|

Vestjysk Bank takker aktionærer og kunder

Pressemeddelse

Året 2017 blev på mange måder et skelsættende år for Vestjysk Bank, særligt i relation til bankens kapitalgrundlag, der blev styrket væsentligt.
– Vi er tilfredse med de resultater, vi har opnået i 2017, både på driftssiden og i forhold til vores kapitalgrundlag. Banken er gået fra at være en ”krisebank”, som vi så ofte er blevet benævnt de senere år, til i dag at være en stærkt og velkapitaliseret bank, der opfylder alle kapitalkrav med en komfortabel overdækning. Året 2017 viste sig at blive et positivt år for Vestjysk Bank, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank.
– Bankens hovedmål for 2018 er at fastholde og videreudvikle en stærk Vestjysk Bank. Det mål når vi ved at bibeholde vores fokus på bankens indtjening og ved at lave gensidigt gode forretninger med nuværende og nye kunder. Vi glæder os over den positive kundetilgang, vi har haft i 2017. Vi vil gerne takke for tilliden og inviterer vores kunder og aktionærer til årets aktionær- og kundemøde i Aarhus. Det finder sted mandag 26. marts kl. 18.00 i Ceres Park Hal 2, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.
– Vi havde en meget hyggelig aften sidste år. Og derfor håber vi selvfølgelig, at vi kan gentage succesen i år og glæder os til at møde så mange af vores aktionærer og kunder som muligt til en god aften i det østjyske, siger administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank Jan Ulsø Madsen.
Hør Thera Hoeijmans synge
Bankens ledelse vil fortælle om året, der er gået. Der serveres en let middag med efterfølgende kaffe. Jazz-sangerinden Thera Hoeijmans kommer og synger akkompagneret af pianisten Pojken Flensborg.
Dørene til aktionærmødet åbnes kl. 17.00. Idet der er et begrænset antal pladser, vil der blive udstedt adgangskort efter først-til-mølle-princippet.
For yderligere informationer se vestjyskbank.dk eller kontakt banken pr e-mail marketing@vestjyskbank.dk.
Billedtekst: Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank, glæder sig til endnu en gang at holde aktionærmøde i Aarhus.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Risiko for glasskår/hård plast i kanelstænger ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 353

Ugens naturbilleder nr. 353

En farverig morgenhimmel dukkede op i den ellers meget farvefattige natur Danmark kan præstere her i februar. Jeg har været på jagt efter skovens egne skulpturer, hvor det grønne mos er ret fremtrædende ... læs mere
Old Boys opstart på søndag 25. februar

Old Boys opstart på søndag 25. februar

En ny OB-sæson står for døren ... læs mere
Stort færdselsuheld med stoffer

Stort færdselsuheld med stoffer

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Biltyv i Favrskov

Biltyv i Favrskov

BILTYV på SPIL ... læs mere
NYT fra ØST

NYT fra ØST

HØST er udkommet ... læs mere
Irma Møller holder gratis kurser

Irma Møller holder gratis kurser

Gratis kurser til alle på 3 timer ... læs mere
Emnet er the BEATLES

Emnet er the BEATLES

Rammerne sættes af the Blackbirds ... læs mere
Spar op til 73.000 kr. på boliggrunde i Ulstrup og Thorsø

Spar op til 73.000 kr. på boliggrunde i Ulstrup og Thorsø

Nedsættelse af prisen på byggegrunde i Favrskov ... læs mere
Loading...