|

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med 2 år

 12. juni 2021 10:09 , af Simon Olsen

 

Partnerskabet har efterhånden varet i flere årtier, faktisk nærmest 100 år, hvis man tager Hadsten Bank tiden med også. Og nu bliver det i hvert fald til minimum 2 år yderligere for Vestjysk Bank og Hadsten Håndbold, da man har forlænget hovedsponsoratet for de 2 kommende sæsoner.

Det er noget, som skaber glæde i Hadsten Håndbold
”Vi har været utrolig glade for den trofaste og loyale opbakning igennem så mange år fra Vestjysk Bank, og vi føler, at vi fortsat har en masse at byde på sammen. Hen over de sidste 3-4 år har klubben udviklet sig enormt meget, og det har en stor baggrund i, at Vestjysk Bank har været med på holdet, både hvad angår økonomi, men også sparring og netværk. F.eks. var det Vestjysk Bank, der fik Spar Invest med ind i klubben for et par sæsoner siden, hvilket jo er helt fantastisk”, fortæller Simon Buus Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold.

Indendørsidrætten, herunder håndbold, har været hårdt ramt af Corona-krisen med 2 større nedlukninger, den 2. midt i sæsonen, hvilket aflyste 2. halvdel af sæsonen. På trods af det føler Vestjysk Bank, at man har fået noget for sponsoratet i de perioder.

”Vi følger jo tæt med og er imponeret over, at klubben på trods af nedlukninger formår at dyrke fællesskabet, også på afstand. Der har været skattejagter, konkurrencer på Facebook, holdsamlinger online, træningsvideoer til brug hjemme i stuen og et større projekt om ”Gå for Fællesskabet”. Det har været rigtig interessant at følge, hvordan de har tilpasset sig de uforudsigelige situationer, det seneste år har bragt frem i tide og utide.
Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi ønskede at forlænge hovedsponsoratet. Klubben formår både at have elite i 1. divisionsholdet, men også have bredden med helt nede fra Trille Trolle og samtidig få sammenbragt tingene, så alt går op i en højere enhed”, fortæller filialdirektør i Vestjysk Bank Hadsten, Hans Peder Hansen.

At aftalen bliver flerårig, er noget som virkelig glæder Simon Buus Olsen
”Med Corona-krisen in mente, som har ramt foreningsidrætten rigtig hårdt, så er det her en god ballast at stå på med, i forhold til at få alle de her børn, unge og voksne tilbage i aktivitet og bevægelse igen efter 1,5 års restriktioner på foreningsidrætten.
Der er jeg virkelig glad for at forløbet om forlængelse, har været utrolig nemt og relativt kort. Alle var enige om, at fællesskabet og sammenholdet i klubben skulle vi have tilbage på fuldt tryk hurtigst muligt, og det ville Vestjysk Bank gerne bakke stærkt op omkring”, fortæller Simon.

Det er også noget som Hans Peder nikker genkendende til
”Vi har alle mærket afsavnet af fællesskaberne henover det sidste år, og jeg vil tro, at mange specielt i Hadsten Håndbold har savnet det rigtig meget. Klubben dyrker fællesskabet virkelig flot og får så mange forskellige med i klubben og ind i de gode, sunde værdier de har i klubben, som udvikler børn og unge rigtig meget.
Derfor var det også med helt åbent sind, at vi gik ind til snakken om en forlængelse, og vi var helt klar på en 2-årig aftale, så vi kunne være med til at sikre en grobund for ro til at genskabe det dejlige fællesskab de har i klubben. Vi glæder os allerede til at følge og være med til at genskabe det”, slutter Hans Peder af.

For at understøtte dette arrangerer Hadsten Håndbold og Vestjysk Bank sammen bl.a. Håndboldens Dag i løbet af den kommende sæson, hvor der vil være aktiviteter for alle aldre, som afsluttes med en stor fællesspisning. Datoen bliver offentliggjort, så snart at man har sikkerhed for, at det kan afholdes ift. gældende Corona-restriktioner.

Aftalen løber for sæson 2021/2022 og 2022/2023.

For yderligere kommentarer kontakt:
Simon Buus Olsen (Hadsten Håndbold) – 4113 8482
Hans Peder Hansen (Vestjysk Bank Hadsten) – 2727 1232

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Brand i træskur

Brand i træskur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Boligsalget faldt markant i juli og lander på traditionelt sommerniveau

Boligsalget faldt markant i juli og lander på traditionelt sommerniveau

Der blev solgt cirka 7.800 boliger i juli måned, viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
UD I NATUREN (35)

UD I NATUREN (35)

Ad hjertestien ved Kollerup Enge på en dejlig sensommerdag ... læs mere
Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Tirsdag 16. november 2021 er der valg til Favrskov Byråd, hvor der skal vælges 25 medlemmer ... læs mere
Vestjysk Bank: Leverer over forventning i første halvår

Vestjysk Bank: Leverer over forventning i første halvår

I 1. halvår 2021 realiserede Vestjysk Bank et resultat efter skat på 724 mio. kr ... læs mere
Sensommergudstjeneste i Den Mytologiske Park i Vejerslev

Sensommergudstjeneste i Den Mytologiske Park i Vejerslev

Vejerslev-Aidt-Thorsø Menighedsråd inviterer ... læs mere
Nyhedsbrev fra NYBOLIG

Nyhedsbrev fra NYBOLIG

Antallet af lejere til lejelejligheder er steget godt 10 pct. de sidste 10 år | Byggegrunde bliver revet væk under Corona | Parcelhuse sælges en måned hurtigere end sidste år ... læs mere
Job og Økonomi inviterer til indvielse af om- og tilbygningen af administrationsbygningen på Vesselbjergvej 18 i Hadsten

Job og Økonomi inviterer til indvielse af om- og tilbygningen af administrationsbygningen på Vesselbjergvej 18 i Hadsten

Administrationsbygningen på Vesselbjergvej 18 i Hadsten stod færdig i april 2021 ... læs mere
Borgerinddragelse er forudsætningen for et fremtidssikret lokaldemokrati

Borgerinddragelse er forudsætningen for et fremtidssikret lokaldemokrati

Af René Schneider, Rækkevej 4, 8370 Hadsten Byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti www.reneschneider.dk ... læs mere
Diskofest i Søndergade og Ernst B. Sunds Plads

Diskofest i Søndergade og Ernst B. Sunds Plads

Tirsdag d. 24. august sætter tre langbenede disko-gutter kulør og musik på Hadsten midtby ... læs mere
Loading...