig, vi kunne ikke skabe det vi har gjort over de seneste år, hvis ikke vi havde en så stærk partner som Vestjysk Bank med på rejsen”, udtaler Rene.

At støtte det lokale foreningsliv er også noget der ligger i tråd med Vestjysk Banks strategi.
”Vi er rigtig glade for det partnerskab vi har med Hadsten Håndbold, vi ser det som et af flagskibene i Hadsten og omegn. Vestjysk Bank vil det frivillige foreningsliv og vi føler her at vi har opnået en aftale hvor vi støtter en stærk forening, samtidig med vi kan bidrage til alle de gode historier som klubben oplever i disse år. Her med tanke på deres store succes med Trille Trolle Håndbold, Five-a-Side Håndbold, en stor medlemsvækst og så har de Danmarks højest rangerede amatørhold i 1. divisionsdamerne. Det er imponerende hvad de udlever i disse år”, udtaler filialdirektør i Hadsten Hans Peder Hansen.

Hadsten Håndbold har siden årsskiftet 2017-2018, fået over 150 nye medlemmer i klubben og bare siden årsskiftet i år, er der kommet næsten 50 nye medlemmer til klubben.
En del af aftalen er også at Vestjysk Bank blive partner på #MereEndHåndbold-konceptet, som Hadsten Håndbold startede op ved årsskiftet. Her sætter man nye initiativer og events op, til gavn for klubben, men i særdeleshed også byen.
Noget som glæder Hans Peder Hansen.
”Vi synes at Hadsten Håndbold har nogle visionære tankegange og så vil de gøre nogle rigtig gode ting for byen, ligesom vi rigtig gerne vil. Derfor matcher vi også rigtig godt i et partnerskab”, udtaler Hans Peder.

Tager samarbejdspartner med ind i klubben
Vestjysk Bank forlænger ikke blot hovedsponsoratet, de har også taget en samarbejdspartner med ind i Hadsten Håndbold, nemlig Spar Invest.
”Vi har været rigtig glade for vores samarbejde over de seneste år med Hadsten Håndbold og har derfor forespurgt vores samarbejdspartner Spar Invest om de ikke også kunne se en god vinkel eller historie i at være med i Hadsten Håndbold.

Her var der nogle rigtig gode drøftelser mellem klubben, Spar Invest og os selv i Vestjysk Bank og så fandt vi ret hurtigt ud af at dette var det rigtige”, udtaler Hans Peder Hansen.

Rene Jensen er rigtig glad for at Vestjysk Bank ikke blot selv forlænger, men faktisk også anbefaler klubben til samarbejdspartnere.
”Det er et kæmpe skulderklap til os som klub, at vores hovedsponsor ikke blot forlænger, men også anbefaler os til andre. Derfor har jeg fra starten også sagt at det handler om partnerskab og ikke bare et sponsorat. Jeg sætter stor pris på at Hans Peder og Claus (Lauenborg, konceptdirektør i Vestjysk Bank), åbnede dialogen med Spar Invest og anbefalede os til dem, det vidner for mig at se, om tilfredshed med vores samarbejde. Samtidig viser det jo også at de gerne vil være med til at videreudvikle klubben og håndbolden i Hadsten/Favrskov endnu mere”, udtaler Rene.

Aftalen betyder at Spar Invest indtræder som ny GuldPartner i Hadsten Håndbold, og vil sammen med Vestjysk Bank være de 2 største partnere i klubben.  

 

For yderligere kommentarer kontakt:
Simon Buus Olsen – 4113 8482
Hans Peder Hansen – 2727 1232

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

S straffer Favrskov

S straffer Favrskov

af Ken Richter VENSTRE - Danmarks liberale Parti ... læs mere
Indbrud i Ulstrup

Indbrud i Ulstrup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
VENSTRE HAR FREMGANG

VENSTRE HAR FREMGANG

Af formand for Venstre i Favrskov, Michael Jensen ... læs mere
Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Af Simon Olsen, Salgs- & Eventchefen i Hadsten Håndbold ... læs mere
Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Helle Thorning-Schmidt vil alligevel ikke jagte skatteunddragere ... læs mere
Den ultimative lyd af forår

Den ultimative lyd af forår

Kun en uges tid efter kyndelmisse synger lærken ... læs mere
Stormskader i Favrskov

Stormskader i Favrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd, formand for Børne- og Skoleudvalget og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
En aften med læring og faglig stolthed

En aften med læring og faglig stolthed

Dagtilbudschef Lone Bruun Nielsen kunne i går byde velkommen til en farvestrålende læringsfestival i InSide, der i dagens anledning var blevet pyntet op med vimpler, balloner og spændende faglige stande ... læs mere
Loading...