|

Vestjysk Bank takker aktionærer og kunder

Pressemeddelse

Året 2017 blev på mange måder et skelsættende år for Vestjysk Bank, særligt i relation til bankens kapitalgrundlag, der blev styrket væsentligt.
– Vi er tilfredse med de resultater, vi har opnået i 2017, både på driftssiden og i forhold til vores kapitalgrundlag. Banken er gået fra at være en ”krisebank”, som vi så ofte er blevet benævnt de senere år, til i dag at være en stærkt og velkapitaliseret bank, der opfylder alle kapitalkrav med en komfortabel overdækning. Året 2017 viste sig at blive et positivt år for Vestjysk Bank, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank.
– Bankens hovedmål for 2018 er at fastholde og videreudvikle en stærk Vestjysk Bank. Det mål når vi ved at bibeholde vores fokus på bankens indtjening og ved at lave gensidigt gode forretninger med nuværende og nye kunder. Vi glæder os over den positive kundetilgang, vi har haft i 2017. Vi vil gerne takke for tilliden og inviterer vores kunder og aktionærer til årets aktionær- og kundemøde i Aarhus. Det finder sted mandag 26. marts kl. 18.00 i Ceres Park Hal 2, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.
– Vi havde en meget hyggelig aften sidste år. Og derfor håber vi selvfølgelig, at vi kan gentage succesen i år og glæder os til at møde så mange af vores aktionærer og kunder som muligt til en god aften i det østjyske, siger administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank Jan Ulsø Madsen.
Hør Thera Hoeijmans synge
Bankens ledelse vil fortælle om året, der er gået. Der serveres en let middag med efterfølgende kaffe. Jazz-sangerinden Thera Hoeijmans kommer og synger akkompagneret af pianisten Pojken Flensborg.
Dørene til aktionærmødet åbnes kl. 17.00. Idet der er et begrænset antal pladser, vil der blive udstedt adgangskort efter først-til-mølle-princippet.
For yderligere informationer se vestjyskbank.dk eller kontakt banken pr e-mail marketing@vestjyskbank.dk.
Billedtekst: Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank, glæder sig til endnu en gang at holde aktionærmøde i Aarhus.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Hadsten Bio – Nu med opera ... læs mere
GENERATION DUM!

GENERATION DUM!

På det seneste har vi på TV2 kunnet se, at det er ganske almindelig praksis, at gymnasieelever som den mest naturlige ting i verden pjækker fra undervisningen ... læs mere
Loading...